هرم غذایی چیست؟
هرم غذایی در واقع شکل نمادین از یک مثلث سه ضلعی است که قاعده هرم را مواد غذایی شامل غلات، نان، برنج، ماکارونی، سیب زمینی اشغال کرده که باید روزانه مصرف شوند و با محدود تر شدن قاعده هرم در طبقات بالا یک طرف آن را سبزیجات و طرف دیگر را میوه ها شامل می شوند. و بالاتر از آنها در یک طرف مواد غذایی شامل شیر، ماست، پنیر و طرف دیگر گوشت، مرغ، ماهی، تخم مرغ قرار گرفته و رأس هم را نیز مواد غذایی شامل: شکر، قندها، و روغن، قرار می گیرند که معمولاً در برنامه روزانه باید مصرف مواد رأس هرم با احتیاط عمل نماییم.
فهرست مطالب::
-هرم غذایی چیست؟
-طبقه بندی مواد غذایی و گروه های غذایی
-لذا در تهیه مواد غذایی و مصرف آن به نکاتی چند توجه شود.
-ارتباط بین تغذیه و آسیب دیدگی
-A رتیزول
-B4 ریبوفلاوین
-B1 تیامین
-B3 نیاسین
-B5 اسید پانتوتنیک
-B6 پیریدوکسین
-B9 اسید فولیک
-B12 کوبالامین
-C اسید اسکوربیک
-D کلسیفرول
-E توکو فرول
-K ویکاسمول
فرمت::پاور پوینت قابل ویرایش
حجم::712 کیلوبایت
تعداد اسلاید:21 صفحه
دانلود فایل پاورپوینت قابل ویرایش تغذیه و آسیب های تغذیه / برای دانشجویان تربیت بدنی