مشخصات فایل
عنوان: آفات کشاورزی
فرمت فایل : word( قابل ویرایش)
تعداد صفحات: 79
شما در این تحقیق با مطالب مفید و ارزشمندی در مورد آفات کشاورزی آشنا خواهید شد.
بخشی از تحقیق آفات کشاورزی را در ادامه مشاهده خواهید نمود:
آغازه
زمین که خود به ظاهر جماد و بی جان می نماید پناهگاه موجودات زنده و منشأ رویش و بالندکی و بستر و زیست گاه امن گیاهان و جانوران و انسان بوده و از آنچه را که در اختیار داشته و دارد به موقع و به اندازه و با کمال سخاوت به هر خواهنده ای هدیه کرده و می کند...
شناخت خاک
خاک این گنجینه حیات؛ نزد انسان به ودیعه گذاشته شده است. البته ودیعه ای با حق استفاده از طرف خاک مالک حقیقی. پس انسان نه تنها به عنوان یک امانتدار موظف به حفظ آن است بلکه باید تلاش کند تا بهتر از آنچه که پیشنیان تحویل گرفته، به آیندگان تحویل دهد...
خودداری از کشت گیاهان وجینی به صورت متمادی در یک زمین
دراثر کاهش گیاهان وجینی درچندسالی متوالی در یک زمین از یک طرف علفهای هرز مزرعه در اثر رویش مکرر در یک خاک، به کرات مواد غذایی و مفیدخاک را مصرف کرده، قویترشده و بر تراکم آن افزوده می شود. از طرف دیگر به دلیل اشغال فضا رشد گیاه اصلی و مفید روبه کاهش می گذارد...
شور و قلیایی شدن خاک ها
خاکهای شور یا قلیایی نیز بنوبه خود از موانع و مشکلات عمده واساسی در کار کشاورزی محسوب میشوند. این امر در کشور ما بدلیل وسعت زیاد خاک های شور و عدم بهره گیری از شیوه ای نوین در کشاورزی و بخصوص در رابطه با آبادسازی زمینهای شور تأثیرات مشهودتری از خود بجا گذاشته امیدواریم که با بکارگیری شیوه های صحیح ثروت سبز در حال نابودی به چرخه اقتصادی کشور بازگردد...
جمع کردن قشر نمکی
از اقدامات مفید دییگردر جهت اصلاح خاک شور جمع کردن قشر شور آن است. این قشر نمک که در سطح و یا درچند سانتیمتری آن تشکیل می شود، حاصل باآمدن آب قشر شور وتبخیر شدید آن می باشد. قشر سطحی سست تر از قشری است که درچند سانتیمتری تشکیل می شود. و به همین دلیل جمع کردن آن آسانتر است...
فهرست مطالب تحقیق آفات کشاورزی
- پیشگفتار
- بخش اول:خاک را دریابیم
- آغازه
- شناخت خاک
- شناخت خاک
- عوامل گوناگون محیطی و تأثیر آنها در تحول و تشکیل خاک
- هوموس چیست؟
- هوموس های اسیدی یا نارس( خام) ، قهوه ای، و خاکستری
- تغییرات منفی خاک
- راههای جلوگیری از کم شدن ذخیرة بازی و موادغذایی
- راههای حفظ و افزایش هوموس خاک
- راههای ورود علفهای هرز به زمین
- عدم رعایت تناوب در کشت
- شخم نامناسب با ابزارقدیمی
- کودهای شیمیایی
- سموم
- راههای پیشگیری از آلودگی های کشاورزی
- شور و قلیایی شدن خاک ها
- عوامل شوری یا قلیایی بودن خاک
- مقایسه خاک شور باخاک قلیایی
- نمک های زیان آور و بی ضرر خاک
- چگونگی شور و قلیایی شدن خاک ها
- شور و قلیایی شدن مصنوعی
- طبقه بندی آبهای شور
- تأثیرات نامطلوب شوری خاک
- بخش دوم:«عمران کویر» شورِ شیرین
- آغازه
- اصلاح خاک
- اقدامات لازم جهت اصلاح خاک
- انواع زهکش ها
- زمان مناسب برای شستشو
- مقایسه روش کرتی و نشتی
- معایب روش کرتی
- راهکار مناسب جهت بکارگیری روش کرتی و نشتی
- تداوم اصلاح
- خاک های شور ایران و چگونگی شورشدن آنها
- علل شوری خاک در ایران
- طبیعی
- عوامل مصنوعی( انسانی)
- منابع نوشتاری
دانلود تحقیق آفات کشاورزی