لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعدادصفحه:16
چگونه فشار خون را کنترل کنیم؟
عنوان : بحث هفتگی: آیا فشار خون را درست اندازه میگیرید؟ کاربر :سبحانی
!آیا فشار خون را درست اندازه میگیرید؟
شما میتوانید در اینجا، در مورد مطالب زیر نظرات و دانستههای خود را بفرمایید و یا اگر سوالی در این زمینه ها دارید مطرح کرده و پاسخ آن را بگیرید. ما هم سعی میکنیم در این بخش جواب این سوالات و سوالات دیگر را به صورت درست و علمی بیاوریم.
فشار خون چیست؟
آیا در افراد سالم لزومی برای اندازهگیری فشار خون است؟
شرایط قبل از اندازهگیری فشار خون چیست؟
اندازهگیری فشار خون باید در چه وضعیت بدنی انجام شود؟
- نحوه اندازهگیری فشار خون چگونه است؟
- آیا میزان فشار خون به صورت طبیعی تغییر میکند؟
عنوان : مغز عامل بالا بودن فشارخون است نه قلب کاربر :حسین خادم
نتایج یک بررسی جدید نشان میدهد مغز باعث بالا رفتن فشارخون میشود و برخلاف تصور رایج، قلب عامل این وضعیت نیست. به گزارش خبرگزاری فرانسه از لندن، دانشمندان میگویند بالا رفتن فشار خون که میتواند به بروز حمله قلبی، سکته و آسیب کلیوی منجر شود، برخلاف تصورات پیشین یک بیماری التهابی عروق مغز است نه قلب.
این محققان در مطالعات خود پروتیینی را در مغز به نام ` `JAM-1کشف کردند که گلبولهای سفید خون را در خود حبس میکند که این امر به التهاب و مسدود شدن جریان خون و در نتیجه نرسیدن اکسیژن به مغز منجر میشود. این یافتهها میتواند به ابداع راههای جدیدی در درمان این بیماری منجر شود.
جولین پاتون از دانشگاه بریستول انگلیس گفت `ما امکان درمان بیمارانی را در دست بررسی داریم که به درمان متعارف ازدیاد فشار خون با داروهایی که التهاب عروق خونی را در مغز کاهش و جریان خون را به مغز افزایش میدهند پاسخ نمیدهند.`
چالش بعدی پی بردن به نوع التهاب عروق مغز است تا بتوان از آن در درمان بهره گرفت.
پروتیین JAM-1میتواند سرنخهای جدیدی در مورد نحوه برخورد با این بیماری دراختیار دانشمندان بگذارد. مطالعه جدید نشان میدهد ازدیاد فشار خون بر خلاف انتظار با جریان خون به مغز ارتباط دارد.
درمان متعارف ازدیاد فشار خون مصرف غذاهای کم چرب، کاهش مصرف نمک و ورزش است.
بیش از ۶۰۰میلیون تن در سراسر جهان مشکل ازدیاد فشار خون دارند.
عنوان : عوارض چشمی فشار خون کاربر :سمیه فارابی اصل
آیا مبتلا به فشارخون هستید؟ آیا می دانید که بالا بودن فشارخون علاوه بر عوارضی که در قلب، کلیه، مغز و سایر اندام ها ایجاد می کند می تواند روی چشمان شما نیز تأثیر بگذارد؟
مقاله درباره فشار خون