ژیکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

ژیکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فناوری های Wireless

اختصاصی از ژیکو فناوری های Wireless دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 14

 

مقدمه:

نزدیک به 150 سال از اختراع تلگراف‏‏‏‏‏، ابداع بزرگ ساموئل مورس، می گذرد. عملکرد این دستگاه قطع و وصل کردن ولتاژ روی سیم بود. چیزی شبیه ارسال دیجیتال اطلاعات در مخابرات امروزی یعنی صفر و یک (بیت). از آن به بعد انسان توانست از سیم مسی میان دو نقطه سیگنالهای اطلاعاتی را عبور دهد. بعدها گراهام بل، موفق شد با استفاده از ابتدائی تری اصول الکترومانیک، صدا را از درون سیم عبور می دهد. بدین ترتیب صنعت مخابرات پا به عرصه ظهور گذاشت. با گذشت زمان و گسترش نیازهای جامعه به ارتباط میان یکدیگر، لزوم توسعه هر چه بیشتر صنعت مخابرات در سطح کشورها و جهان امری ضروری بود ولی این امر با مشکلات بزرگی همراه بود. کابل کشی میان شهرها و کشورها جهت انتقال سیگنالهای تلگراف و یا کانالهای تلفنی، با توجه به تضعیف توان سیگنال درون سیم و محدودیت فرکانسی سیم، کار بسیار سخت و پرهزینه بود و سد محکمی در مقابل توسعه ارتباط بود. ولی کشف بزرگ مارکونی، یعنی امکان انتقال سیگنال از طریق رادیو، بدون نیاز به سیم، جهش بزرگی در مخابرات را باعث گردید. بدین ترتیب فناوری Wireless پا به عرصه عمل گذاشته شد. دیگر دست اندرکاران مخابرات نیازی به صرف هزینه های سنگین جهت تهیه کابل های مسی ویژه و تقویت کننده ها جهت سیم کشی میان شهرها و کشورها نداشتند بلکه با استفاده از انتقال رادیویی و استفاده از رله های رادیویی سیگنال های اطلاعاتی را تاچند صد کیلومتر جابجا می کردند.حتی با ظهور ماهواره و امکان ارتباط ماهواره،‌قادر گردید تا اطلاعات خود را از بخشی از کره خاکی به گوشه ای دیگر آن با کمترین هزینه فراهم سازد.

فناوری Wirelessبه فناوری گفته می شود که مدیای آن تنها هوا بوده و خالی از هر گونه مدیای دیگر نظیر سیم یا حتی ماهواره باشد. عمدتا، ارتباط بدون سیمی که از طریق ماهواره میسر می گردد را در این طبقه دسته بندی نکرده و آن را در طبقه ای جداگانه به نام فناوری ماهواره، قرار می دهند. فناوری Wirelessدر سال های اخیر، به ویژه پس از ظهور شبکه های کامپیوتری و در راس آن اینترنت و شبکه های تلفن همراه، توانست به طور چشم گیری توسعه پیدا کرده و به عنوان یکی از روش های مهم انتقال اطلاعات و ارائه سرویس در بخش های مختلف صنعت مخابرات و دیتا خود را نمایان سازد.با ظهور شبکه های کامپیوتری،Wireless توانست به عنوان یکی از تکنیک های پر مزیت در ارائه دسترسی کاربران به شبکه و دیگر بخش ها موفق عمل نماید. در این مقاله به بررسی فناوری های موجود در حوزه Wireless و از دیدگاه تنها مخابراتی و دیتا می پردازیم.

انواع فناوری های Wireless:

فناوری Wireless مبتنی بر نور لیزر.

در این فناوری که تنها برای ارتباطات Point to Point کاربرد دارد،‌ از فرستنده و گیرنده های پرتوان لیزری که در یک راستا و روبروی یکدیگر قرار دارند استفاده می گردد. بدین ترتیب لازم است جهت نور خروجی فرستنده به گونه ای تنظیم گردد که گیرنده را در بر بگیرد. هر چه نور لیزر دارای طیف نوری باریک تر و پراکندگی کمتری باشد مسافت بیشتری را پوشش داده ولی تنظیم میان فرستنده و گیرنده سخت تر می گردد. در حال حاضر با این فناوری می توان سرعت ها ی بیش از 1Gbps را در مسافت های چند کیلومتر انتقال داد. سختی تنظیم فرستنده و گیرنده م حساس بودن به شرایط آب و هوایی نظیر لرزش کوچک دکلهای فرستنده و یا گیرنده توسط باد، کاربرد این فناوری را محدود نموده است. یکی از ویژگی های این فناوری امنیت بالای آن است چرا که نور در یک راستا به گیرنده رسیده و امکان شنود را بسیار سخت می نماید. لذا در ارتباطات نظامی واحدهای نظامی که در یک منطقه قرار دارند استفاده از این فناوری بسیار مفید بوده است.

2- فناوری Wireless مبتنی بر امواج الکترومغناطیس.

در این فناوری از امواج الکترومغناطیس با طول موج ها چند میلیمتر تا چند سانتی متر استفاده می گردد. از نظر فرکانسی این مقدار بین مقادیر نزدیک به 1GHz تا چند ده GHz می باشد.برای استفاده از این امواج به کاربردن آنتن مناسب در دو سوی فرستنده و گیرنده ضروری می باشد. دراین فناوری متناسب با نوع کاربرد، می توان همبندی های Point to Point و یا Point to Multipoint را استفاده نمود اما برخلاف فناوری نوری،‌ میزان انتقال داده ها کمتر بوده و متناسب با نوع فناوری،‌ از چند کیلوهرتز تا حدود 70 مگاهرتز می باشد.تفاوت دیگر این فناوری با فناوری نوری، انتشار امواج در جهت های مختلف بوده که عموما با انتخاب نوع آنتن مناسب در کار که دارای Pattern باریک تری باشد( نظیر آنتن های بشقابی)، می توان جهت انتشار را تا حدودی اصلاح نمود اما این به معنای اصلاح کامل انتشار امواج و یک راستا نمودن آن نیست. علت عدم موفقیت دریک راستا نمودن امواج منتشر شده،‌ شبیه نور لیزر در خروجی فرستنده نوری،‌ماهیت انتشار


دانلود با لینک مستقیم


فناوری های Wireless
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد