ژیکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

ژیکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پاورپوینت درباره دستور العمل نحوه محاسبه امتیاز مقالات ISI اعضای هیأت علمی

اختصاصی از ژیکو پاورپوینت درباره دستور العمل نحوه محاسبه امتیاز مقالات ISI اعضای هیأت علمی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پاورپوینت درباره دستور العمل نحوه محاسبه امتیاز مقالات ISI اعضای هیأت علمی


پاورپوینت درباره دستور العمل نحوه محاسبه امتیاز مقالات ISI اعضای هیأت علمی

فرمت فایل :powerpoint (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 14 صفحه

مطابق با ”دستور العمل اصلاح شده نحوه تشویق اعضای هیأت علمی بر اساس استنادات“ شما می توانید از پایگاه استنادی Scopus نیز جهت شمارش استنادات مقالات خود استفاده کنید.

ابتدا لازم است اعضای محترم هیأت علمی به روشی که در راهنماها آمده است،‌ مقالات خود را در دو پایگاه استنادی WOS و Scopus چک کنند. سپس عناوین مقالاتی که هم در WOS و هم در اسکاپوس موجود است،‌ بررسی کنند. اگر در مواردی تعداد استنادات مقالات در اسکاپوس بیش از WOS‌بود، می توانند روش شرح داده شده در این راهنما را برای محاسبه امتیاز مقاله خود اجرا کنند.

لازم به ذکر است که حوزه موضوعی مقاله را بایستی از پایگاه WOS استخراج کرد و ضرایبIF، IFm و TCm از فایل هایی که برای اساتید محترم ارسال شده، بازیابی شود.

(توجه داشته باشید که ضرایب IF، IFm و TCm را تنها برای مقالات مجلات ISI یعنی مجلاتی که در WOS هست،‌ می توان تعیین کرد و نه هر مجله ای)

یادآوری : استنادهای خودی و استناداتی که توسط همکاران به مقالات نویسنده شده است،‌ بایستی حذف شود.

 

در این جا قصد ما این است که استنادات سال 2008 مقالات یک نویسنده را محاسبه کنیم. پس به عنوان مثال مقاله ردیف 7 را که 2 استناد دریافت کرده در نظر می گیریم. با نگه داشتن ماوس بر روی عنوان مقاله،‌ مشخصات آن ظاهر می شود.
دقت کنید که مجله مربوطه حتما بایستی ISI‌باشد)مقاله در پایگاه WOS هم موجود باشد). سپس IF مجله را از فایلی که در اختیار دارید استخراج می کنید.
حوزه موضوعی مجله را نیز قبلا در WOS پیدا کرده ایم که در این مثال Agriculture, Dairy & Animal Science است .
بر اساس حوزه موضوعی،‌ ضرایب IFm و TCm هم مشخص می شود.
در این مثال از 2 استناد،‌ یکی خودی است که حذف می شود (اسلاید 11).

دانلود با لینک مستقیم


پاورپوینت درباره دستور العمل نحوه محاسبه امتیاز مقالات ISI اعضای هیأت علمی

پاورپوینت درباره مقایسه ی برش های میکروسکوپی گیاهان

اختصاصی از ژیکو پاورپوینت درباره مقایسه ی برش های میکروسکوپی گیاهان دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پاورپوینت درباره مقایسه ی برش های میکروسکوپی گیاهان


پاورپوینت درباره مقایسه ی برش های  میکروسکوپی گیاهان

فرمت فایل :powerpoint (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 17 صفحه

 

— در مباحث گیاهی کتاب های زیست شناسی دوره ی متوسطه ، به علت محدودیت های خاص کتاب های درسی به صورت جسته و گریخته به گیاهان تک لپه ای و دولپه ای اشاره شده و به صورت خلاصه ، در بخش های مختلف ، مقایسه هایی نیز بین برش های ساقه وریشه صورت گرفته است ، در مراحل مختلف مسابقات آزمایشگاهی ، به ویژه مرحله ی کشوری ، سؤالات متنوعی در این خصوص مطرح می شود که گاه دبیران محترم زیست شناسی در پاسخ به آن ها مطالب متفاوت و گاهی متضاد هم بیان می کنند.
—
 
v1- درساقه دسته های آوندی روی یک یا چند دایره قرار گرفته اند ، یا در همه جای ساقه پراکنده هستند ، ولی در دمبرگ روی یک کمان قرار گرفته اند .
v2- آوند های چوبی ساقه به سمت داخل و آوند های آبکش آن به سمت خارج قرار دارند ، ولی در دمبرگ آوند های چوبی در بالا و آوند های آبکش در زیر آن ها قرار گرفته اند .
v3- در دمبرگ ها تقارن دوطرفی وجود دارد و خط تقارن ازوسط شیار دمبرگ ( بخش مقعر ) می گذرد ولی در ساقه تقارن معمولا" به صورت شعاعی است .                                                                
v

دانلود با لینک مستقیم


پاورپوینت درباره مقایسه ی برش های میکروسکوپی گیاهان

تحقیق در مورد طرح توجیهی تولید سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی فیروزه تراشی

اختصاصی از ژیکو تحقیق در مورد طرح توجیهی تولید سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی فیروزه تراشی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق در مورد طرح توجیهی تولید سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی فیروزه تراشی


تحقیق در مورد طرح توجیهی تولید سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی فیروزه تراشی

فرمت فایل: word (قابل ویرایش) تعداد صفحات :  14   صفحه

 

 

 

مقدمه:

          گردش نقدینگی سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی در جهان سالانه بالغ بر 600 میلیارد دلار می باشد و در این میان بخش عمده ای از آن سهم اشغالگر قدس است.

          اسرائیل علیرغم وسعت کم و نداشتن منابع سنگ های قیمتی با ارزش از نظر تجارت جهانی نقش عمده ای را ایفا می نماید و این امر صرفاً با فعالیت این کشور بر روی فرآوری سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی محقق گشته است.

          فرآوری صحیح و به روش های مکانیزه و جدید بر روی اینگونه سنگ های باعث ارزش افزوده بسیاری می گردد و علاوه بر آن می تواند نقش اساسی در ایجاد اشتغال نیز ایفا نماید.

          نرخ سرمایه گذاری سرانه اشتغال در این بخش بسیار کمتر از بخش های دیگر صنعتی و حدود 20 تا 25 درصد آنها می باشد و از سوی دیگر در فضای برای ایجاد اشتغال 4 تا 5 متر مربع برای هر نفر می باشد.

          همه ساله مقادیر متنابهی ارز جهت خرید سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی به صورت تراش خورده از کشور خارج می گردد و سنگ های مذکور از طرق مختلف که اغلب قانونی نیستند وارد کشور می شوند.

          کشور ایران از دیرباز در امر سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی فعال بوده و بخصوص در تراش اینگونه سنگها فعالیت نموده است لیکن به مرور زمان نقش این بخش در اقتصاد کمرنگ شده بگونه ایکه در حال حاضر نقش ناچیزی را دارا می باشد.

          تنها تراش متداول در کشور در حال حاضر تراش معمولی معروف به دامله (Cabochon) است که آنهم نه تنها ارزش افزوده زیادی را به دنبال ندارد بلکه در نابسامانی شدید بسر می برد و تنها گاهاً افرادی در تراش صفحه ای Faceted فعال می شوند. که آنهم در سطح کشور انگشت شمار بوده و اغلب تولیدات آنها دارای اشکالاتی می باشد. که از ارزش اقتصادی آن می کاهد و از نظر حجم نیز بسیار محدود است لذا پروژه اخیر با انگیزه ایجاد یک واحد تراش سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی به روشهای روز و پیشرفته دنیا به عنوان نمونه پیشنهاد گردیده است. امید است با همکاریهای مسئولین و ایجاد این واحد راهی گشوده شود که در آینده بتواند نقش اساسی سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی را در اقتصاد، اشتغال، تولید ناخالص ملی و ... نشان دهد.


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد طرح توجیهی تولید سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی فیروزه تراشی

اجرای سیستم HACCP در واحدهای پرورش مرغ گوشتی

اختصاصی از ژیکو اجرای سیستم HACCP در واحدهای پرورش مرغ گوشتی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 11

 

اجرای سیستم HACCP در واحدهای پرورش مرغ گوشتی

چکیده

اکنون که رشد تولیدات کشاورزی و صنعتی متناسب با نیازهای داخلی و برنامه توسعه صادرات غیر نفتی آغاز گردیده است ضروری است که همزمان با آن کیفیت نیز به عنوان یک نیاز و یک پشتوانه مورد توجه قرار گیرد.

اگر بر این باور باشیم که مهمترین معیار در تولید مواد غذایی، سلامت محصول می باشد HACCP کارآمدترین آموزش برای به حداکثر رسانیدن ایمنی و سلامت غذا است. سیستم ذکر شده اختصار عبارت: (Hazard Analysis Critical Control Point) است و مفهوم آن تجزیه و تحلیل خطر نقطه کنترل بحرانی می باشد. ایران در آستانه ی پیوستن به سازمان تجارت جهانی (WTO) قرار گرفته است، بنابراین باید، بر اساس قوانین تجاری، کالاهای خود را صادر نماید. یکی از مهمترین مسائل مورد توجه در اقتصاد جهانی، بهداشت و سلامت مواد غذایی می باشد. بهداشت گوشت مرغ، به دلیل سهم زیادی که در سبد غذایی خانوار دارد، باید مورد توجه تولید کننده قرار گیرد. این مقاله به بررسی چگونگی اجرای سیستم HACCP در واحدهای پرورش مرغ گوشتی می پردازد.

کلمات کلیدی: HACCP، مرغ گوشتی، ایران.

مقدمه

با گسترش ارتباطات و پدیده ی جهانی شدن، نیاز ارتباط در کشورمان نیز احساس می گردد. این ارتباطات تابع قوانینی است که برای تمام کشورها تدوین گردیده و نادیده گرفتن آن امکان پذیر نمی باشد. روابط تجاری در آینده تابع قوانین وضع شده توسط سازمان تجارت جهانی(WTO) صورت خواهد گرفت و رعایت استانداردهای بین المللی در مورد کالاهای تجاری امری اجتناب ناپذیر است. در حال حاضر بسیاری از کشورهای جهان به عضویت این سازمان درآمده اند و بسیاری دیگر، منجمله ایران، درخواست خود را برای عضویت در این سازمان ابلاغ کرده اند. کشورهای در حال توسعه 10 سال از زمان ارائه ی درخواست عضویت، وقت دارند تا بتوانند خود را با شرایط تعیین شده توسط سازمان تجارت جهانی وفق دهند. مهمترین اصل این سازمان ایجاد شرایط یکسان برای تولیدکنندگان می باشد، چرا که زمانی رقابت معنا پیدا می کند که شرایط تولید برای تمام رقبا یکسان باشد. کشوری مثل ایران که سیستم پرداخت یارانه از طرف دولت می باشد، واضح است که تولیدکنندگان می توانند محصولات خود را ارزانتر از رقبای خود در سایر کشورها تولید نمایند. براساس قانون سازمان تجارت جهانی ورود و خروج کالاهای تجاری بدون هیچ محدودیتی و براساس تعرفه های تعیین شده انجام خواهد شد. بدین معنی که ورود و خروج کالاهای تجاری مجاز، آزاد خواهد بود. در این شرایط قیمت و کیفیت محصول فاکتور تعیین کننده می باشد. یعنی تولیدکننده ای که بتواند محصول خود را ارزانتر و با کیفیت بالاتر عرضه نماید پیروز می گردد.

شناخت سیستم HACCP، اصول و کاربرد آن در صنعت غذا امری ضروری می باشد چرا که HACCP یک سیستم آگاهی دهنده ی مداوم و جامع درباره ی ایمنی غذا است که برای پیش گیری از پیشرفت خطرات در صنعت طراحی شده و بنابراین درجه ی بالایی از ایمنی غذا را تضمین می کند. با کاربرد سیستم HACCP می توان از فساد محصولات و به هدر رفتن آنها جلوگیری کرده و اقتصاد جامعه را بهبود بخشید.(3)

HACCP)Hazard Analysis Critical Control Point) یک مطالعه ی سیستماتیک روی اجزای تشکیل دهنده ی محصول غذایی، شرایط فرآیند، حمل و نقل، انبارداری، بسته بندی، توزیع و مصرف توسط مصرف کننده را در بر می گیرد. این آنالیز اجازه می دهد که در جریان فرآیند نواحی حساس را که خطرآفرین هستند شناسایی کنیم. با این اطلاعات قادر خواهیم بود که نقاط کنترل بحرانی در سیستم را تعیین کنیم. یک نقطه ی کنترل بحرانی هر نقطه از زنجیره تولید غذایی است که فقدان کنترل در آن نقطه منجر به خطر ایمنی غذایی می شود که غیرقابل پذیرش است.(3)

سیستم HACCP اولین بار در سال 1959 توسط کمپانی PILLSBURY به عنوان یک ابزار مدیریت برای تضمین تولید محصولات سالم برای عرضه به ناسا NASA اجرا شد و بعد از آن در سال 1973، FDA سیستم HACCP را به طور ثبت شده بنا کرد (5 و 10). در این بررسی، اصول و مراحل سیستم HACCP ، رابطه ی آن با TQM) Total Quality Management) و کاربرد HACCP در صنعت پرورش مرغ گوشتی مورد بحث قرار می گیرد.

اصول HACCP

سیستم فوق، خطرات فیزیکی، شیمیایی و میکروبی را توسط پیش بینی و پیش گیری حذف می کند و برای اجرای آن اصول ذیل باید رعایت شود:

اصل 1 ـ تعیین خطرات در ارتباط با مواد خوراکی جیره، اجزای تشکیل دهنده ی خوراک، بهداشت گله، فرآیند، تولید، توزیع، فروش و مصرف. (Hazard Analysis)

اصل 2 ـ تعیین نقاط کنترل برای خطرات تعیین شده. (Critical Control Point)

اصل 3 ـ برقراری حدود بحرانی (Critical Limits).

اصل 4 ـ برقراری روش هایی برای آگاهی از نقاط کنترل بحرانی (Monitoring).


دانلود با لینک مستقیم


اجرای سیستم HACCP در واحدهای پرورش مرغ گوشتی

تحقیق در مورد اصول تئوری جایگاه مرکزی و اثرات تفریحات جهانگردی

اختصاصی از ژیکو تحقیق در مورد اصول تئوری جایگاه مرکزی و اثرات تفریحات جهانگردی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق در مورد اصول تئوری جایگاه مرکزی و اثرات تفریحات جهانگردی


تحقیق در مورد اصول تئوری جایگاه مرکزی و اثرات تفریحات جهانگردی

فرمت فایل word(لینک دانلود پایین صفحه)تعداد صفحات 38 صفحه

 

 

 

چکیده: ابتکارات و مقدمات تفریحات جهانگردی می تواند کمک کند به اساس صادرات اکثر جوامع که دارای احتمال مساوی از میزبانی می باشند. هدف از این مطالعه استفاده تئوری مکان مرکزی بعنوان اساس و پایه برای درک بهتر موقعیت های آینده که موثر است در واردات اقتصادی و مرتبط است با مسابقات سرگرمی. اثرات اقتصادی توسط دو میزبان ( بصورت همکاری و مشارکت) مسابقات ورزشی بوسیله دو استان مجاور در ایالات مختلف که آنالیز شده است. شهرستان های کوچکتر بعنوان یک بازتاب گردشگری نادرست و وارونه بصورت عمده فعالیت ها ی ورزشی را انجام می دهند. در حالیکه مکان های بزرگتر دو برابر اثر اقتصادی از این رویداد نفع می برند. نواحی اقتصادی محلی و علامت همکاری نیز مورد بحث قرار گرفته است.

 

مقدمه:

در حالی که گردشگری بعنوان یک پدیده جدید محسوب نمی شود ولی در سالهای اخیر بعنوان یک استراتژی توسعه اقتصادی در حال افزایش توجهات می باشد ( Crompton 1999; Daniels, Norman and Henry 2004;Delpy 1998; Gelan 2003; Higham and Hinch 2002; Lee and Taylor 2005). سرمایه گذاری خصوصی و دولتی از مناطق بزرگتر وابسته به پایتخت گرفته تا مناطق داخلی دورافتاده کشور مورد توجه می باشد. علاوه بر این نشان و علامت سرگرمی و ورزشی به منظور بازاریابی و بعنوان اینکه آن وسیله ای باشد در جهت تسهیلات اقتصادی محلی مشاهده می شود ( Kim and Chalip 2004). مسابقات ورزشی در جوامع میزبان به منظور مهمانی، پذیرایی و برای بالا بردن مباهات و تفاخر جامعه می باشد و همچنین در جهت تحریک و تهییج مخارج می باشد. انگیزه ابتدایی بدلیل اثرات اقتصادی استفاده شده برای رویدادهای قانونی و معتبر و تعیین دوام و ادامه آنها می باشد. در حالی که عامل اصلی بعنوان یک نکته مورد توجه  در زمانی که قدرت فعالیت های گردشگری بعنوان یک کلیت مورد بررسی قرار می

گیرد، توضیح داده شده است ( Yuan, 2001). اگرچه گردشگری ورزشی – تفریحی در یک ناحیه معین می تواند منجر به پیشرفت صادرات گردد، هیچکدام از جوامع احتمال مساوی بعنوان میزبانی در یک مسابقه ورزشی ندارند.

در موارد جمعیت میلیونی همچون المپیک ها، جام قهرمانی و جام جهانی، انتخاب محل و پایگاه مسابقات محدود است به لزوم مهارت فراساختاری و سرمایه گذاری عمومی که ممکن است یا ممکن نیست در منافع دراز مدت برای جوامع میزبان بعنوان اثرات اقتصادی معنی دار نتیجه شود که بندرت از رویداد های همچون این موارد حاصل می گردد (Gratton, Shibi and Coleman 2005; Gursoy and Kendall 2006; Higham 1999; Mihalik and Simonetta 1998;Porter 1999).  این تحقیق برای اکثر جوامع  حایز اهمیت بوده و این تحقیق حاکی از آن است که منفعت کمی از مالکیت یک تیم ورزشی تخصصی برای افزایش افتخار جامعه بدست می آید. البته در صورتی که استادیوم ساخته شود و هزینه های سرمایه گذاری شده عمومی باشد (Gorman and Calhoun 1994; Hendricks 1997). به عنوان مثال انجمن  DC واشنگتن از طریق برگزاری یک دوره مسابقات پایان ناپذیر و دایم منجر به ایجاد جلسات تفرقه انداز در جهت پیگیری برای رسیدن به موافقت و پیمان بر روی یک صورت حساب سرمایه گذاری استادیوم می گردد.

 


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد اصول تئوری جایگاه مرکزی و اثرات تفریحات جهانگردی