گزارش کامل تکنولوژی ماکارونی ، که مربوط به تولید ماکارونی و مربوط به رشته صنایع غذایی است با فرمت ورد قابل ویرایش ، 73 صفحه
، نیازمند فهرست بندی و تنظیم
برخی عناوین گزارش :
مقدمه
تاریخچه تولید ماکارونی
فصل اول
گندم و ویژگی های آرد ماکارونی
به طور کامل توضیح داده شده و شامل عناوین زیادی است
فصل دوم
خصوصیات کلی ماکارونی
1-2- انواع ماکارونی
1-1-2- انواع ماکارونی بلند
2-1-2- انواع ماکارونی کوتاه و پهن
3-1-2- انواع ماکارونی تازه
2-2- مواد اولیه
1-2-2- سمولینا
1-1-2-2- میزان رطوبت مناسب سمولینا
-1-2-2- میزان خاکستر در سمولینا
3-1-2-2- میزان سبوس در سمولینا
4-1-2-2- گلوتن موجود در سمولینا
2-2-2- آب
خواص فیزیکی شیمیایی آب
3-2-2- تخم مرغ
4-2-2- مواد افزودنی مجاز
فصل سوم
گزارش کار بازدید
1- مواداولیه ماکارونی :
مواد اصلی پخت ماکارونی عبارت است از سمولینا ( آرد ) و آب .
سمولینا :
از جمله فاکتورهای مورد توجه در مورد سمولینا
1.پروتئین یا گلوتن :
2.رنگ:
2.1- آب:
3.1- سایر مواد :
2- فرایند تولید ماکارونی:
از ابتدایی ترین تاسیسات اولیه در هر واحد تولیدی شروع میکنیم:
1.2- اتاق برق:
2.2- موتورخانه:
3- انبارها:
4.2- دستگاه تولید ماکارونی:
5.2- گرمخانه:
1.5.2- سیستم گرمایش:
2.5.2- سیستم مکش رطوبت:
3.5.2- سنسورها یا حس کننده ها:
6.2- برش و بسته بندی:
طرز کار دستگاه ها:
دستگاه برش زن:
دستگاه بسته بندی
ویژگیهای بسته بندی
نشانه گذاری
- 2- انبار:
3- کنترل کیفیت ( آزمایشات ) :
فصل چهارم
بحث و نتیجه گیری:
منابع
گزارش کامل تکنولوژی ماکارونی