ژیکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

ژیکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

مقاله درباره چگونه می توان ارتباطات جمعی را در خدمت جامعه بکار گرفت

اختصاصی از ژیکو مقاله درباره چگونه می توان ارتباطات جمعی را در خدمت جامعه بکار گرفت دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

مقاله درباره چگونه می توان ارتباطات جمعی را در خدمت جامعه بکار گرفت


مقاله درباره چگونه می توان ارتباطات جمعی را در خدمت جامعه بکار گرفت

لینک پرداخت و دانلود در "پایین مطلب"

 فرمت فایل: word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

 تعداد صفحات:14

مقدمه:

قافله بشری در سیر بسوی کمال علمی به قله های رفیعی از علم و دانش دست یافته است . هر چند راهای ناپیموده ی بسیاری را فرا روی  خود دارد ،عوامل  متعددی  در فتح این قله های  رفیع موثر بوده اند  که تبادل  اطلاعات از مهمترین این عوامل است همواره به میزان رشد امکانات  تبادل اطلاعات ،سرعت  پیشرفت علم  و دانش افزایش  دو چندان  داشته  است ،بطوریکه  در جهان امروز جریان اطلاعات در همه ی حوزه های معرفت بشری نقشی تعیین

کننده و کارساز دارد.از سوی دیگر ارتباطات و پیام رسانی به پشتوانه ی رشد و گستر- ش فناوری ،کل جهان را تحت پوشش خود گرفته است به گونه ای که هیچ فرد و کشوری نمی تواند خود را مصون از تاثیر پیامهای ناخواسته و مستغنی از شرکت در جریان بین الملی اطلاعات بداند،بنابرین هم  برای  بهره وری  از دانش بشر معاصر  و در نتیجه  رشد و پیشرفت علمی و هم به لحاظ مقابله ی مؤثر با ابعاد مخرب جریان بین الملی اطلاعات که میان مذهبی و ملی ما را هدف گرفته است ،ناگذیر از حضور قوی و مؤثردر این جریان مستقیم .

از لوازم اولیه ی این حضور شناخت و هر چه بیشتر ابعاد جریان بین الملی اطلاعات است . اطلاعات و ارتباطات رگهای هر سیستم حیاتی است.

تعاریف ارتباط:

درباره ی ارتباط تعاریف زیادی شده است:((توماس نیلسون)) دررساله ای پیرامون تعریف ارتباط می گوید:معنی لغت ارتباط از یک سو روشن و واضح ازسوی دیگر پیچده  وغامض است . در استفاده ی معمول از این لغت مفهوم آن روشن است ولی وقتی  به جهت وجوی این تعیین حدود و کاربرد آن می پردازیم مسأله پیچده و دشوار است. در وبستر آمده است که محل برقراری  ارتباط  می تواند  از طریق  کلمات ، حروف ، پیامها کنفرانسها، مکاتبه و دیگر راهها انجام می گیرد.

ارتباط،خطوط ارتباطی،مبادله،گزارش،ابداغیه،ابداع،اطلاعیه ، نقل وانتقال،مراوده اخبار،مشارکت،جلسه ی رسمی و سری فراماسیونها  و مهل رساندن کاغذ نویسی ،مکاتبه،راه وسایل نقل وانتقال.

فرهنگ فارسی معین ، ارتباط را یکبار بصورت مصدر متعدی و بار دیگر اسم معنا کرده است:

  1. مصدر متعدی:ربط دادن ،بستن، بربستن، بستن چیزی با چیزدیگر
  2. اسم مصدر :بستگی ،پیوند، پیوستگی ،رابطه.

ارسطو فیلسوف یونانی اولین  اندیشمندی  باشد  که  نخستین  بار2300سال پیش در زمین ارتباط سخن گفت . او در کتاب مطالعه معانب بیان (ریطوریک[1])  که  معمو لا" آنرا مترادف ارتباط می دانند در تعریف ارتباط می نویسد :

ارتباط عبارت است از جستجو برای  دست یافتن به کلیه ی مسایل و امکانات موجود برای ترغیب و اوضاع[2] دیگران .


دانلود با لینک مستقیم


مقاله درباره چگونه می توان ارتباطات جمعی را در خدمت جامعه بکار گرفت
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد