ژیکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

ژیکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

گزارش کاراموزی کارخانه شیر بهنام جام

اختصاصی از ژیکو گزارش کاراموزی کارخانه شیر بهنام جام دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

گزارش کاراموزی کارخانه شیر بهنام جام ، با فرمت ورد ، 36 صفحه ، برای رشته صنایع غذایی

 

بخشی از متن و عناوین گزارش :

مقدمه

این کارخانه در سال 1385 تأسیس شده و هم اکنون با دستگاههای تمام اتوماتیک در حال بهره برداری ما باشد.کارخانة بهنام جام در شهرک صنعتی تربت جام در چهار کیلومتری تربت جام با مدیریت جناب آقای حمید مغنی باشی احداث شده است. ظرفیت تولید این کارخانه 100 تن در روز بوده و همچنین در حال حاضر در هر روز مقدار 5 تن شیر را دریافت کرده و به محصولاتی نظیر شیر پاستوریزه و ماست و غیره تبدیل می کند.

 محصولات این کارخانه شامل شیر یارانه ای، آزاد، شیر مدارس در بسته های 10 گرمی و همچنین ماست و خامه می باشد، و  خط تولید دوغ، پنیر uf است. این کارخانه دارای 8 کارگر و 1 مسئول آزمایشگاه و 1 مدیر فنی و همچنین افراد مجرب قادر مدیریت می باشد.

مساحت کل کارخانه ده هزار متر مربع بوده و مساحت سالن های تولید و مورد استفاده دو هزار متر مربع می باشد.

دستگاه های مورد استفاده در این کارخانه 85 درصد داخل کارخانه و 15 درصد آن از خارج کشور تهیه شده است.

 

 

خط تولید های کارخانه بهنام جام

 

الف: خط تولید شیر پاستوریزه و هموژنیره

 

ب: خط تولید ماست

 

ج: خط تولید کره

انواع محصولات کارخانه بهنام جـام

الف) انواع شیر تولیدی

1- شیر یارانه ای :

2- شیر آزاد:

ب) انواع ماست

1- ماست کم چرب:

ج) انواع خامه

1- خامه زده شده ( مصرف قنادی )

خـصوصیات سردخانه و انواع آن

الف) سردخانه 4 درجه سانتی گراد

دستگاه های مورد استفاده در خط تولید

1- تانکرهای ذخیره

2- سپراتور

3) پاستوریزاتورهای صفحه ای( مبدل های حرارتی )

4- هموژنایزر:

6- دستگاه بسته بندی لیوانی

7- دستگاه جت پرنیتریا تاریخ زن

پاستوریزاسیون شیر

هموژنیزاسیون شیر

آزمایشات مقدماتی شیر

1- نمونه برداری

2- خواص ظاهری

3-تعیین درجه پاکیزگی شیر:

- آزمایش سدیمانتاسیون:

- آزمایش صافی:

4- آزمایش تعیین اسیدیته شیر:

5- تعیین درصد چربی شیر

روشهای سنجش نسبت درصد چربی عبارتند از :

وسائل لازم برای آزمایش

تأثیر تقلبات در وزن مخصوص شیر

7- تعیین ماده خشک شیر

8- اندازه گیری نقطه انجماد شیر و کاربرد آن در کشف تقلبات :

9- آزمایش فسفاتاز:

 

 


دانلود با لینک مستقیم


گزارش کاراموزی کارخانه شیر بهنام جام
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد