تولید سبزیجات خشک و انواع برگه میوه ها: رشته صنایع غذایی ، با فرمت ورد 34 صفحه
فهرست :
- مقدمه
- انواع سبزی
1-2 پیاز و اقسام آن
2-2 موسیر و اقسام آن
3-2 نعنا ع و اقسام آن
4-2 تره و اقسام آن
5-2 تره تیزک و اقسام آن
6-2 جعفری و اقسام آن
7-2 ریحان و اقسام آن
8-2 گشنیز و اقسام آن
9-2 شنبلیه و اقسام آن
3- روش تولید انواع سبز ی خشک
4- حداقل تجهیزات مورد نیاز برای تولید پودر سیر و پیاز
5- تولید برگه میوه جات
1-5 طبقه بندی میوه ها
2-5 زرد آلو و برگه آن
3-5 هلو و برگه آن
6- روش تولید برگه میوه
1-6 اصول آماده سازی
2-6 جداسازی
3-6 جدا سازی قسمتهای زائد
4-6 لکه گیری
5-6 تجهیزات خرد کن
6-6 خشک کردن
7-6 گوگرد زنی
8-6 بسته بندی محصول
7- آزمایشات و مواد و تجهیزات
گزارش تولید سبزیجات خشک و انواع برگه میوه ها برای صنایع غذایی