ژیکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

ژیکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

بررسی مدل‌های کانال فیدینگ در باند فرکانسی 30 الی 88 مگاهرتز

اختصاصی از ژیکو بررسی مدل‌های کانال فیدینگ در باند فرکانسی 30 الی 88 مگاهرتز دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

بررسی مدل‌های کانال فیدینگ در باند فرکانسی 30 الی 88 مگاهرتز


بررسی مدل‌های کانال فیدینگ در باند فرکانسی 30 الی 88 مگاهرتز

کانال باند 30 تا 88 مگاهرتز یکی از کانالهای مخابراتی جذاب برای کاربردهای مخابراتی می­باشد که همواره مورد توجه مراکز تحقیقاتی دنیای مخابرات قرار داشته است. این باند از این جهت بسیار مهم است که تعداد زیادی از سیستم های مخابرابی طیف گسترده پرش فرکانسی (Spread Spectrum Frequency Hopping) که اختصارا FHSS نامیده می شود در همین باند فرکانسی قرار دارند.

 انتشار رادیویی به عوامل متعددی همچون فرکانس کاری، فاصله فرستنده و گیرنده، ارتفاع و پلاریزاسیون آنتن‌های بکارگیری شده، انحنای زمین، محیط (شهری، حومه شهری، خارج شهری) و شرایط جوی، موانع مختلف موجود در محیط (ساختمان، کوه، جنگل و ...) بستگی دارد. تغییرات یا نوسانات[1] سیگنال به دلیل انتشار در محیط می‌تواند به دو دسته نوسانات (محوشدگی) مقیاس بزرگ[2] و نوسانات مقیاس کوچک[3] تقسیم شود. برای هر دو دسته فوق نیز مدل‌های تصادفی و یقینی مختلفی در مراجع ارائه شده‌اند.

توصیف بلوک‌دیاگرامی کامل کانال انتشار چندمسیره در ادامه بررسی شده است. محوشدگی مقیاس بزرگ به دلیل حرکت در مقیاس وسیع (مسافت‌های بسیار بیشتر از طول موج) رخ می‌دهد. معمولاً راحت‌تر است که مقدار متوسط محوشدگی مقیاس بزرگ و تغییرات حول این میانگین را جداگانه توصیف شود. محوشدگی مقیاس کوچک نیز در دو دسته‌بندی گسترش زمانی سیگنال پس از عبور از کانال و تغییرات زمانی این گسترش مورد بررسی قرار می‌گیرند که در ادامه توضیح داده خواهد شد.

 

بطور تئوریک، برای آنتن‌های با ارتفاع بیش از یک طول‌موج و برای زوایای کوچک بین مسیر مستقیم و مسیرهای منعکس شده (مانند ارسال در زمین بی‌قاعده) پلاریزاسیون دارای اثرات ناچیز در رفتار موج رادیویی با فرکانس بیش از 40 مگاهرتز خواهد داشت. نتایج آزمایشگاهی نتیجه فوق را تایید کرده‌اند. گرچه پلاریزاسیون عمودی درست در پشت تپه‌ها و عمق سایه آن‌ها عملکرد بهتری دارد ولی در عوض پلاریزاسیون افقی گیرندگی بهتری در پشت تپه اما با فاصله از عمق سایه آن فراهم می‌آورد. در نواحی جنگلی و پردرخت، افت برای ارسال با پلاریزاسیون افقی کمتر از پلاریزاسیون عمودی برای ارسال زیر 300 تا 500 مگاهرتز است. در مجموع، تفاوت اندکی بین پلاریزاسیون‌ها در متوسط ویژگی‌های انتشار وجود دارد. اما یک استثنا برای گزاره فوق وجود دارد و آن وقتی است که ارتفاع آنتن کمتر از یک طول موج باشد. در این حالت موج زمینی غالب بوده و بطور تئوریک پلاریزاسیون عمودی دارای بهره ارتفاع مشخصی نسبت به پلاریزاسیون افقی خواهد بود.

هدف از این گزارش، بررسی نحوه مدل‌سازی کانال ارتباط زمین به زمین برای فرکانس VHF باند پایین (30 تا 88 مگاهرتز) بر اساس مدل‌های کانال ارائه شده در مراجع می‌باشد.

 

=========================

 

این فایل در قالب word و در 10  صفحه تنظیم شده. در ادامه می توانید گزارش کامل را از لینک زیر دانلود نمایید:


[1] Fluctuation

[2] Large scale

[3] Small scale


دانلود با لینک مستقیم


بررسی مدل‌های کانال فیدینگ در باند فرکانسی 30 الی 88 مگاهرتز
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد