فرمت فایل: word(قابل ویرایش)تعداد صفحات47
شرکت تک ماکارون با تولید پیشرفته ماکارونی ، نقش کلیدی عظیمی را در راه خودکفایی کشور ایفا می کند .
ماکارونی به شکله ای مختلف کوتاه یا بلند و فراورده های ویژه با بالاترین کیفت قابل انطباق با استانداردهای جهانی مورد قبول و با استفاده از خطوط تولید مدرن ،تولید می گردد .
ماکارونی به عنوان پلی بین واحدهای صنعتی و بخشهای تحقیقاتی در ایران عمل
می نماید
این واحد با بهره گیری از متخصصین مجرب ، همواره تلاش می کند تا به افزایش بهره وری فعالیت ها ، ایجاد نو آوری تکنولوژیکی ، تولید و عرضه ممحصولات جدید و در نتیجه ارائه خدمات علمی و تخصصی به سایر واحدهای دست اندر کار تولید ، گامی مهم در راستای اهداف عالیه شرکت تک ماکارون بر دارد
شمای کلی مراحل تولید آرد :
PRE CLEANING
INTAKE*
نخ گیر (الک دوار )
آهن یابی
باسکول
الک بوجاری
سیلو های گندم خشک
CLEANING
سیلو های گندم خشک
باسکول
الک بوجاری (extra )
شن گیر ( کمبیناتور )
تریور (سیاه دانه گیر )
پوست گیر
*تست رطوبت
نم زن (1700 لیتر / ساعت )
*سیلو های خواب اول
نم زن (850 لیتر / ساعت )
*سیلو های خواب دوم
شن گیر نهایی
آهن ربا
پوست گیر
نم زدن
*خواب سوم
باسکول
آهن ربا
والس اول
الک ها - تایفون – پیوری فایر
*محصول نهایی
2x10 تن در ساعت
مراحلی که با علامت ستاره * مشخص شده اند نقاط کنترل و نمونه برداری می باشند
۳-آزمونهای مربوط به بسته بندی :
دستور العمل کنترل کیفی سلوفن :
الف - فیلم :
فیلم لازانت شرینگر گراندی پیکولی پنه ریگاته دارای فتوسل ۳۸۲x۳۰۰ میلی متر
فیلم رایس زیتی و هورن گراپ ۳۸۲۱x۲۵۰
فیلم شلز و فوتبالی ۳۸۲x۲۷۵
فیلم اسپاگتی و لینگوئین : ۳۲۰x۲۳۰
فیلم ماکارونی : ۳۲۵x۲۳۰
ب- دمای دوخت : طبق جدول ضمیمه آورده شده محاسبه می شود
چاپ فیلم بایسد کاملا مشخص باشد و بریدگی نداشته باشد
کارآفرینی کارخانه ماکارونی