ژیکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

ژیکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پایان نامه تصفیه فاضلاب صنایع غذایی

اختصاصی از ژیکو پایان نامه تصفیه فاضلاب صنایع غذایی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پایان نامه تصفیه فاضلاب صنایع غذایی ، با فرمت ورد قابل ویرایش ، 70 صفحه ، دارای فهرست و صفحه بندی
 

فهرست مطالب

بخش اول : آب و خواص آن

1-1- موجودیت آب.......1

1-2- منابع آب.........1                 

1-2-1- آبهای سطحی..............2                  

1-2-2- آبهای زیر زمینی.............2                  

1-3- خواص آبهای آشامیدنی...........2                  

1-3-1- خواص فیزیکی آب..............2

1-3-2- خواص شیمیایی آب...............3                 

1-4- سختی آب................3                  

بخش دوم: آب در صنایع غذایی.................4

2-1- مصرف آب در صنایع غذایی ....................4

- آلودگیهای ناشی از مصرف آب در فرآیندهای صنعتی .......4

2-3- جنبه های تاریخی مصرف صنعتی آب .........5                

2-3-1- میزان مصرف صنعتی آب در ایران ..............6            

2-4- مزایای حاصل از کاهش مصرف آب ..............6              

2-4-1- استفاده مجدد آب ..................................6          

 2-4-2- بازچرخش یا ریسایکلینگ ...................6

2-5- انواع مصارف آب در صنایع غذایی .............7                

2-5-1- آب خنک سازی ......................8            

2-5-1-1- انواع سیستم های خنک سازی ............8           

بخش سوم: انواع فاضلاب صنایع غذایی ..................10

3-1- ویژگیهای فاضلاب صنایع غذایی .............10              

 3-1-1- صنایع تولید قند وشکر ......................11

 3-1-2- صنایع تولید کمپوت وکنسرو .......... .......12

 3-1-3- صنایع نوشابه سازی ..........................12

3-1-4 صنایع لبنیاتی .................................12

3-1-5- صنعت تولید روغن نباتی ................................13

3-1-6- کشتازگاهها ومجتمعهای تولید گوشت ...................14

 3-2- لزوم تصفیه فاضلاب صنایع غذایی ...............15

3-2-1- اثرات دفع فاضلاب صنایع غذایی به آبهای پذیرنده ........15

3-2-1-1- مواد معلق ..................................16

3-2-1-2- املاح معدنی محلول .......................16

3-2-1-3- مواد آلی محلول ..........................16

3-2-1-4- اسیدها وقلیاها ............................16

3-2-1-5- مواد تولید کننده کف .....................17

 3-2-1-6- رنگ ..............................17

3-2-1-7- آلودگیهای حرارتی ....................17

 3-2-1-8- میکروارگانیسم ها ..................17

3-2-1-9- مواد شناور ............................18

3-3- استراتژی تصفیه ودفع فضولات صنعتی ......18

 3-3-1- تخلیه فاضلاب صنعتی به فاضلابروی شهری ....18

3-3-1-1- ملاحظات اختصاصی فاضلاب جهت تخلیه به فاضلاب شهری .........19

3-3-2- تصفیه اختصاصی فاضلاب صنعتی .............20

3-3-3- تصفیه مشترک با صنایع دیگر ...........................20

 3-3-4- تغییرواصلاح فرآیندهاجهت کاستن از حجم فاضلاب غلظت آلاینده... 20

3-4- فاضلاب بهداشتی صنایع ..................21                   

بخش چهارم: روشهای تصفیه فاضلاب صنایع غذایی ...............22

4-1- تصفیه فیزیکی ..............................23

 4-1-1- آشغالگیری ....................................23

4-1-2- دانه گیری ...........................................23

 4-1-4- شناورسازی .............................24

4-1-5- حوضهای متعادل کننده یا یکنواخت ساز ..................24

4-2- تصفیه شیمیایی .....................26                   

.....................26. ph4-2-1- تنظیم                   

 4-2-2- اکسیداسیون مواد آلی مقاوم .............................26

 4-2-3- گند زدایی ....................................26

  4-2-4- انعقاد و لخته سازی ...........................27

4-2- جذب سطحی مواد آلی محلول و مقاوم .........27

 4-3- تصفیه بیولوژیکی .............................27

4-3-1- اصلاحات رایج در تصفیه فاضلاب .........28

..28BOD                     4-3-1-1-

..........28COD4-3-1-2-              

......29TSS4-3-1-3-                

............29TDS4-3-1-4-                    

4-3-2- اصلاحات رایج در راهبری تصفیه خانه....................29                    

4-3-2-1- زمان ماند هیدرولیکی.....

4-3-2-2- زمان ماند میکروبی.................29                    

..............30MLSS4-3-2-3-                    

.............30F\M4-3-2-4-                    

4-3-3- تصفیه هوازی فاضلاب............30                    

4-3-3-1- تخلیه به آبهای طبیعی.................31                  

4-3-3-2- کاربرد فاضلاب در زمین................32                

4-3-3-3- برکه های تثبیت.................33                  

4-3-3-3-1- برکه های بی هوازی...........34                  

4-3-3-3-2- برکه های اختیاری.............35                

4-3-3-3-3- برکه های هوازی..............35                  

4-3-3-3-4- برکه های تکمیلی...................35                  

4-3-3-3-5- برکه های هوادهی..................35                  

4-3-3-4- صافی چکنده......................36                  

4-3-3-5- تماس دهنده های بیولوژیکی چرخان.....37                  

4-3-3-6- سیستم لجن فعال..............37                

4-3-4- روشهای بی هوازی تصفیه فاضلاب صنایع غذایی.....39                

4-3-5- انواع سیستم های بی هوازی تصفیه فاضلاب..................39                

4-3-5-1- سپتیک تانک............42                

4-3-5-2- راکتور بی هوازی با بستر لجن رو به بالا....44            

4-3-5-3- صافی بی هوازی................................44                

بخش پنجم: راهبری تصفیه خانه های فاضلاب صنایع غذایی......46

5-1- علل عدم موفقیت تصفیه خانه های فاضلاب صنایع غذایی...................46                

5-2- فاکتورهای موثر در راهبری تصفیه خانه های فاضلاب صنایع غذایی 47                

5-2-1- شدت آلودگی فاضلاب خام..............47              

5-2-2- مواد مغذی یا نوترینت ها.................. 48              

5-2-2-1- بالکینگ.............. 48                

....49 5-2-3- اکسیژن محلول                 

5-2-4- زمان ماند........50                

............51ph5-2-5-                 

5-2-6- سمیت...........................51                

5-2-7- دما................52                

5-2-8- اختلاط.................53                                

5-2-9- میزان جریان ورودی.....................54                 

5-3- پایستن فرآیند...................54                  

5-3-1- شاخصهای بصری....................54                

5-4- شاخصهای آزمایشی .................58                

5-5- مشکلات سیستم های لجن فعال و رفع آنها..............................................59                 

5-5-1- روشهای کلی تشخیص مشکلات...............59                
...........60 BOD 5-5-2- حذف کم                

5-5-2-1- حذف بارهای آلی ...........61                

5-5-2-2- مواد سمی یا بازدارنده.............62                

5-5-2-3- دماهای پایین............................62                

افزایش زمان ماند هیدرولیکی.........63                

.................................63MLVSS افزایش              

...............63 نامناسب PH 5-5-2-4-                

5-5-2-5- زمان هوادهی ناکافی...........64                

...........64 ناکافیMLVSS5-5-2-6-                

منابع............. 66   

 

انگلیسیهایش هم درست است اما اینجا بد نوشته شده در سایت           


دانلود با لینک مستقیم


پایان نامه تصفیه فاضلاب صنایع غذایی
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد