ژیکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

ژیکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پاورپوینت عایق

اختصاصی از ژیکو پاورپوینت عایق دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

 

نوع فایل:  ppt _ pptx ( پاورپوینت )

( قابلیت ویرایش )

 


 قسمتی از اسلاید : 

 

تعداد اسلاید : 32 صفحه

عایق واژه عمومی است برای تعریف فرآیند کاهش انتقال حرارت از میان یک سیستم یا برای تعریف یک فرآورده ترکیب یا سیستم که آن وظیفه را انجام میدهد بکار میرود .
( استاندارد ملی80 84 بند7-1) عایق ها انواع گوناگونی دارند که طبق تقسیم بندی مرکز اطلاعات عایق های حرارتی ایران شامل: عایق حرارتی Thermal insulation تقسم بندی عایقهای حرارتی با این زیر گروه امکان بررسی ویژگیهای مشترک میان عناصر آن را فراهم میسازد .
بارز ترین نقطه مشترک این گروه یافت شدن مواد اولیه آنها چه به صورت خالص و یا ناخالص در معادن بوده و فراوری های انجام شده بر روی آن مواد ساختار مولکولی آنها را دگرگون ننموده است.
در اکثر انواع عایقهای این گروه عنصر سلیسیم ()یکی از مواد اصلی بوده که ساختار عایق بر پایه آن شکل گرفته است.برای مثال فراوردهای پشمهای معدنی که از قدیمی ترین و شناخته شده ترین انواع عایقهاست یکی از زیر گروهای آن می باشد ١- عایق های پایه معدنی: : 1- تحمل حرارتی بالایی دارند( حتی بعضی از آنها را میتوان جزو مواد دیر گداز نیز به حساب آ ورد.)2- عموما" سلول باز بوده و جاذب رطوبت میباشند( در برابر نفوذ رطوبت ضعیف میباشند.) ٢-   عایق های پایه  شیمیایی مهم ترین تشابهات در این گروه عبارتند از عایق چند لایه: ترکیبی از 2 یا چند لایه از یک ماده عایق مشخص که ضخامت لایه های منفرد آن ممکن است با هم متفاوت باشند.
( استاندارد ملی80 84 بند7-10)عایق مرکب:ترکیبی از لایه ها که حد اقل از دو ماده عایق مختلف است .
خاصیت عایق مرکب از خواص عایق کاری مواد منفرد می شود.
( استاندارد ملی80 84 بند7-11) گاهی استفاده از ساختار مرکب و چند لایه در عایق ها بسیار موثر تر از استفاده از یک لایه عایق با همان ضخامت میباشد.
بکار گیری این روش امکان مناسبی نیز برای جبران انقباض و انبساط طولی لوله ها در نقاط با درجه حرارت و شوک حرارتی بالا را ایجاد مینماید.
٣-   عایق های مرکب یا چند لایه: بکار گیری عایقهای مرکب و چند لایه روی اتصالات و پل های حرارتی باعث کاهش تلفات حرارت ودر نتیجه ایجاد وضعیت بهتر و کارا تر و افزایش راندمان عایقی میگردد.
ونیز یکی از کاربردهای مناسب این روش در محل هایی است که نیاز به کاهش ضخامت عایق کاری باشد.
در مرحله بازسازی و تعویض عایقها ی موجود نیز این نوع عایقها جایگزین مناسبی تاقی خواهند شد.
هم اکنون با کاربردهای وسیع کامپوزیته ادر نما ی ساختمان علاوه بر جلوه زیبائی باعث ایجاد خواص عایقی بر روی جدار ساختمان و کاهش اتلاف انرزی در زمستان و جلوکیری از ورود انرزی تابشی خورشید به پوسته ساختمان در تابستان میگردد ; که در نتیجه نقش موثری در صرفه جوعی در مصرف انرزی خواهند داشت.در صورتی که درز بندی کامل اجام شود , با کاهش اثرات ضریب جابجائی هوای خارج در جدار خارجی ساختمان نقش آن موثر تر خواهد بود.
radiation shieldسپر تابش بخشی از یک سیستم عموما" به شکل ورق با ضریب تابش کم که برای کاهش اثر تابش حرارتی بکار میرود.
( استاندارد ملی 8084- بند 7-16) عایق های مصالح ساختمانی: -   عایق های پایه گیاهی حیوانی -   عایق های  خلاء دار  -   عایق های مدرن عایقکاری نقش بسیار مهمی در گرم نگه داشتن ساختمان در فصل زمستان و خنک نگه داشتن آن در فصل ت

  متن بالا فقط قسمتی از محتوی متن پاورپوینت میباشد،شما بعد از پرداخت آنلاین ، فایل را فورا دانلود نمایید 

 


  لطفا به نکات زیر در هنگام خرید دانلود پاورپوینت:  ................... توجه فرمایید !

  • در این مطلب، متن اسلاید های اولیه قرار داده شده است.
  • به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
  • پس از پرداخت هزینه ،ارسال آنی پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما و لینک دانلود فایل برای شما نمایش داده خواهد شد
  • در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون بالا ،دلیل آن کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
  • در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون پاورپوینت قرار نخواهند گرفت.
  • هدف فروشگاه جهت کمک به سیستم آموزشی برای دانشجویان و دانش آموزان میباشد .

 



 « پرداخت آنلاین »


دانلود با لینک مستقیم


پاورپوینت عایق
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد