دانلود طرح توجیهی احداث شرکت ماکارونی 60 ص با فرمت word
فهرست مطالب:
بخش اول: کلیات طرح تهیه ماکارونی 1
ـ مقدمه 1
ـ نتایج آمارگیری صنایع رشته و ماکارونی: 3
ـ فرآورده های تولیدات کارخانجات رشته و ماکارونی: 4
ـ میزان مواد اولیه مصرفی کارخانجات ماکارونی: 5
ـ میزان سایر مواد اولیه کارخانجات ماکارونی: 5
ـ پراکندگی واحدهای ماکارونی در چند شهر ایران: 6
ـ نمودارپراکندگی واحدهای ماکارونی در چند استانکشور: 7
ـ تعریف چند نوع مختلف ماکارونی: 8
«بخش دوم»:روش و ملزومات طرح 10
ـ هدف و نکات مهم طرح: 10
ـ نوع محصول: 11
ـ ظرفیت تولید و زمان کار در کارخانه: 11
ـ میزان مواد اولیه مورد نیاز کارخانه: 11
ـ روش کار و نحوه فرآیند: 12
ـ کنترل کیفیت: 13
ـ ماشین آلات مورد نیاز کارخانه (تولید) : 13
ـ چگونگی استقرارماشین آلات وفضای موردنیازدر سالن تولید: 14
ـ زمین و ساختمانهای کارخانه: 16
الف ـ زمین 17
ب ـ ساختمانهای کارخانه: 17
ـ تأمین برق: 19
ـ سوخت: 19
ـ آب : 20
ـ فاضلاب: 21
ـ تهویه و اطفاء حریق: 23
الف ـ تهویه: 23
ب ـ اعلام و اطفاء حریق: 23
ـ لوازم و تجهیزات اداری: 23
ـ لوازم حمل و نقل و جابجایی: 23
ـ وضعیت پرسنلی و کارگری کارخانه: 25
«بخش سوم»»: هزینه ها 26
الف ـ هزینه های زمین و ساختمانهای کارخانه: 26
1ـ هزینه زمین: 26
2ـ هزینه های خاکبرداری ، دیوارکشی و محوطه سازی : 26
3ـ هزینه های ساختمان کارخانه: 27
ـ هزینه ماشین آلات و تجهیزات: 28
ـ هزینه تأسیسات و تجهیزات عمومی: 29
ـ هزینه قبل از بهره برداری: 29
ـ محاسبه هزینه احداث طرح ( سرمایه ثابت ): 30
« بخش چهارم »:هزینه های تولیدی طرح (سرمایه در گردش) 31
ـ هزینه های خرید مواد اولیه: 31
ـ هزینه پرسنلی و کارگری: 31
ـ هزینه های تأمین بـرق: 33
ـ هزینة تأمین آب: 34
ـ هزینه های اعلام و اطفاء حریق: 34
ـ هزینه های آزمایشگاه کنترل کیفی: 34
ـ هزینه های تأمین وسایل حمل و نقل و جابجایی: 35
ـ هزینه بیمه کارخانه: 35
ـ محاسبه هزینه در گردش کارخانه: 35
« بخش پنجم »:میزان سرمایه گذاری محاسبات اقتصادی 36
ـ کل سرمایه گذاری طرح: 36
ـ نحوه سرمایه گذاری و تأمین منابع مالی: 36
ـ کارمزد: 37
ـ هزینه استهلاک و هزینه تعمیر و نگهداری: 37
الف ـ هزینه استهلاک: 37
ب ـ محاسبه هزینه تعمیر و نگهداری طرح: 37
ـ محاسبه کل هزینه تولید: 38
الف ـ هزینههای ثابت تولید: 38
ب ـ هزینه های متغیر تولید: 39
ـ قیمت تمام شده محصول: 39
ـ درصد ارزش افزوده طرح و محاسبه ارزش افزوده طرح: 40
ـ بررسی نقطه سر به سر: 41
روش فرآوردن (تولید): 42
شرایط ماکارونی فرآورده شده: 44
بسته بندی و نشانه گذاری: 44
بسته بندی: 44
نشانه گذاری: 44
ماکارونیهای غیر قابل مصرف: 45
«بخش ششم »: پارهای از مقررات مربوط به صدور موافقت اصولی: 46
1ـ مشخصات اشخاص حقیقی: 48
اطلاعات کلی مربوط به کالا یا کالاهای تولیدی: 50
اطلاعات مربوط به بازار محصول: 51
اطلاعات مربوط به دانش فنـی 53
اطلاعات مربوط به تولید کالا: 54
8 ـ لیست مشاغل و مقدار حقوق ماهانه و سالانه: 57
9ـ نوع و مقدار انرژی و هزینه آن: 58
طرح توجیهی احداث شرکت ماکارونی 60 صفحه با فرمت WORD