![کارآموزی در کارخانه زمزم شرق تهران](../prod-images/1044541.jpg)
دانلود کارآموزی در کارخانه زمزم شرق تهران
دانلود کارآموزی در کارخانه زمزم شرق تهران آب قسمت اعظم و مهمی از رژیم غذایی متعادل روزانه به شمار میآید و بدن برای انجام یکسری از فعل و انفعالات و واکنشها به آب نیاز دارد که میتوان هضم و جذب غذا و نهایتاً دفع مواد زائد، تنظیم درجه حرارت بدن جذب اکسیژن در ششها و دفع انیدریک و تغییرات شیمیایی درون عضلات و نرم شدن مفصلها را نام برد.بدن روزانه به 8 لیوان آب نیاز دارد که مقداری از آن از طریق غذاهای مختلف به بدن میرسد و 5 الی 6 لیوان دیگر برحسب عادات غذایی و به صورتهای مختلف وارد بدن میشود.نوشیدن شیر بسیار مطلوب است ........
دانلود کارآموزی در کارخانه زمزم شرق تهران
فهرست مطالب
فصل اول
1- مقدمه: 1
تاریخچه نوشابه سازی در جهان: 2
تاریخچه نوشابه سازی در ایران: 4
تاریخچه کارخانه زمزم: 5
مشخصات کلی کارخانه زمزم شرق تهران: 6
اهمیت مصرف نوشابه: 7
2- خط تولید : 10
1-2- دستگاه تخلیهکننده بطری از جعبه (Un Caser) 10
2-2- بطریشور “Bottle Washer” 10
3-2- آئینهبان.. 15
4-2- فلومیکس (Flow-Mix) 15
5-2- هواگیر آب (Deaerator) 16
6-2- کربوکولر. 17
7-2- کمپرسورها 19
8-2- کندانسورها 19
9-2- پرکردن بطریها و بستهبندی: 20
10-2- دستگاه تشتکزن.. 21
11-2- پرکردن جعبه نوشابه (Case Packer) 22
فصل دوم
الف) آب.. 25
مقدمه: 25
ویژگیهای آب مصرفی در صنایع نوشابهسازی: 27
1-1- خواص فیزیکی آب: 29
2-1- خواص شیمیایی آب.. 31
انواع موادشیمیایی مصرفی جهت تصفیه آب.. 41
عملیات واحد تصفیه آب.. 42
ب) واحد عصاره: 48
عصاره یا بنیان نوشابه: 48
افزودنیهای مجاز در نوشابه: 48
شیرینکنندهها (Sweeers) 49
تهیه شربت اولیه از شکر جامد: 50
فیلتراسیون شربت اولیه: 51
روشهای فیلتراسیون شربت اولیه: 51
دانلود کارآموزی در کارخانه زمزم شرق تهران
تهیه شربت نهایی (عصاره): 53
روش نگهداری و ذخیره عصارة غلیظ نوشابه: 53
انواع عصارهها: 54
1- عصاره کولا. 54
2- عصارههای پرتقالی: 56
3- عصاره نوشابههای ساده. 57
4- عصاره آب میوهجات.. 58
ج- واحد گاز دی اکسید کربن CO2. 59
دی اکسید کربن و خصوصیات گاز کربنیک در نوشابه. 59
روش تولید گاز CO2 : 59
د- «واحد CAN». 62
مشخصات قوطیهای فلزی: 62
بستهبندی محصول: 63
تفاوت پر کردن قوطی با پر کردن بطری: 64
د- کنترل کیفی: 65
1- د- آزمایشهای مربوط به آب: 66
2-د- آزمایش مربوط به عصاره خانه: 68
3-د- آزمایش واحد تولید گاز CO2 : 68
4-د- آزمایشات انجام گرفته روی نوشابه: 69
اندازهگیری قند قبل از هیدرولیز و بعد از هیدرولیز: 74
5-د- اندازهگیری درصد سود کاستیک در بطری شور: 76
6-د- آزمایش بطری خارج شده از بطری شور: 77
7-د- تعیین خاکستر کل: 77
8-د- تعیین مقدار بنزوات سدیم برحسب اسید بنزوئیک: 77
9-د- آزمایشهای میکروبی: 78
9-3-MOهای مسئول فساد. 82
هدف از آزمایشهای میکروبی در نوشابهها: 85
شمارش میکروب (توتال کانت) : 86
کپک و مخمر: 86
کلی فرم. 86
مسائل بهداشتی در کارخانه: 87
بهداشت کارکنان: 87
بهداشت انبارها: 87
مایعهای مخصوص تمیزکننده: 89
دستگاههای تمیزکننده: 91
عوامل مؤثر در استریلیزه نمودن صحیح: 93
استریلیزه نمودن قسمتهای مختلف دستگاه: 94
صادرات و واردات : 94
فصل سوم
موقعیت شغلی کارآموز: 96
امور جاری در دست اقدام کارخانه زمزم : 96
محاسن و معایب : 96
فصل چهارم
نتیجهگیری: 98
پیشنهادات: 99
توصیهها: 99
ضمیمهها (استانداردها) : 100
منابع: 112
کارآموزی در کارخانه زمزم شرق تهران
فصل اول
1- مقدمه:
آب قسمت اعظم و مهمی از رژیم غذایی متعادل روزانه به شمار میآید و بدن برای انجام یکسری از فعل و انفعالات و واکنشها به آب نیاز دارد که میتوان هضم و جذب غذا و نهایتاً دفع مواد زائد، تنظیم درجه حرارت بدن جذب اکسیژن در ششها و دفع انیدریک و تغییرات شیمیایی درون عضلات و نرم شدن مفصلها را نام برد.بدن روزانه به 8 لیوان آب نیاز دارد که مقداری از آن از طریق غذاهای مختلف به بدن میرسد و 5 الی 6 لیوان دیگر برحسب عادات غذایی و به صورتهای مختلف وارد بدن میشود.نوشیدن شیر بسیار مطلوب است ولی متأسفانه به حد کفایت موجود نبوده است. آب میوه هم به علت گرانی درحد نسبتاً کمی در مقایسه با نوشابههای دیگر مصرف میشود و در برخی از شهرها مانند تبریز، شیراز و مشهد و ...
WWW.ROOSHD.COM
WWW.AFTAB.COM
فرمت : قابل ویرایش | WORD | صفحات :168
*************************************
نکته : فایل فوق قابل ویرایش می باشد
کارآموزی در کارخانه زمزم شرق تهران