دانلود پاورپوینت پس از برداشت کیوی
فرمت فایل: پاورپوینت
تعداد اسلاید: 15
مقدمه
میوه کیوی از خانواده Actinidiacea، شامل بیش از 50 گونه است که از آن میان امروزه در دنیا سه نوع برای کشت و تولید مطرح می باشد.
Actinidia (Chinensis, Arguta, Kolomikta)
از لحاظ اقتصادی و تجاری نوع Ac. Chinensis اهمیت زیادی دارد.
مبدأ اصلی این گیاه را در جنوب چین جستجو کرده اند. در سال 1906 بذر آن از چین به زلاند نو برده شده و میوه این گیاه در دهه 1950 در ردیف کالاهای صادراتی و تجاری دنیا قرار گرفت. نام قدیمی آن Chinese gooseberry بوده که به تدریج به دلیل شباهت ظاهری این میوه به کیوی (نام پرنده ای در زلاندنو) به کیوی تغییر نام داد. به طوری که از سال 1974 نام کیوی فروت در سطح بین المللی پذیرفته شد.
دانلود پاورپوینت پس از برداشت کیوی