لینک پرداخت و دانلود در "پایین مطلب"
فرمت فایل: word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحات:161
مقدمه
امروزه دانشمندان و متخصصین علم تغذیه معتقد هستند که بر خلاف گذشته که در رژیم های لاغری روش شمردن کالری مد نظر بوده و برای مبارزه با چاقی توصیه به مصرف غذای کمتر نموده تا در کاهش وزن به همان نسبت موثر گردد انسان میتواند بدون تحمل رنج طاقت فرسای گرسنگی و ناراحتی های ناشی از آن در کمال سیر بودن موفق به لاغری و کاهش وزن مطلوب گردد و از پیامدهای بعدی رژیم های بی اثر مذکور از قبیل کمبود مواد حیاتی و یا بازگشت مجدد وزن کاسته شده و عوارضی که در مواردی خطرناک نیز بوده است و بالاخره صرف هزینه های زیاد که گاه برای کاهش حتی یک کیلوگرم وزن اضافی تحمیل می شود در امان بماند و مهمترین موردی که در تبلیغ روش های لاغری که توسط متخصصین علم تغذیه در سراسر جهان انجام می گیرد و از توجه به آن غفلت میگردد آن است که ذخیره شدن چربی ها مکانیسمی است طبیعی و ژنتیکی پس در این صورت باید منتظر بازگشت مجدد وزن کاهش یافته بود و همانگونه که ذکر گردید دانشمندان به این نتیجه رسیده اند که بهترین و صحیح ترین رژیم غذایی برای کاهش وزن آنست که انسان با تغذیه کامل و عدم ایجاد کمبود در بدن بتواند خود را لاغر نماید و نکته بسیار حائز اهمیت آگاهی انسان نسبت به کیفیت غذاها و آنچه که میخورد خواهد بود و بعبارت دیگر (چه باید خورد و چه نباید خورد) که آنهم بسیار ساده و بدون هیچگونه هزینه و یا زحمتی خواهد بود و بالاخره ثابت گردیده اگر بمنظور رسیدن به وزن کم غذای کمتری مصرف کنیم بهمان اندازه کاهش وزن مشکل تر خواهد شد زیرا با مصرف غذای کمتر هرگز چربی ها از بین رفته و در جای خود باقی خواهند ماند و این موید این مطلب است که وقتی غذا کمتر به بدن برسد سلولهای چرب ( آدی پوستیها)
تا آنجا که ممکن است شروع به ذخیره کردن چربی برای زمانی که غذا کمیاب و یا نایاب گردد
مقاله تغذیه