ژیکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

ژیکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

گزارش کامل تکنولوژی ماکارونی

اختصاصی از ژیکو گزارش کامل تکنولوژی ماکارونی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

گزارش کامل تکنولوژی ماکارونی ، که مربوط به تولید ماکارونی و مربوط به رشته صنایع غذایی است با فرمت ورد قابل ویرایش ، 73 صفحه

، نیازمند فهرست بندی و تنظیم

برخی عناوین گزارش :

مقدمه

تاریخچه تولید ماکارونی

فصل اول

گندم و ویژگی های آرد ماکارونی

به طور کامل توضیح داده شده و شامل عناوین زیادی است

فصل دوم

خصوصیات کلی ماکارونی

1-2- انواع ماکارونی

1-1-2- انواع ماکارونی بلند

2-1-2- انواع ماکارونی کوتاه و پهن

3-1-2- انواع ماکارونی تازه

2-2- مواد اولیه

1-2-2- سمولینا

1-1-2-2- میزان رطوبت مناسب سمولینا

-1-2-2- میزان خاکستر در سمولینا

3-1-2-2- میزان سبوس در سمولینا

4-1-2-2- گلوتن موجود در سمولینا

2-2-2- آب

خواص فیزیکی شیمیایی آب

3-2-2- تخم مرغ

4-2-2- مواد افزودنی مجاز

فصل سوم

گزارش کار بازدید

1-    مواداولیه ماکارونی :

مواد اصلی  پخت ماکارونی عبارت است از سمولینا ( آرد ) و آب .

سمولینا :

از جمله فاکتورهای مورد توجه در مورد سمولینا

1.پروتئین یا گلوتن :

2.رنگ:

2.1- آب:

3.1- سایر مواد :

2- فرایند تولید ماکارونی:

از ابتدایی ترین تاسیسات اولیه در هر واحد تولیدی شروع میکنیم:

1.2- اتاق برق:

2.2- موتورخانه:

3- انبارها:

4.2- دستگاه تولید ماکارونی:

5.2- گرمخانه:

1.5.2- سیستم گرمایش: 

2.5.2- سیستم مکش رطوبت:

3.5.2- سنسورها یا حس کننده ها:

6.2- برش و بسته بندی:

طرز کار دستگاه ها:

 دستگاه برش زن:

دستگاه بسته بندی

ویژگیهای بسته بندی

نشانه  گذاری

  1. 2- انبار:

3- کنترل کیفیت ( آزمایشات ) :

فصل چهارم

 

بحث و نتیجه گیری:

منابع

 

 

 


دانلود با لینک مستقیم


گزارش کامل تکنولوژی ماکارونی
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد