ژیکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

ژیکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود پاورپوینت کامل تغذیه ورزشی - 146 اسلاید

اختصاصی از ژیکو دانلود پاورپوینت کامل تغذیه ورزشی - 146 اسلاید دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پاورپوینت کامل تغذیه ورزشی - 146 اسلاید


دانلود پاورپوینت کامل تغذیه ورزشی - 146 اسلاید

 

 

 

 

 

 

 

 

غذا مستقیما در رابطه با سلامت شخص بوده و سلامت اشخاص تامین کننده سلامت جامعه است.

در همین رابطه است که آموختن  تغذیه بسیار مهم است زیرا افراد از این طریق خواهند آموخت که چگونگی مواد غذایی خود را انتخاب نمایند و با چگونه با پول کم غذای مقوی و سالم تهیه نمایند چگونه عادات بد غذایی را به عادات کم غذایی تبدیل کنند.

علم تغذیه عبارتست از : رساندن مواد غذایی به بدن به مقادیر مناسب و انتخاب انواع مواد غذاها بنحوی است که احتیاجات روزانه انسان به عوامل مغذی برآورده شود.

 

مقدار نیازهای روزانه انرژی به نسبت کالری در سنین و شرایط مختلف فیزیولوژیکی
در زنان کمترین کالری دریافتی 1200 در مردان 1500 اگر از این مقدار کمتر باشد آسیب زا است

 

هضم کربوهیدراتها: در دهان (پتیالین و امیلاز  )، معده (اسید معده )و روده باریک انزیم (لاکتاز و سو کراز )

صورت  می گیرد.

گلوکز (دکستروز ،قند خون ،یا قندانگور )در هنگام ورود به خون سه سرنوشت دارد:

1) به عنوان منبع انرژی اکسید می شود.

2) به گلیکوژن ذخیره می شود.

3) به چربی تبدیل شده و ذخیره می شود.

غلظت گلوکز خون 60 تا180 میلی گرم در 100 میلی لیتر خون است(15 تا بیست گرم)(مغز)

افزایش از 180 میلی گرم هیپو گلسیمی که در این صورت مقداری قند در ادرار دیده میشود (بیماری دیابت )

در بدن افرادی که از تغذیه کامل برخوردارند 375 تا 475 گرم کربو هیدرات ذخیره می شود که حدود 325 گرم گلیکوژن عضله (13 الی 15 گرم به ازای هر کیلو گرم وزن بدن )،90 تا 100 گرم گلیکوژن کبد و فقط 15 تا بیست گرم گلوگز خون است

هرگرم گلوگز4 کیلو کالری انرژی تولید میکند پس 475 گرم 1900 انرژی ذخیره دارد

 

کربوهیدرات :

کربوهیدرات انرژی عضلات را به شکل گلیکوژن از نشاسته  ها و قندها تامین می کند .
کربوهیدرات ها سه نوع هستند منو ساکارید (گلوگز و فرکتوز)
دی ساکارید (ساکاروز لاکتوز)پلی ساکارید(نشاسته گلیگوژن)
موارد مورد استفاده کربو هیدرات :منبع انرژی – برای جلوگیری
از تجزیه پروتئین – به عنوان چاشنی برای سوخت و ساز چربی
به عنوان سوخت دستگاه عصبی مرکزی

 

—برای افزایش ذخایر گلیکوژنی ،ورزشکاران سه روز رژیم کم کربو هیدرات و در سه روز پیش از یک مسابقه بزرگ از رژیم پر کربو هیدرات استفاده میکنند (از 15 گرم به 25 گرم در هر کیلوگرم عضله )
—این روش ذخایر گلیکوژن عضله را افزایش می دهد اما ورزشکار در سه روز اول به شدت احساس خستگی میکند
—در مدت زمان رژیم کربوهیدراتی از تمرینات طاقت فرسا باید پرهیز کرد (مهم)
 

با توجه به اختلاف فیزیولوژیکی، بین افراد در سنین مختلف می توان اظهار داشت که 45 تا 75% وزن بدن را آب تشکیل می دهد. این نسبت در زمان تولد 75% است و در سنین کهولت به 45% می رسد (متوسط آن در مردان 55% و در زنان 50% است). درصد آب با میزان چربی بدن نیز نسبت عکس دارد.

 

vآب در فعالیت های ورزشی علاوه بر نقشی که توسط خون در رساندن اکسیژن و سوخت به سلولها و بازگردان مواد زائد از آنها دارد، در دفع مواد زائد و مضر از طریق ادرار و همچنین در تنظیم درجه حرارت بدن نقش دارد.
vدر طول فعالیت ورزشی، به موازات افزایش واکنش های بیوشیمیایی داخل سلولها برای تولید انرژی لازم، مقداری حرارت نیز تولید می شود که می تواند منجر به افزایش درجه حرارت بدن شود. این وضعیت نه تنها عملکرد ورزشی را مختل می سازد بلکه می تواند سلامت ورزشکاران را نیز به مخاطره بیاندازد.
vبنابراین حرارت تولید شده باید هرچه سریعتر از بدن دفع شود. مهمترین روش دفع حرارت، مکانیزم تعریق است. البته عمل تعریق باعث خنک شدن بدن نمی گردد بلکه حرارت تولیدشده در بدن سبب تبخیر قطرات عرق از روی پوست شده و از افزایش دمای بدن جلوگیری می کند.
 

مواد معدنی، نقش آنها در بدن و فعالیت های ورزشی

این عناصر به تشکیل ساختارهای بدن و تنظیم فرآیندهای بدن کمک می کنند .
کلسیم ، فسفر و منیزیم به استحکام استخوان ها و فلوراید به استحکام دندان ها کمک می کنند .
آهن در انتقال اکسیژن ضروری است .
سدیم و پتانسیم در کنترل حجم خون مهم اند .
روی به دریافت انرژی از مواد سوختی کمک

      می کند .

ید میزان انرژی مورد استفاده را کنترل می کند .
 

تغذیه مطلوب ورزشکار قبل ، در حین و پس از مسابقه ورزشی

تغذیه و ورزش

تغذیه مطلوب: تغذیه ای است که مواد غذایی لازم را جهت رشد، نگهداری و ترمیم نسوج بدن تأمین کند

ورزشکاران روزانه 1000 تا 2000 کیلو کالری انرژی اضافه نیاز دارند.

درصد مواد تشکیل دهنده رژیم غذایی ورزشکار بستگی به :

1) قد، وزن، جنس، سن

2) هدف تمرین

3) نوع فعالیت ورزشی

انرژی مورد نیاز ورزشکاران :

هفت قانون صحیح خوردن :

کربوهیدراتها و نقش آنها در تغذیه

 ارتباط کربوهیدراتهای با فعالیت های ورزشی

 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پاورپوینت کامل تغذیه ورزشی - 146 اسلاید
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد