فایل بصورت پاورپوینت در 43 اسلاید می باشد
اهمیت بررسی عناصر ضد مغذی و بازدارنده ها درخوراک:
70% هزینه های پرورشی مربوط به غذاست.
بسیاری از غذا ها بطور طبیعی حاوی این ترکیبات هستند.
اثرات زیان آور این ترکیبات بر رشد و کارکرد بدن حیوان
انتخاب مواد خوراکی و تعیین حد مجاز آنها جهت جیره نویسی
استفاده از مواد ضد مغذی برای منظورهای مفید
فرآوری مواد غذایی و راههای افزایش کیفیت خوراک
بازدارندههای پروتئینی :
بازدارندههای پروتئاز
لکتینها
تاننها
ساپونینها
اسیدهای آمینه غیر پروتئینی
مواد ضد مغذی در منابع پروتئین حیوانی
بازدارندههای معدنی :
کیلاتها (اسید فایتیک , اسید اکسالیک)
گوسیپول
گلوکوزینولات ها
بازدارندههای ویتامینه
بازدارندهها در چربی :
اسید اروسیک
اسیدهای چرب حلقوی
بازدارندهها در کربوهیدراتها :
پلی ساکاریدهای غیرنشاسته ای
عناصر ضد مغذی - بازدارندهها 43 اسلاید