ژیکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

ژیکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

زاگرس

اختصاصی از ژیکو زاگرس دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 1

 

نتایج مربوط به کلیه شیرهای غنی شده را که مورد آزمایش قرارگرفتند و میزان ویتامین D,A موجود در آنها در حد ، زیر و بالای حد قابل قبول را به صورت خلاصه شده نشان می دهد . د(درج جدول 1) در مورد شیرهای غنی شده ای که در این مطالعه مورد بررسی قرار گرفتند به ترتیب 5/44 و 7/47 در صد از نظر میزان ویتامین D,A موجود د رحد قابل بودند . در طول دوره ی نمونه برداری ها ، فرآوردهای شیری جمع آوری شده در سال 2000 ، دارای بیشترین در صد ویتامین D,A در رنج قابل قبول غنی سازی بودند .

( به ترتیب 50 و 1/54 درصد )

در %4/51 از نمونه ها ویتامین A موجود کمتر از و میزان ویتامین D کمتر از بود . قبل از سال 1992 ، حد قابل قبول برای غنی سازی با ویتامین ها آنچه که بر روی بر چسب مشخص شده بود ، عنوان گردید . رنج های ویتامین D,A به ترتیب در جداول 2و3 گروه بندی و مشخص شده بود است .(درج جداول 2و3 )(در مقاله 5) در مورد فرآوردهایی که کمتر از میزان لازم غنی سازی شده بودند ، %1/22 نتایج مربوط به ویتامین A و%7/18 از نتایج مربوط به ویتامین D در محدوده ی %20 قابل قبول آنچه که بر روی بر چسب عنوان شده بودند اشتباهات کوچک در روشهای اضافه سازی ویتامین ها ، تجزیه ی احتمالی ویتامین ها و وجود اختلافات بالقوه در نتایج حاصل از آنالیز های ویتامین ها ، می توانند توضیحی برمقاادیر موجود در این رنج باشند . نمونه های با مقادیر زیر IU 1000 در مورد ویتامین A (%8/12) و IU 160 در مورد ویتامین D (%120) نشان گر اشکالات قابل ملاحظه در پروتکل های غنی سازی هستند .

میزان فر آورده هایی که بیش از حد لازم غنی سازی شده بودند کمتر از فرآورده هایی بود که کمتر از فرآورده های بود که کمتر


دانلود با لینک مستقیم


زاگرس
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد