ژیکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

ژیکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

مقاله میزان شیوع اختلالات روانی در سالمندان شهرستان اهواز در سال 1385

اختصاصی از ژیکو مقاله میزان شیوع اختلالات روانی در سالمندان شهرستان اهواز در سال 1385 دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 31

 

زمینه تحقیق

مقدمه :

زندگی همانند جریان رودخانه است که در مسیر رشد از مبدا حرکت تا مقصد سلسله مراحل و معابری را پشت سر می گذارد انسان در سراسر عمر خود مراحلی را طی می کند که این مراحل را دوران جنینی ، نوزادی ، کودکی ، نوجوانی ، میانسالی و کهنسالی یا پیری تشکیل می دهد هر یک از این مراحل و دوره ها دارای ویژگی های خاص خود است و فردی که از یک مرحله به مرحله دیگری از زندگی وارد می شود با کوله باری از دوره گذشته و با امید فراوان جهت پیشرفت و ارتقا به سطح بالاتر وارد دوره یا مرحله دیگر می شود. ( میلانی فر )

اصطلاحاتی مانند سالمند ، سالخورده ، مسن ، کهنسال ، پیر و نظایر آن در مورد کسانی به کار می رود که 60 سال یا بیشتر از سن آنان گذشته باشد ولی به طور کلی پیری یک امر نسبی است و می توان گفت که یک فرد 10 ساله نسبت به یک فرد 1 ساله 10 سال پیرتر است و پیری به معنای واقعی وجود ندارد . احساس پیری یک مساله درونی و روانی است و در افراد متفاوت است ( شاملو ، 1364 )

پیری روز به روز مساله جدی و بزرگی در کشورهای در حال پیشرفت و پیشرفته می شود و بخصوص افراد پیر و طرز زندگی آنان اکثرا مسائل روانی ، اجتماعی ، فرهنگی ، اقتصادی و ... پیش می آورند . دوران پیری از نظر بهداشت روانی بسیار حایز اهمیت است و از نظر پیشگیری باید به خاطر داشت که معمولی ترین بیماریهای روانی در فراد پیر عبارتند از پیسکوزای پیری ، اختلالات روانی ناشی از اختلالات عروقی ، کمبود اکسیژن و از بین رفتن فعالیت های عادی مغز که با کم شدن روابط اجتماعی ، از دست دادن مسئولیت ، تربیت پسران و دختران بعلت ازدواج و جدا شدن آنها بازنشته شدن و از دادن نزدیکان و اطرافیان توام می گردد . ( میلانی فر )

مراقبت روان پزشکی افراد سالمند از حدود سی سال قبل مورد توجه خاص قرار گرفته است . علت این توجه افزایش تعداد افراد پیر در جامعه است . در اوایل قرن بیستم در اروپای غربی فقط 5 درصد مردم افراد بالای 65 سال بودند در حالی که این رقم حالا به 15 درصد رسیده است و ثلث این افراد سنشان بالای 75 سال است پیش بینی می شود که افزایش تعداد سالمندان تا قرن بعد ادامه یابد چون شیوع اختلال روانی به خصوص دمانس با افزایش سن بیشتر می شود ، نیاز نامتناسبی برای مراقبت روان پزشکی سالمندان به وجود آمده است ، نیمی از بیماران روانی که مدت طولانی در بیمارستان بستری می شوند افراد 65 ساله به بالا بودند نیاز به مراقبت در کشورهای پیشرفته فزونی خواهد یافت . در کشورهای در حال توسعه ، که در حال حاضر تعداد سالمندان کمتر است ، تدریجا مشکلات افزایش نیاز پدید خواهد آمد . در عین حال که افزایش تعداد سالمندان به معنی افزایش موارد اختلالات روانپزشکی نیز هست نباید فراموش نمود که اکثر افراد پیر ، حتی خیلی پیر ، از سلامت روانی خوب برخوردار هستند هرچند اختلالات روانی سالمندان برخی ویژگی های خاص خود را دارند اساسا تفاوت چندانی از اختلالات روانی افراد جوان تر ندارند . فقط نیازهای بیماران روانی سالمند است که آنها را از دیگران متفاوت می سازد . ( هاشمیان 1370 )

به خاطر اهمیت موضوع یعنی شیوع بعضی اختلالات در سالمندان پژوهش خود را در این مورد انجام دادم که شاید اطلاعاتی درباره این موضوع در اختیار خوانندگان گرامی گذاشته باشم .

به طور کلی هدف از این پژوهش میزان شیوع اختلالات روانی در سالمندان شهرستان دزفول بود .


دانلود با لینک مستقیم


مقاله میزان شیوع اختلالات روانی در سالمندان شهرستان اهواز در سال 1385
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد