ژیکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

ژیکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود تحقیق Chicken Flu

اختصاصی از ژیکو دانلود تحقیق Chicken Flu دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود تحقیق Chicken Flu


دانلود تحقیق Chicken Flu

مقدمه:
ویروسها بعنوان موجوداتی که بصورت مستقل قابلیت ادامه حیات فعال ندارند از جمله پاتوژنهای شایع بیماریهای عفونی به حساب می آیند. ویروس ذره ای است که از مواد ژنتیکی تشکیل شده است و در داخل یک پوشش محافظت کننده قرار دارند. این ماده ژنتیکی بر اساس نوع ویروس می تواند از جنس DNA یا RNA باشد.
آنفولانزا چیست؟
این اصطلاح از لحاظ تاریخی به صدها سال قبل برمی گردد یعنی زمانیکه مردم فکر می کردند این بیماری بوسیله نیروهای مافوق طبیعی ایجاد می گردد. بسیاری از مردم حتی خود پزشکان هر گونه بیماری درگیر کننده ریه را تحت عنوان آنفولانزا بحساب می آوردند ولی امروزه می دانیم که تنها راه تشخیص دقیق و مناسب این بیماری از طریق روشهای آزمایشگاهی می باشد. البته قابل ذکر است انواع مختلفی از ویروسها وباکتریها می توانند منجر به بروز عفونتهای ریوی شوند ولی آنفولانزای واقعی تنها تحت تأثیر ارتومیکسوویروسها که دارای سه تایپ A، B، C می باشند، ایجاد می شود. آنفولانزای نوع C بیشتر افراد جوان را مبتلا می سازد و به ندرت منجر به بروز بیماریهای جدی می شود. نوع B گهگاهی منجر به بروز طغیانهای محلی و محدود آنفولانزا می شوند و بیشتر اطفال را مبتلا می سازد. آنفولانزای نوع A برای انسان بسیار مهم می باشد زیرا این نوع ویروس است که منجر به بروز اپیدمیهای جهانی می شود.
ویرویون آنفولانزا دارای 500 زائده خار مانند میباشد که از پوشش لیپیدی آن خارج شده اند. حدود 80 درصد آنها نوعی پروتئین ویروسی است که هماگلوتینین یا به اختصار HA نامیده می شود. این پروتئین منجر به آگلوتیناسیون گلبولهای قرمز خونی می شوند که حاوی مولکول هم می باشند. در حقیقت HA نوعی پروتئین متصل شونده به گیرنده خاص در سطح سلول می باشد. این مولکول دارای نقش اصلی در اتصال ویروس به سلولهای میزبان می باشد. حدود 20 درصد زواید نیز نوعی پروتئینهای ویروس هستند که اصطلاحاً نورآمینیداز نامیده می شوند و بصورت NA نشان داده می شوند. این پروتئین نوعی آنزیم است که یک پروتئین خاص در سلولهای میزبان را به نام اسیدنورامینیک یا اسید سیالیک تخریب می کند. یکی از عملکردهای این پروتئین کمک به ورود ویروس به داخل سلولهای می باشد ولی عملکرد اصلی آن کمک به فرار ویرونهای جدید ویروس آنفولانزا که توسط سلول ساخته شده اند، از سلول می باشد و بدین ترتیب منجر به آلوده شدن سایر سلولها می شود.
ارتومیکسو ویروسها مجاری تنفسی فوقانی را آلوده می سازند زیرا این بافتها دارای مقادیر بسیار زیادی گیرنده برای ویروس آنفولانزا می باشند. روش معمول ابتلا به ویروس آنفولانزا آن است که بعد از دست دادن با یک فرد مبتلا، گونه های مرطوب چشمها، بینی یا دهان خود را بمالید. بنابراین استنشاق قطرات خارج شده از سرفه یا عطسه یک فرد مبتلا تنها راه انتقال بیماری نمیباشد.
2یا 3 روز بعد  از در معرض قرار گیری فرد دچار لرز سردرد و درد اندامها می شود. فرد بسیار خسته بوده و دچار تب می شود که گاهاً به 39 درجه می رسد. این علایم بوسیله سیستمهای دفاعی بدن به میزبان بخصوص با واسطه اینترفرونها ایجاد می شوند.
بعد از چند روز (هر چه فرد سن بیشتری داشته باشد طول دوره بیماری بیشتر است) علایم عموماً برطرف می شوند و فرد خوب می شود. این بهبودی با واسطه مولکولهای خاص سیستم ایمنی فرد بیمار است که ایمونوگلوبین نام دارند و بطور اختصاص برضد همان نوع ویروس تولید می شوند.
بطور دقیقتر باید گفت که آنتی بادیها به آنتی ژنهای خاص و اختصاصی خود می چسند. آنتی بادیها به HA که یک مولکول اصلی اتصالی ویروس به سلولهای میزبان است. متصل شده و آنرا بلوک می کنند و بدین ترتیب ویروس نمی تواند سایر سلولها را آلوده سازد. سایر آنتی بادیها به NA ویریون متصل شده و بدین ترتیب مانع از انتشار بیشتر ویروس می شوند. از سوی دیگر سلولهای مبتلا نیز با واسطه مکانیسمهای که هنوز دقیقاً شناسایی نشده اند بهبود می یابند. نکته ای که باید مدنظر باشد آن است که هر بار سیستم ایمنی بدن میزبان یاد می گیرد که علیه آنتی ژنی خاص از ویروسهای آنفولانزا آنتی بادی بسازد خاطره این دو باقی مانده و فرد به آن نوع خاص از ویروس آنفولانزا مبتلا نخواهد شد زیرا بدن آماده مقابله با آنتی ژنهای آن نوع خاص ویروس خواهد بود. در حقیقت، در طول عمر خود تنها یک بار به نوعی خاص از ویروس آنفولانزای مبتلا خواهیم شد، اما اگر فرد مورد تهاجم ویروسی قرار گیرد که از لحاظ آنتی ژنیسیته حتی کوچکترین تغییرات نسبت به ویروس آنفولانزای قبلی داشته باشد، فرد به آنفولانزا مبتلا خواهد شد. اگر سوش جدیدی از ویروس آنفولانزا وارد ریه شود آنتی بادیهای از قبل موجود بطور صحیح به آنتی ژنهای ویروس جدید متصل نخواهند شد زیرا شکل پروتئینهای اتصالی ویروس جدید مشابه ویروس قبلی نخواهد بود.

 

شامل 9 صفحه word


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق Chicken Flu

دانلود تحقیق استخوان بندی ماهیها

اختصاصی از ژیکو دانلود تحقیق استخوان بندی ماهیها دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود تحقیق استخوان بندی ماهیها


دانلود تحقیق استخوان بندی ماهیها

                                      استخوان بندی ماهیها

جمجه گرد دهانان غضروفی و بسیار ناقص است. جمجمه هاگ فیش ها دارای صفحه ای غضروفی است که در آن مغز جای دارد و کپسولهای شنوایی که جایگاه گوش داخلی هستند و به بخش عقبی این صفحه متصل است. جمجه لامپری از بقیه گرد دهانان کاملتر و دارای کناره های جانبی است ، اما سقف ندارد و لذا مغز از طرف پشت فقط توسط بافت پیوندی رشته ای محافظت می گردد. گرد دهانان آرواره ندارند و لذا جانورانی مکنده اند. در صفحه مکنده و زبان که وسیله اتصال جانور است ممکن است ساختارهای دندان مانندی وجود داشته باشد که جانور به وسیله آنها بدن طعمه را پاره پاره میکند و گوشت آن را می خورد . برانشیهای گرد دهانان به وسیله سبد غضروفی پیچیده ای محافظت می شود اما به سختی ممی توان این اندام را با اندام های نگهدارنده برانشی در سایر مهره داران مشابه دانست .

جمجه ماهیهای غضروفی را به دلیل غضروفی بودن کامل ، کوندروکرانیوم می نامند. در جمجمه این ماهیها کپسول بویایی و شنوایی وجود دارد و بخشی از ساختار آن را تشکیل می دهد اگرچه ممکن است بخشی از جمجه آهکی شده باشد اما در هیچ یک از ماهیهای غضروفی معاصر استخوان واقعی وجود ندارد. که البته این امر بیانگر وضعیت ابتدایی نیست. در گرد دهانان معاصر آثار اسکلت خارجی تماما از بین رفته است.

در ماهیهای غضروفی اولین جفت از کمانهای برانشی یا کمان ماندیبولی تغییر شکل یافته و آرواره بالایی و پائینی را به وجود آورده است که به ترتیب به نام غضروف کامی چهارگوش و غضروف مکل نامیده می شود. در کوسه ها و سفره ماهیها آرواره بالایی به وسیله پیوندی سست به جمجه متصل است و از پشت به وسیله بخش فوقانی یا لامی آرواره ای در بین کمان برانشی نگهداری می شود. این نوع اتصال آرواره ای را هیوستیلیک می گویند.

در موش ماهی های غیر متداول آرواره بالایی به طور محکم به جمجمه متصل است. این نوع اتصال اتوسیلیک نام دارد.

ماهی های استخوانی از لحاظ مقدار استخوانی که در اسکلت آنها وجود دارد بسیار متنوع هستند. کوندروکرانیوم گانوئیدهای پست مانند تاس ماهی ها ، اصولا غضروفی و فاقد استخوانند. ولی تعدادی استخوان غشایی یا پوستی که احتمالا از فلس های زیر پوستی مشتق شده اند ، سقف جمجمه را می پوشاند. در ماهی های استخوانی ، تعداد استخوان های پوستی به حدی زیاد است که زره ای در اطراف جمجمه به وجود می آورد. در این ماهی ها در بخش هایی از کوندروکرانیوم ، مانند نواحی پس سری ، پروانه ای ، شنوایی و بویایی ، استخوان جای غضروف را گرفته است. اتصال آرواره ماهی های استخوانی ممکن است در گانوئید های استخوانی و ماهی های استخوانی عالی از نوع هیوستیلیک و یا در ماهی های دوزیستان دو تنفسی از نوع اتوستیلیک باشد.

در ماهی های استخوانی ، غضروف ماندیبولی یا مشتقات آن به استخوان های پوستی تبدیل شده است. استخوان دندانی که در برگیرنده دندانها است همراه بایک یا چند استخوان اسپلینال ، گوشه ای و زیر گوشه ای و مخروطی ، سطح قدامی و خلفی آرواره پائینی را اشغال میکند. علاوه بر این ممکن است استخوانی به نام استخوان مفصلی که خود به استخوان چهارگوش متصل می شود ، جای سر غضروف مکل را بگیرد ، در اسکلت گرد دهانان ستون مهره واقعی وجود ندارد و اسکلت محوری بدن عمدتا شامل طناب عصبی هر یک از بند های بدن لامپری در جفت قطعه غضروفی دیده می شود. این قطعات در بالا به یکدیگر متصل نیستند و لذا در ستون فقرات لامپری کمان عصبی تشکیل نشده است. در بعضی از ماهی های استخوانی پست ، طناب پشتی اولیه اصولا بدون تغییر باقی مانده است و گرچه کمان های عصبی و خونی موجودند اما جسم مهره وجود ندارد. در موش ماهی ها و ماهی های شش دار ، غضروف شروع به جایگزین شدن در لایه طناب پشتی اولیه نموده است و لذا در این ماهی ها نسبت به وضع یاد شده پیشرفتگی مختصری به چشم می خورد. به هر صورت در اغلب ماهی ها جسم مهره ای رشد کرده ، کامل وجود دارد ، مهره های ماهی عموما به دو گروه قابل تقسیم اند ، مهره های تنه یا پیش مخرجی و مهره های دمی یا پس مخرجی از ویژگی گروه دوم وجود کمان خونی مستقر در زیر جسم مهره ویا طناب پشتی اولیه است. در اغلب ماهی ها جسم مهره از دو طرف مقعر است ، به این وضعیت آمفی سولوس گفته می شود. گرد دهانان باله زوج ندارند ، اما باله های فرد میانی را که به وسیله رشته های غضروفی نگهداری می شود ، دارا هستند. باله های زوج و فرد ماهی ها بسیار متنوع است. به طور کلی ساختار اعضای حرکتی جلویی یا سینه ای ماهی ها بسیار پیچیده تر از اعضای حرکتی عقبی یا لگنی آنها ست. در کوسه ، کمر بندی که باله های سینه ای را نگهداری می کند از قطعه غضروفی خمیده ای تشکیل شده است. در این ماهی ها بخش شکمی بین قاعده باله ها قطعه غرابی و زوائدی که در طرفین بدن از قاعده باله ها به سمت پشت امتداد یافته است ، زوائد کتفی نامیده می شود. در ماهی های استخوانی این اندام ها ممکن است به حالت غضروفی باقی بماند ، و یا استخوانی به نام دو جفت استخوان به نام های غرابی و کتفی تبدیل شود ، به علاوه در این گروه از ماهی ها ممکن است استخوانهای پوستی متعددی که احتمالا از فلس های پوستی مشتق شده است به مجموعه کمربند سینه ای اضافه گردد. از جمله این استخوان ها ، استخوان های پس گیجگاهی زوج ، سوپرا کلئی تروم و ترقوه ها قابل ذکرند. اگر استخوان های پس گیجگاهی وجود داشته باشد کاملا در وضعیت پشتی قرار گرفته و به طرفین بخش عقبی جمجمه متصل است. این استخوان ها از بالای محفظه برانشی ها به طرف جلو کشیده شده است. در کروسویتریژین ها و ماهی های دو تنفسی این نوع کمربند سینه ای به بالاترین حد رشد رسیده است. در ماهی های باله شعاعی عالی بعضی از استخوان های پوستی یاد شده از بین رفته اند.

 

شامل 19 صفحه word


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق استخوان بندی ماهیها

ازادی مشروط

اختصاصی از ژیکو ازادی مشروط دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

آزادی مشروط در قانون حقوقی ایران 4 صفحه


دانلود با لینک مستقیم


ازادی مشروط

دانلود مقاله فن آوری نوین خشک کردن

اختصاصی از ژیکو دانلود مقاله فن آوری نوین خشک کردن دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله فن آوری نوین خشک کردن


دانلود مقاله فن آوری نوین خشک کردن

دربسیاری از فرایندها خشک کردن یک کار سخت و مهم است . یک بررسی پژوهشی نشان داد که در سال 1985 در آمریکا 4/2 کواد , افزون بر 20 کواد نیرو برای خشک کردن  مصرف شده است . پس حتی درصد کوچکی صرفه جویی در مصرف انرژی بهبود قابل توجهی را در کارایی  انرژی ایجاد می کند . افزون بر این دیگر  کیفیت نهایی محصول غذایی به شدت تحت تأثیر روش و راهکار خشک کردن قرار دارد.

 در بخشهای بعد این فصل  روشهای جدید خشک کردن  و کاربرد استخراج با سیال فوق بحرانی و متراکم مکانیکی مجدد بخار در فرایند  خشک کردن آورده شده است .

1-4 خشک کردن با کهموج (میکروویو)

امواج رادیویی با بسامد بالا تا 000/30  مگاهرتز می تواند در  خشک کردن به کار گرفته شود . یک  ژنراتور بسامد بالا موجها را به درون یک آون که برای جلوگیری از عبور موجها طراحی شده است می فرستد. طول موج گزیده شده به گونه ای است که از عبور  و نفوذ آنها از داخل ماده‌ی غذایی اطمینان به دست آید.  افزون بر این میزان نفوذ تحت تأثیر عمق و نوع مواد در معرض موج قرا ر می گیرد . هر ماده ای باید به طور جداگانه مورد آزمایش و محاسبه قرار گیرد تا طول موج مناسب برا ی خشک کردن آن شناخته شود. چنانچه انرژی امواج به داخل ماده وارد شود مولکولهای ماده سعی می کنند در جهت میدان الکتریکی اعمال شده آرایش بگیرد . سپس در حول محور خود شروع به نوسان می کند و انرژی موج ها را به انرژی  حرارتی تبدیل می کند.

این حرارت تولید شده موجب خشک شدن ماده غذایی می گردد. نوع طراحی  اتاقک  خشک کن که مانع عبور موجها و فرار آنها می گردد موجب می شود که موج‌ها پس از بازتابهای  متوالی بر روی دیواره های محفظه به طورکامل جذب  ماده ی در حال خشک شدن گردد  در این روش  سرعت خشک شدن  به طور قابل توجهی  افزایش می یابد . به دلیل آن که موج ها باید از ماده غذایی عبور کند  تا بتواند نقاط درونی آن را خشک کند  , خشک کردن غیر یکنواخت  می گردد.

شامل 56 صفحه فایل word قابل ویرایش


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله فن آوری نوین خشک کردن

تحقیق درباره زندگی نامه امیر کبیر

اختصاصی از ژیکو تحقیق درباره زندگی نامه امیر کبیر دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق درباره زندگی نامه امیر کبیر


تحقیق درباره زندگی نامه امیر کبیر

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه: 9
فهرست مطالب:

زندگی نامه امیر کبیر

مأموریت های سیاسی

مأموریت روسیه و ایروان

سقوط و تباهی

گزارش برکنار شدن امیر را از وزیر مختار انگلیس بشنویم:

توطئه کشتن میرزا تقی خان اوج گرفت

زندگی نامه امیر کبیر

میرزا تقی خان امیرکبیر اهل فراهان است و دست پرورده خاندان قائم مقام فراهانی.  فراهان همچون تفرش و  آشتیان مجموعاً کانون واحد فرهنگ دیوانی و "اهل قلم" بود؛ ناحیه ای مستوفی پرور. چه بسیار دبیران و مستوفیان و وزیران از آن دیار برخاستند که در آن میان چند تنی به بزرگی شناخته شده، در تاریخ اثر برجسته گذارده اند. از این نظر میرزا تقی خان نماینده فرهنگ سیاسی همان سامان است.  

نام اصلی میرزا تقی خان، "محمد تقی" است. زادگاهش "هزاوه" از محال فراهان عراق. هنوز هم در آنجا محله ای بنام "محله میرزا تقی خانی" معروف است، و خانه پدریش نزدیک تپه "یال قاضی" شناخته می باشد. اسم او در اسناد معتبر (از جمله مقدمه پیمان ارزنةالروم، و قباله نکاح زنش عزت الدوله) "میرزا محمد تقی خان" آمده است. رقم مهر و امضای او نیز تردیدی در نام حقیقیش باقی نمی گذارد؛ بی گمان اسم "محمد" رفته رفته حذف گردیده و به ر"میرزا تقی خان" شهرت یافته است.سال تولد میرزا تقی خان را تا اندازه ای که جستجو کردیم، هیچ مؤلف خودی و بیگانه ای ثبت نکرده است. در حل این مجهول تاریخی، ما یک مأخذ اصلی و دو دلیل در تأیید آن مأخذ بدست می دهیم: زیر تصویر اصیلی که به زمان صدارت امیر کشیده اند می خوانیم: "شبیه صورت... اتابک اعظم، شخص اول ایران، امیر نظام در سن چهل و پنج سالگی". امیر از 22 ذیقعده 1264 تا 20 محرم 1268 صدارت کرد. اشعاری که در ستایش مقام تاریخی او در کنار همان تصویر نگاشته شده، و تصریح به اینکه کارهای سترگ از پیش برده است، نشان میدهد که تصویر مزبور را در اعتلای قدرت و شهرت امیر کشیده اند. و آن سال 1267 است. با این حساب و به فرض صحت رقم چهل و پنج سالگی تولد او به سال 1222، یا حداکثر یکی دو سال پیشتر بوده است .

 

 

 


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق درباره زندگی نامه امیر کبیر