
آب یکی از ترکیبات فراوانی است که هیچ گاه خالص نبوده و همیشه مقادیری مواد مختلف همراه دارد زیرا از یک سو نظر به قدرت حلالیت خود عناصر را حل می نماید و از طرف دیگر بشر آن را آلوده می سازد. موادی که در آب حل می شوند گاهی اوقات به آب خالص خواص فیزیکی و شیمیایی و پزشکی نیز می بخشد و گاهی نیز از نظر شرب و یا کشاورزی آن را بی مصرف می نمایند. بشر از آغاز سعی می نموده است که علائم و آثاری برای شناسائی درجه خلوص آب پیدا نماید تا سرانجام در قرن نوزدهم در نتیجه پیشرفت علوم روشهائی برای تجزیه شیمیایی آب یافت گردید. امروزه آزمایشگاه های مجهزی وجود دارد که در آن ها آب را از نقطه نظرهای مختلف مورد آزمایش قرار داده و خواص آن را روشن می سازد. از نقطه نظر صنایع مختلف لازم است که آبها دارای شرایط مناسب آن صنعت باشند. آبهایی که در دیگ های بخار مصرف می شوند بایستی فاقد سختی باشد و آبهای صنایع نساجی باید عاری از سخت، آهن-منگنز و بی رنگ باشد و یا برای صنعت یخ سازی صرف نظر از عاری بودن از میکروب ها آب باید بدون املاح آهن و منگنز باشد و نیز بی کربنات های کلسیم و منیزیم این آبها نباید زیاد باشد زیرا در غیر این صورت پس از آب شدن یخ این بی کربنات ها به صورت رسوبهای سفید رنگ ته نشین می گردند، بنابر
شامل 58 صفحه فایل word قابل ویرایش
دانلود گزارش کارآموزی سازمان آب منطقه ای خراسان رضوی