لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : .ppt ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : 86 اسلاید
قسمتی از متن .ppt :
بسته آموزشی تغذیه در بحران
تدوین کنندگان:
دکتر محسن فیاضی
مهندس نوروزعلی عزیزخانی
احمد آقاعلیخانی
بسته کاربری در مدیریت
تغذیه و امدادهای
غذایی در بحرانها
در ضمن درتهیه این بسته آموزشی، افراد زیر نیز همکاری داشتهاند که از تمامی آنان تقدیر و تشکر به عمل میآید:
کبری احمدی پور، کارشناس بهداشت عمومی شهرستان قزوین
احمد آقا علیخانی ، معاون امداد و نجات و درمان جمعیت هلال احمر استان قزوین
عبداله آقا علیخانی ، رئیس جمعیت هلال احمر شعبه تاکستان .
داوود ارجینی ، رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان بوئین زهرا .
مرتضی اینالو ، کارمند جمعیت هلال احمر شهرستان بوئین زهرا
ابوالفضل بهرامی، کارشناس بهداشت محیط شهرستان بوئین زهرا
روح اله چگینی ، رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان طارم سفلی .
فاطمه فتاح ، داوطلب جمعیت هلال احمر استان قزوین
مریم کوگیر چگینی ، داوطلب جمعیت هلال احمر شهرستان طارم سفلی
میترا مرادی ،کارشناس مامائی شهرستان طارم سفلی(شهر سیردان)
چرا غذا می خوریم ؟
همه موجودات زنده از جمله انسان برای رشد و ادامه زندگی خود به غذا احتیاج دارند. اگر غذا به اندازه لازم و کافی به بدن انسان نرسد ، ضعف و بیماری بوجود می آید.
نیازهای غذایی انسان
نیازهای غذایی:
غذاها از مواد مختلفی تشکیل شده اند که وجود هریک از آنها برای سلامت انسان لازم است.
تغذیه درست یعنی خوردن و به دست آوردن مقدار لازم و کافی از هریک از موادی نظیر ویتامینها، آهن، کلسیم و ... که باعث تندرستی می گردند .(رفع نیازهای غذایی)
نیازهای غذایی انسان
پاورپوینت بسته آموزشی تغذیه در بحران