ژیکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

ژیکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود اقدام پژوهی چگونه توانستم دانش آموزانم را با فعالیت های تکمیلی به رسم هندسی علاقه مند کنم

اختصاصی از ژیکو دانلود اقدام پژوهی چگونه توانستم دانش آموزانم را با فعالیت های تکمیلی به رسم هندسی علاقه مند کنم دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود اقدام پژوهی چگونه توانستم دانش آموزانم را با فعالیت های تکمیلی به رسم هندسی علاقه مند کنم


دانلود اقدام پژوهی چگونه توانستم دانش آموزانم را با فعالیت های تکمیلی به رسم هندسی علاقه مند کنم

 

 

 

 

 

 

دانلود اقدام پژوهی چگونه توانستم دانش آموزانم را با فعالیت های تکمیلی به رسم هندسی علاقه مند کنم ؟

فرمت فایل word و قابل ویرایش 

تعداد صفحات 38 صفحه

قیمت 2000 تومان

قسمتی از مجموعه

مقدمه

       چو بنگریم کرات ، سیارات و ستاره ها را برمداری از نظم ریاضی ببینیم که اندک تغییری در این حرکت می توانست نابودی را به ارمغان آورد و چون گوش فرا دهیم هر ترنمی جان مایه ای از راز ریاضی را به جان دارد .

      ریاضی علم مناظر و مرایا ، علم مقابله و اعداد و علم فهم و نجات ، گاه نهایت را چنان نزدیک که می توان چشم پوشید و گاه نزدیک را چنان دور که عالمی به یاری خواستن . سایه ذره لطف الهی چون بر دلی افتد مجنون وار شیدای دو چندانش کند تا رخصتی یابد وبا چشمه دل ذره بیند و چون ذره در ذره افتد کمال هنر در هر ذره کاینات بیند و اقرار نماید که اوست اولین معلم ریاضی و اولین معلم هنر . ( مظفر غربی )

       در این سیر سایه رضوان بردلم افتاد و درپی فرصتی تا اولین معلم هستی را از خود خشنود گردانم قلم وجان در وادی عشق به مشق واداشتم وبا تلاشی بدون چشم داشت سعی کردم که دانش آموزان و دبیران ریاضی را به رسم هندسی که بخشی از درس ریاضی راهنمایی است علاقه مند کنم .

امید است مثمر ثمر واقع شده و مورد عنایت همکاران و خوانندگان عزیز قرار بگیرد .

 
توصیف وضع موجود

به نام خدایی که توفیق ازاوست             دل زنده را نورتحقیق ازاوست

اینجانب ……….. دارای مدرک ………… ، تقریبا مدت …… سال است که مشغول خدمت در کسوت مقدس آموزگاری می باشم .

        هنگامی که دردوران راهنمایی ، مشغول به تحصیل علم ودانش بودم ، علی رغم علاقه خاصی که به درس ریاضی داشتم ٬ بخشی از این درس به نام رسم درمن وسایر همکلاسی هایم یک نوع دلزدگی و بی علاقه گی ایجاد می کرد .

       معلم مربوطه آموزش مختصری به ما می داد ٬ سپس ازما می خواست که روی صفحه روغنی و با قلم رسم و جوهرتکلیف مربوطه راانجام دهیم . من واکثریت قریب به اتفاق بچه ها به دلیل پخش شدن جوهر و کثیف شدن رسم ومشکلات دیگری که ضمن کار پیش می آمد ٬ علی رغم تلاش وزحمت فراوان ٬ نمره خوبی ازاین قسمت نمی گرفتیم و همیشه می گفتیم که « رسم به چه دردی می خورد و چه ارتباطی باریاضی دارد ؟‍‍! »

        تا این که وارد تربیت معلم شده ودررشته دبیری ریاضی به تحصیل مشغول شدم . درآنجا نیزدربررسی کتب به بخش رسم که می رسیدم همان بی علاقه گی وفقدان انگیزه دوران تحصیل به سراغم می آمد و باز همان سؤال که« این مبحث به چه دردی می خورد» را مطرح می کردم .

         درآن جا چند رسم ابتکاری را کشیدم که مورد تأیید استاد و سایردانشجویان قرارگرفت و همین امرمشوقی شد ، که درارتباط این بخش بامبحث ریاضی و به طورکلی ، کارآیی آن ٬ بدنبال جوابی قانع کننده باشم .

دانش آموزان مدرسه عفت حاجی آباد بیشترازمدارس دیگر ، نسبت به قسمت رسم ریاضیات دلسرد و بی تفاوت بودند و بارهااین جملات را ازآنها شنیدم که می گفتند : « رسم چه کارش باریاضی » یا « درس خیلی مسخره ای است وبه چه دردی می خورد ؟ ».

تکالیف رسم شان رایا اولیا انجام می دادندیااگرخودشان ترسیم می کردند ، صرفاًً برای رفع تکلیف بود .

 طبق مطالعات انجام شده درآزمون تیمز حدود80تا90درصددانش آموزان کشورهای مختلف٬درک صحیحی ازچگونگی کاربردهندسه دردنیای واقعی ندارندوهمین مانع نوآوری وتفکرخلاق درآنان شده وباعث دلسردی آنان نسبت به هندسه می شود .        ( کیامنش ٬ نوری-1377 ).

  بنابراین درسال تحصیلی91-90 با اجرای شش فعالیت تکمیلی درکارآیی وکاربرد رسم هندسی درمکان هاو موقعیت های مختلف تاحدزیادی موفق به ایجادعلاقه مندی دردانش آموزان نسبت به رسم وتدریس آن به شیوه نووجدید شدم . درحین انجام اقدامات فوق متوجه شدم که همکاران محترم ریاضی نسبت به کاربرد وکارآیی رسم هندسه نیزنا آگاه وبی تفاوت هستندوهمین امربی علاقه گی دانش آموزان راتشدید می نماید .

 با بررسی گزارشات ارائه شده توسط مؤسسه تیمزمشخص گردیده است که معلمان ایران درمقایسه باهمکاران خوددرکشورهای دیگرآموزش کمتری می بینند .                          (کیامنش٬ نوری 1377 )

 بنابراین به نظرمی رسد که تنها عامل ، دانش آموزان نیست که برروندکار تأثیر           می گذارد ، بلکه باید عوامل دیگرازجمله علاقه وآگاهی دبیران ریاضی نسبت به کاربرد و کارآیی رسم هندسه را نیز مد نظرقرارداد .

اکثردانش آموزان این مدرسه ٬ علاقه وتمایل زیادی نسبت به درس ریاضی ازخود نشان      می دهند و شاید این درس را بیشتر از دروس دیگرمطالعه   می کنند ، اما برای آنان این سؤال که« رسم چه کارش با ریاضی؟» مطرحبود . بنابراین ازابتدای سال تحصیلی ازطریق یک رویکرد فرآیندی وراهبردی منسجم با استفاده از طرح های قبلی با کمی تغییر و اصلاح مجدد ٬ و روش های جدید ومتنوع ٬ به تقویت موضوع دردانش آموزان و همکاران محترم پرداختم.

فهرست مطالب

چکیده 3

مقدمه. 4

توصیف وضع موجود. 5

گردآوری داده ها – شواهد 1.. 7

تجزیه و تحلیل و تفسیر داده ها 10

راه کارهای پیشنهادی.. 12

خلاصه اجرای راه کارهای پیشنهادی سال گذشته و نظارت بر آن.. 13

اجرای راه حل دوم. 14

اجرای راه حل سوم. 14

اجرای راه حل چهارم. 15

اجرای راه حل پنجم.. 16

اجرای راه حل ششم.. 16

اجرای فعالیت های تکمیلی در سال جاری و نظارت بر آن.. 17

نتایج به دست آمده از اجرای راه حل ( شواهد 2 ) 26

ارزیابی تاثیر اقدام جدید و اعتبار آن.. 27

اعتبار یابی.. 30

تجدید نظر و پیشنهادها 31

فهرست منابع.. 32

نتایج فرم های تکمیل شده توسط دانش آموزان.. 33

 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود اقدام پژوهی چگونه توانستم دانش آموزانم را با فعالیت های تکمیلی به رسم هندسی علاقه مند کنم
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد