نوع فایل: ppt _ pptx
( قابلیت ویرایش )
قسمتی از محتوی متن پاورپوینت :
تعداد اسلاید : 166 صفحه
معرفی و راهنمایی کلی طرح درس «تاریخ ادبیات (1) و جایگاه آن در میان درسهای دیگر: احمدعلی جعفری عضو هیأت علمی دانشگاه هدف کلی این درس آشنایی با ادبیات و تاریخ آن از زمان پیدایش آثار مربوط به آن تا قرن چهارم هجری است.
موضوع اصلی این درس تعریف و هدف ادبیات و تاریخ پیدایش آن و بررسی انواع متون ادبی هر دورة تاریخی و پیدا کردن قانون حاکم بر چگونگی پیدایش و تحول آثار ادب فارسی.
به نام خدا نام درس: تاریخ ادبیات ایران (1)تعداد واحد درس: 2منبع درسی: تاریخ ادبیات ایران (1)نام تهیهکنندة اسلاید: دکتر احمدعلی جعفری(عضو هیأت علمی دانشگاه) 1 احمدعلی جعفری عضو هیأت علمی دانشگاه ادب به همة افعال پسندیدهای گفته میشود که از نفس صادر میگردد و فرق آن با اخلاق در این است که اخلاق، هم به افعال پسندیده و هم به افعال ناپسند اطلاق میگردد.
2 احمدعلی جعفری عضو هیأت علمی دانشگاه از دیرباز فنون مربوط به ادب را فنون ادبیه یا علوم ادبیه گفتهاند و مجموع فنون ادبیه را ادبیات نام دادهاند.
قدما در تعداد فنون ادبی اختلاف دارند.
بعضی آن را هشت فن و برخی بیشتر دانستهاند.
3 احمدعلی جعفری عضو هیأت علمی دانشگاه ادبیات در اصل جمع ادبیه است.
با حذف موصوف آن (فنون یا علوم)، ولی عادةً در فارسی آن را جمع .ادب به کار بردهاند.
4 احمدعلی جعفری عضو هیأت علمی دانشگاه ادیب در آن روزگار به کسانی گفته میشد که از همة دانشهای ادبی یا بیشتر آنها کمابیش آگاهی داشت.به تعبیر عام ادبیات معنای وسیعی دارد و بسیاری از آثار علمی و فکری را شامل میشود.
اما به تعبیر خاص، ادبیات به معانی گوناگون به کار میرود.
5 احمدعلی جعفری عضو هیأت علمی دانشگاه اثر ادبی سخنی است که اندیشه و احساس و تجربة گوینده یا نویسنده را آمیخته با تخیّل هنرمندانه بیان کند.
وسیلة آفرینش اثر ادبی کلمهها و جملهها، یعنی زبان است.
6 احمدعلی جعفری عضو هیأت علمی دانشگاه شاعر یا نویسنده هنگامی میتواند اثری ادبی بیافریند که خود شادیها، رنجها، آرزوها، ناکامیها و فراز و نشیبهای زندگی را آزموده باشد.
به همین سبب اثر ادبی در ظاهر بیانگر عاطفه، اندیشه و تجربة یک نویسنده یا شاعر است.
7 احمدعلی جعفری عضو هیأت علمی دانشگاه تاریخ ادبیات، تنها تاریخ شاعران و نویسندگان نیست.
با تحقیق در ادبیات ملتی، میتوان پی برد که آن ملت چگونه میزیسته است، و به حیات چگونه نگریسته است، و احساس آن ملت چگونه بوده است.
8 احمدعلی جعفری عضو هیأت علمی دانشگاه تاریخ ادبیات آینة تمام نمای حیات ملی و معنوی ملتهاست.
9 احمدعلی جعفری عضو هیأت علمی دانشگاه محیط اجتماعی مؤثرترین عامل در پدید آمدن آثار ادبی است.
در دورهای که مردم رفاهی نسبی داشتهاند و زمام امور مملکتی در دست فرمانروایان عادل و مقتدر بوده، گویندگان و نویسندگان آن دوره آثار برجستهای عرضه کردهاند و برعکس روزگاری که جامعه با انحطاط روبرو شده، تدریجاً آثار انحطاط به ادبیات نیز نفوذ کرده است.
10 احمدعلی جعفری عضو هیأت علمی دانشگاه همانطور که کودک در خانوادة خود چیزهایی را از والدین و اطرافیان خود فرامیگیرد، شاعر یا نویسنده هم برای آفرینش اثر خویش ناگزیر به پیشینیان توجه میکند و از آثار آنان بهره میگیرد.
11 ا
متن بالا فقط قسمتی از محتوی متن پاورپوینت میباشد،شما بعد از پرداخت آنلاین ، فایل را فورا دانلود نمایید
لطفا به نکات زیر در هنگام خرید دانلود پاورپوینت: توجه فرمایید.
- در این مطلب، متن اسلاید های اولیه قرار داده شده است.
- به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
- پس از پرداخت هزینه ،ارسال آنی پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما و لینک دانلود فایل برای شما نمایش داده خواهد شد
- در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون بالا ،دلیل آن کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
- در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون پاورپوینت قرار نخواهند گرفت.
- هدف فروشگاه پاورپوینت کمک به سیستم آموزشی و رفاه دانشجویان و علم آموزان میهن عزیزمان میباشد.
دانلود فایل پرداخت آنلاین
پاورپوینت پاورپوینت تاریخ ادبیات ایران 1