-مدیریت پسماندهای جامد در جهان سابقه چندانی ندارد.
-در سال 1874 اولین سیستم زباله سوز در ناتینگهام انگلیس راه انداری شد.
-پس از جنگ جهانی دوم با رشد سریع جمعیت و افزایش آگاهی های عمومی نسبت به مسایل زیست محیطی و شناخت تاثیرات بلندمدت پسماندها برنامه های علمی برای مدیریت پسماندها تعریف و به اجرا درآمد.
تازمانی که سیالات(مایعات و گازها) از ظرف خود بیرون نیامده و روان نشده اند به آنها پسماند جامد اطلاق می شود.
طبقه بندی پسماندهای صنعتی (ماده2 قانون پسماندها):
•پسماندهای عادی:کلیه پسماندهایی گفته می شود که بصورت معمول از فعالیتهای روزمره انسانها در شهرها، روستاها و خارج از آنها تولید می شود از قبیل زباله های خانگی و نخاله های ساختمانی
•پسماندهای پزشکی(بیمارستانی):به کلیه پسماندهای عفونی و زیان آور ناشی از بیمارستانها ، مراکز بهداشتی و درمانی ، آزمایشگاههای تشخیص طبی و سایر مراکز مشابه گفته می شود سایر پسماندهای خطرناک بیمارستانی از شمول این تعریف خارج است.
•پسماندهای ویژه: به کلیه پسماندهایی گفته می شود که به دلیل بالا بودن حداقل یکی از خواص خطرناک از قبیل سمیت، بیماریزایی، قابلیت انفجاریا اشتعال، خورندگی و مشابه آن به مراقبت ویژه نیاز داشته باشد و آن دسته از پسماندهای پزشکی و نیز بخشی از پسماندهای عادی، صنعتی و کشاورزی که نیاز به مدیریت خاص دارند جزو پسماندهای ویژه حساب می شوند.
•پسماندهای کشاورزی: به پسماندهای ناشی از فعالیتهای تولیدی در بخش کشاورزی گفته می شود از قبیل فضولات، لاشه حیوانات( دام و طیور و آبزیان) محصولات کشاورزی فاسد یا غیرقابل مصرف .
•پسماندهای صنعتی: به کلیه پسماندهای پالایشگاهی صنایع گاز، نفت و پتروشیمی و امثال آن گفته می شوداز قبیل براده ها، سررزیها و لجن های صنعتی
فایل پاورپوینت 49 اسلاید
دانلود پاورپوینت مدیریت پسماندهای صنعتی