ژیکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

ژیکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

صدف های دو کپه ای پخته و خام

اختصاصی از ژیکو صدف های دو کپه ای پخته و خام دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

صدف های دو کپه ای پخته و خام


صدف های دو کپه ای پخته و خام

تعداد صفحات انگلیسی 6 صفحه (1650 کلمه)
     تعداد صفحات ترجمه فارسی 9 صفحه
ترجمه انگلیسی به فارسی، دانشگاه، پژوهش
مقاله انگلیسی به همراه مقاله فارسی در قالب آفیس قابل ویرایش
به همراه ترجمه شکل و جدول
هر 250 کلمه  1 صفحه میباشد
منظور از 250 کلمه تعداد کلمات در متن انگلیسی هست
زیر قیمت بازار

نمونه

 پایداری و ثبات صدف دو کفه ای خام دارای پوسته (Mytilus galloprovincialis)، به صورت بسته بندی در هوای معین با غلظت بالای دی اکسیدکربن در مخلوط گاز، افزایش می یابد (کاگلاک و همکاران، 2008؛ گولاس، 2008؛ گولاس و همکاران، 2005). این نویسندگان، ماندگاری گوشت صدف دو کفه ای انبارشده در شرایط یخچالی (2-4 درجه سانتی گراد) در هوا،  VP و MAP  را مقایسه نمودند. بر اساس ارزیابی مزه و طعم، گولاس و همکاران (2005) یک دوره قابل فروش 14-15 روزه با 80% دی اکسیدکربن، 11-12 روزه با 40-50% دی اکسیدکربن، 10-11 روزه برای VP و 8-9 روزه برای تیمار شاهد را در هوای آزاد بررسی و نتیجه گرفتند که MAP، مدت زمان نگهداری  محصولات را تا 5 روز در مقایسه با نمونه های بسته بندی شده در هوا، افزایش داد. علاوه بر این، کاگلاک و همکاران (2008) و گولاس (2008)، مدت زمان برای نگهداری طولانی تر با MAP را نسبت به VP برای گوشت صدف دو کفه ای تازه گزارش نمودند.


دانلود با لینک مستقیم


صدف های دو کپه ای پخته و خام
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد