فرمت فایل :word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات15صفحه
اهمیت و نقش شیر و فرآوردهای آن در تغذیه انسان از بدو تولد لازم بوده است شیر و فرآورده های آن بیشترین ماده غذائی است که روزانه غذایی انسان مصرف دارد و شیر بواسطه داشتن و نیایش های A,B1,B’ B12,C,D,E مواد مانند کلسیم و پتاسیم و سدیم و آهن و مس و غیره. مواد دارای اهمیت ویژه ای می باشد مورد نیاز بدن را بخوبی تأمین و از طرفی نیز پروتئین شیر تمامی اسیدهای آمینه ضروری بدن را تأمین می کند.
تولید شیر و محصولات آن یکی از فعالیتهای عمده دامداران محسوب می شود و خیلی از اقشار ملت از این شغل امرار معاش و درآمد می نماید لذا باید شرایطی مناسب فراهم نمود تا در آن رضایت دامدار و خریدار فراهم گردد.
شیر ماده غذایی است که در شرایط محیطی مساعد محل مناسبی برای رشد و نمو اکثر عموامل بیماریزا خواهد بود چناچه در امر تولید و جمع آوری و حمل و نقل و نگهداری و فرآوری آن دقت کافی انجام نگرد و به سرعت فاسد شده و موجب مسمویت غذایی درانسان می گردد.
تحقیق درباره اهمیت شیر و تقلبات شیر