ژیکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

ژیکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

مقاله حافظه

اختصاصی از ژیکو مقاله حافظه دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

مقاله حافظه


مقاله حافظه

لینک پرداخت و دانلود در "پایین مطلب"

 فرمت فایل: word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

 تعداد صفحات:12

مراحل حافظه:

۱- رمزگردانی: عبارت است از سپردن مطالب به حافظه

۲- اندوزش: عبارت است از نگهداری مطالب در حافظه

۳- بازیابی: عبارت است از فراخوانی مطالب از حافظه

رمزگردانی: برای رمزگردانی اطلاعات در حافظه کوتاه مدت باید توجه فرد بر آن چیز متمرکز گردد بسیاری از مشکلات حافظه ناشی از نارسایی توجه است. هنگامی که سعی می‌‌کنیم اطلاعات رااز راه مرور ذهنی و تکرار پیاپی آنها در ذهن فعال نگه داریم از رمز صوتی استفاده می‌‌کنیم. در مواردی که اطلاعات از ماده‌های کلامی مانند ارقام، حروف، با کلمات تشکیل یافته باشد از مرور ذهنی استفاده می‌‌کنیم و وقتی برای مواد کلامی از رمز دیداری استفاده می‌‌کنیم این رمز بسرعت محو می‌شود ورمز صوتی جای آن را می‌‌گیرد.

اندوزش (نگهداری در حافظه): مهم‌ترین خصوصیت حافظه کوتاه مدت گنجایش بسیار محدود آن است. برخی از افراد تنها ۵ ماده و برخی دیگر تا ۹ ماده را در حافظه نگه می‌‌دارند. مقدار متوسط نگهداری حافظه هفت ماده به اضافه و منهای دو ماده است. این رقم که تقریبا" همیشه بین پنج تا نه ماده است فراخوانی حافظه نامیده می‌شود. هر اطلاعاتی که زودتر به حافظه راه یافته‌اند بسرعت جای خود را به اطلاعات تازه تر می‌‌دهند.

بازیابی: عواملی که در افزایش و کاهش بازیابی داز مدت مؤثرند سازمان و بافت، بازیابی از حافظه دازمدت مستلزم نوعی فرایند پیگیری است و سازمان مرتبه‌ای این پیگرد را کارآمد تر می‌‌سازد. بازیابی رویداد به خصوص وقتی آسان تر است که بافت حاکم بربازیابی، همان بافتی باشد که در زمان وقوع آن رویداد وجود داشته باشد.

 

پروتیین مسوول یادگیری و حافظه فقط در مغز انسان وجود دارد

دانشمندان چینی با مقایسه ‪ DNAانسانی با چندین گونه از میمونها و شمپانزه اعلام کردند شکل خاصی از یک پروتئین موسوم به "نوروپسین" که در یادگیری و حافظه نقش دارد، تنها در سیستم عصبی مرکزی انسان وجود دارد.

به گزارش هلث دی، گروه تحقیقاتی فرهنگستان علوم "کومینگ" در چین، این یافته‌ها اطلاعات با ارزشی در مورد تکامل مغز بشر ارائه می‌دهد.

این تحقیق همچنین نشان می‌دهد، نوروپسین نوع دوم که در مغز بشر یافت می‌شود حدود پنج میلیون سال پیش به وجود آمده است.

پژوهش اخیر که با عنوان شناخت ادراک انسانی ارائه شده، قرار است در مجله آن لاین تغذیه بشر منتشر شود.

محققان می‌گویند یک جهش ویژه در انسان موجب این تغییر در الگوی اتصال ژن نوروپسین شده و سایت اتصال جدید و پروتئین بلندتری را تولید کرده است.

دانشمندان با ایجاد این جهش در شمپانزه‌ها، آغاز تولید پروتیین نوروسپین نوع دوم را در آنها مشاهده کردند.

به گفته محققان، با این حال جهش خاص انسان نه تنها لازم بوده بلکه برای ایجاد شکل اتصالی بدیع نیز کفایت می‌کند.

پژوهشگران چینی معتقدند نتایج این تحقیق بر اهمیت بالقوه ایجاد اشکال اتصالی بدیع و نو در سیستم اعصاب مرکزی در ظهور ادراک انسانی تاکید دارد.

 

تقویت حافظه         

آیا شما هم جزء افراد فراموشکار هستید؟ آیا می توانـیـد  نام عناصر درس شیمی را بیاد آوید؟و یا اینکه تاریخ اولین برخورد با همسرتان را بخاطر می آورید؟ مسلما خیر. این  بدلیل آن است که حافظه بصورتی انتخابی عمل میکـنـد. برخی از مسائل را بدلیل اهمیت بیشتر آسانـتـر از بـقـیـه به ذهن می سپاریم. اما مغز قابلیت بخـاطـر سپـردن هـرموضوعی را داشته و فقط به کمی تمرین و ممارست نیاز  دارد.در ادامه مقاله با روشهای بهبود حافظه آشنا خواهید  شد.

مسئله

بجای پرداختن و وارد شدن به مطالب پیچیده روانشناسی در زمینه حافظه کوتاه مدت و بلند مدت، بیاید فقط قرار بگذاریم دیگر مسائلی که نباید فراموش مـی کردیـم را از قـلـم نیندازیم.

برای مثال هر کسی، شاید بجز معلم شیمیتان، شما را به خاطر بیاد نیاوردن فرمول یک ماده خاص خواهد بخشید. با این حال ممکن است بخصوص هنگامی که در تخت خواب خود مچاله شده اید بدلیل بخاطر نیاوردن تلفن نامزد خود کلافه و پریشان شوید. در زیر مواردی را که باید سعی در بذهن سپردن آنها نمایید، آورده شده است:

  • اسامی
  • شماره های تلفن
  • قیافه ها
  • کارها
  • قرارهای ملاقات
  • تاریخهای تولد
  • گفتگوها
  • حقایق ( یا اکاذیب )

بیاد نیاوردن موارد فوق عمدتا نتیجه مبذول نداشتن توجه کافی می بـاشد. اگـر بـرایـتان مهم بود هیچگاه فراموش نمی کردید. ( این جمله ای است که مـعمـولا نـامـزدم بـه مـن میگوید ) دفعه بعد کمی بیشتر سعی و دقت کرده و ببینید تا چه اندازه بیشتر موفق تـر خواهید شد. همچنین مخشص کنید که کدام حافظه را دارا میباشید: بصری یا سمعی. وقت پاسخ این سؤال معلوم گردید در موقیتی بهتر برای بهبود حافظه خود قرار خواهـیـد گرفت.

راه حل


دانلود با لینک مستقیم


مقاله حافظه
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد