ژیکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

ژیکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی 10 ص + 10اسلاید

اختصاصی از ژیکو تحقیق روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی 10 ص + 10اسلاید دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی 10 ص + 10اسلاید


تحقیق روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی 10 ص + 10اسلاید

 

 

 

 

 


فرمت فایل : WORD , PPT

تعداد صفحات:10 ص + 10اسلاید

فهرست مطالب:
مقدمه                                                                                                                   4
هیدرولیز نشاسته بااسید                                                                                              5
معایب استفاده از روش اسیدی برای تولید شربت گلوکز                                                       6                                                                        
روش های تولید قند مایع گلوکزی :                                                                               6
1.هیدرولیز اسیدی به روش غیر مداوم                                                                            7
2.سیستم مداوم هیدرولیز                                                                                                  8
3.هیدرولیز اسید – آنزیم                                                                                            9
4.هیدرولیز آنزیم _ آنزیم غیر مداوم                                                                              10
منابع                                                                                                                   10


مقدمه :
تولید صنعتی شربت گلوکز شامل 2 مرحله می باشد : هیدرولیز نشاسته و به دنبال آن تصفیه مواد هیدرولیز شده.
گسترده ترین روش هیدرولیز نشاسته ، استفاده از اسیدهای معدنی در سیستم غیرمداوم است. گرچه امروزه استفاده از آنزیم و تولید مداوم آن نیز کاربرد دارد . تولید شربت گلوکز با آنزیم و یا هیدرولیز دو آنزیمی ، امکان تولید محصولات با ویژگی های متفاوت را فراهم می آورد . تولید مداوم در سیستم های با اتوماسیون بالا نیز از اهمیت ویژه ای برخوردار است .
گلوکز تولید شده را می توان به صورت مایع ، بلوری (کریستالی) و خشک به بازار عرضه کرد.


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی 10 ص + 10اسلاید
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد