فرمت فایل :word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 28صفحه
از آن جا که شبکههای بی سیم در دنیای کنونی هرچه بیشتر در حال گسترش هستند و با توجه به ماهیت این دسته از شبکهها که بر اساس سیگنالهای رادیوییاند مهمترین نکته در راه استفاده از این تکنولوژی آگاهی از نقاط قوت و ضعف آن است. نظر به لزوم آگاهی از خطرات استفاده از این شبکهها با وجود امکانات نهفته در آنها که به مدد پیکربندی صحیح میتوان به سطح قابل قبولی از بعد امنیتی دست یافت بناست در این مقاله ضمن معرفی این شبکهها به پیشینه، قابلیتها، عناصر فعال، سطح پوشش و معماری شبکه اشاره شود و با تأکید بر ابعاد امنیتی آنها به روشهای پیکربندی صحیح که احتمال رخداد حملات را کاهش میدهند پرداخته شود.
مقدمه:
نیازروز افزون به پویایی کارها واستفاده از تجهیزاتی مانند تلفن های همراه و پیجرها بواسطه وجودشبکه های بی سیم امکان پذیر شده است. اگر کاربر یا شرکت یا برنامه کاربردی خواهان آن باشد که داده و اطلاعات مورد نیاز خود را به صورت متحرک در هر لحظه در اختیار داشته باشند شبکههای بی سیم جواب مناسبی برای آنها است. تکنولوژی شبکههای بی سیم با استفاده از انتقال دادهها توسط امواج رادیویی در سادهترین صورت به تجهیزات سخت افزاری امکان میدهد تا بدون استفاده از بسترهای فیزیکی همچون سیم و کابل با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. طبیعیترین مزیت استفاده از این شبکهها عدم نیاز به ساختار فیزیکی و امکان نقل و انتقال تجهیزات متصل به این گونه شبکهها و هم چنین امکان ایجاد تغییر در ساختار مجازی آنها است.
انواع شبکههای بی سیم:
از نظر ابعاد ساختاری شبکههای بی سیم به سه دسته تقسیم میشوند :
WWAN,WLAN,WPAN
مقصود از WWAN شبکههای با پوشش بی سیم بالاست نمونهای از این شبکهها ساختار بی سیم سلولی مورد استفاده در شبکههای تلفن همراه است.
WLAN پوششی محدودتر در حد یک ساختمان یا سازمان و در ابعاد کوچک یک سالن یا تعدادی اتاق را فراهم میکند.
تحقیق در مورد بررسی انواع شبکه های بیسیم