ژیکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

ژیکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلودمقاله دستورالعمل تفکیک، جمع آوری، حمل و دفع پسماندهای پزشکی

اختصاصی از ژیکو دانلودمقاله دستورالعمل تفکیک، جمع آوری، حمل و دفع پسماندهای پزشکی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

 

 

 
ماده1- تعاریف:
الف- مرکز بهداشتی و درمانی: عبارتند از کلیه بیمارستانها، درمانگاهها، مراکز بهداشت، آزمایشگاهها، مراکز تزریق یا پانسمان مطبها ، رادیولوژیها، دندانپزشکی و فیزیوتراپی ، مراکز تحقیقات پزشکی و سایر مراکز مشابه که به نوعی خدمات بهداشتی و درمانی ارایه می نمایند.
ب- پسماندهای پزشکی عبارتند از: پسماندهای حاصل از فعالیت کلیه مراکز بهداشتی و درمانی مورد اشاره در بند الف که دارای دسته بندی های ذیل می باشند:
1- پسماندهای معمولی یا شبه خانگی: شامل پسماندهای قسمتهای اداری و مالی، ،آشپزخانه، آبدارخانه، استراحتگاه کارکنان که از نظر ترکیب و نوع مواد مشابه پسماندهای خانگی می باشد.
2- پسماندهای ویژه که خود دارای سه نوع زباله می باشد:
2-1- زباله تیز و برنده: شامل انواع تیغها، کلیه سوزنهای تزریقی و غیر تزریقی، قیچی، پنس، چاقو، ظروف فلزی و شیشه ای داروها، مواد شیمیایی سموم و گندزداها و نظایر آن که به واسطه نوک یا لبه های تیز قابلیت ایجاد جراحت در بدن انسان و انتقال عوامل بیماری زا را دارا می باشند.
2-2- پسماندهای عفونی و شیمیایی از قبیل: پسماندهای اتاق عمل، اطاق زایمان، بخش اورژانس، اطاق درمان، ایستگاه پرستاری، بخش آی- سی- یو، بخش تزریقات ، بخش پاتولوژی، آزمایشگاهها، بخش عفونی، بخش اتوپسی، اطاق پانسمان، بخش دیالیز ، اطاق ایزوله، بانک خون، بخش سوانح سوختگی، داروهای تاریخ گذشته ، ته مانده داروها و مواد شیمیایی، سموم و گندزداها، کلیه پارچه ها و البسه آلوده به خون، گاز و پنبه مصرف شده برای پانسمان، نمونه های آزمایشگاهی محیطهای کشت، اقلام پلاستیکی مانند سوند، دستکش، کیسه ادرار، سرنگ فیلترهای دیالیز، کلیه ظروف یک بار مصرف مورد استفاده بیماران و پسماندهای غذایی بیماران و سایر لوازمی که به نوعی با عوامل بیماری زا در ارتباط بوده و عمل پخش یا انتقال عوامل بیماری زا در محیط می باشند.
ماده2- جدا سازی و نگهداری موقت پسماندهای پزشکی در مراکز تولید
کلیه مراکز درمانی موظفند که پسماندهای معمولی و پسماندهای ویژه خود را به ترتیب ذیل از یکدیگر تفکیک و به طور جداگانه نگهداری نمایند:
1- پسماندهای معمولی یا شبه خانگی بایستی در کیسه زباله مقاوم مشکی رنگ جمع آوری و در مخزن آبی رنگ قابل شستشو نگهداری گردد.
2- پسماندهای برنده در محفظه قرمز رنگ مقاوم با علامت مخصوص به طوری که مانع تماس مستقیم این پسماندها با بدن اشخاص گردد، جمع آوری گردد. این محفظه ها بایستی پس از پر شدن در محفظه های فلزی مشبک قرمز رنگ و قابل شستشو نگهداری شود.
3- پسماندهای عفونی و شیمیایی باید در کیسه زباله مقاوم و زرد رنگ جمع آوری و در محفظه پلاستیکی درب دار زرد رنگ دارای علامت مخصوص قابل شستشو و ضد عفونی نگهداری شود.
4- پسماندهای پرتوزا و رادیو اکتیو بر اساس دستورالعملهای سازمان انرژی اتمی و زیر نظر مسئول بهداشت پرتوها ( فیزیک بهداشت) بخش مربوطه جمع آوری نگهداری و دفع گردند.
ماده3- شرایط محل نگهداری موقت پسماندهای ویژه تفکیک شده
1- مکان انتخابی قابل دسترس برای همه بخش های مختلف و مناسب برای حمل و نقل باشد.
2- درب دار غیر قابل نفوذ و عاری از آلودگی باشد.
3- حتی الامکان از بخشهای مختلف و آشپزخانه دور باشد.
4- قابل شستشو و ضدعفونی کردن باشد.
5- تحت نظارت بهداشتی و ایمنی کامل قرار داشته باشد.
6- محل مورد نظر باید محصور و مسقف بوده و به وسیله علامت با تابلوی مخصوص هشدار دهنده مشخص شده باشد.

فرمت این مقاله به صورت Word و با قابلیت ویرایش میباشد

تعداد صفحات این مقاله  7  صفحه

پس از پرداخت ، میتوانید مقاله را به صورت انلاین دانلود کنید


دانلود با لینک مستقیم


دانلودمقاله دستورالعمل تفکیک، جمع آوری، حمل و دفع پسماندهای پزشکی
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد