ژیکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

ژیکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پروژه بررسی راهکارهای بهبود و وصول و کاهش مطالعات معوق بانک کشاورزی. doc

اختصاصی از ژیکو پروژه بررسی راهکارهای بهبود و وصول و کاهش مطالعات معوق بانک کشاورزی. doc دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پروژه بررسی راهکارهای بهبود و وصول و کاهش مطالعات معوق بانک کشاورزی. doc


پروژه بررسی راهکارهای بهبود و وصول و کاهش مطالعات معوق بانک کشاورزی. doc

 

 

 

 

 

 

 

نوع فایل: word

قابل ویرایش 45 صفحه

 

مقدمه:

بخش کشاورزی با وجود نقش بسیار مهمی که در اشتغال و تولید کشورهای در حال توسعه دارد، از ریسک تولید بالاتری نسبت به سایر بخشهای اقتصادی برخوردار است. بر این اساس تامین مالی و ارائه اعتبار به فعالیت های کشاورزی نیز با چالش های جدی روبرو است. از همین رو بانک های خصوصی و تجاری غالبا" علاقه‌ای به فعالیت اعتباری در این بخش ندارند. حضور کمتر بانکهای تجاری در بخش کشاورزی باعث می‌شود بانکهای تخصصی فعال در بخش کشاورزی، علاوه بر تحمل ریسک بالا، متحمل هزینه‌هایی شوند که سایر موسسات مالی با آن مواجه نیستند. بنابراین لازم است بانکهای تخصصی ضمن انجام مطالعات لازم، به اصلاحاتی در فرآیند فعالیتهای خود بپردازند تا ضمن اطمینان از حضور پایدار در بخش کشاورزی، زیانهای ناشی از فعالیت خود را به حداقل رسانند.

منابع مالی بانک کشاورزی برای اعطای تسهیلات اعتباری به کشاورزان و ادامه فعالیت خود، عمدتاً از سه منبع سپرده‌های مردمی، تسهیلات بین بانکی و وصول مطالبات تأمین می‌گردد.بررسی ها نشان می دهد که وصول مطالبات مهم ترین و عمده‌ترین منبع مالی بانک جهت اعطای تسهیلات محسوب می‌شود. عدم به موقع وصول مطالبات موجب بروز محدودیت در عرضه اعتبارات بانکی شده و تاثیر منفی بر افزایش تولید، اشتغال و توسعه بخش کشاورزی می‌گذارد. لذا بروز مشکل در بازپرداخت تسهیلات اعطایی و در نتیجه کاهش منابع مالی بانک با وجود تقاضای روزافزون برای اعتبارات، اهمیت شناسایی و تعیین نقش عوامل موثر بر وصول مطالبات را بخوبی آشکار می‌سازد.

عوامل متعددی بر وصول مطالبات موثر هستند که برخی از آنها در مناطق مختلف مشترک و برخی دیگر با توجه به منطقه متفاوت می‌باشد. بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد که انتخاب فعالیت های منطبق با امکانات و نیازهای منطقه و دقت در بررسی‌های اقتصادی و مطالعات لازم در مراحل مقدماتی آن، نقش مهمی در وصول موفقیت‌آمیز مطالبات ایفاء می‌کند. به علاوه سطح درآمد و سطح تحصیلات متقاضی،‌ نرخ سود تسهیلات، مدت زمان بازپرداخت تسهیلات، فاصله محل سکونت کشاورز با بانک، تمدید و پایاپای نمودن تسهیلات، آورده اولیه کشاورز، تعداد پرسنل شعبه، تسهیلات تبصره‌ای و تعداد مشتریان شعبه و عوامل قهری از عوامل اثرگذار بر وصول مطالبات می‌باشند. میزان تاثیر هر یک از این عوامل بر وصول مطالبات در استان های مختلف کشور تاکنون مورد بررسی قرار نگرفته است و این در حالی است که با شناسایی نقش و تعیین اثر هر یک از این عوامل می‌توان گامهای مهمی در جهت مقابله با آنها برداشت و بدین ترتیب از نارسایی های موجود در عدم بازپرداخت تسهیلات جلوگیری به عمل آورد. مطالعه حاضر سعی برآن دارد که در راستای رسیدن به هدف مذکور،بخشی از عوامل تعیین کننده عدم بازپرداخت به موقع تسهیلات را شناسایی کند و میزان تاثیر هر یک از این عوامل را برآورد نماید. مهمترین و اصلی ترین هدف این تحقیق بهبود وصول و کاهش مطالبات معوق می‌باشد ودر این راستا به شناسایی و تعیین درصد تاثیر عوامل مهمی که باعث عدم بازپرداخت می‌شود،می پردازد.

مدل

در این مطالعه،متغیر وابسته،وصول مطالبات می باشد.بنابراین دو گزینه برای آن متصوراست: وصول یا وصول. بنابراین متغیر وابسته در این مطالعه،یک متغیر کیفی دو حالته می باشد. لذا بایستس از مدلی استفاده شود که متغیر وابسته آن،کیفی باشد. یکی از مدل های مورد استفاده در این زمینه،مدل لوجیت می باشد. مدل لوجیت با استفاده از تابع تجمعی احتمال لوجستیک بعنوان یک روش برآورد مناسب برای مدل‌های با متغیر وابسته کیفی به کار می رود.

 

فهرست مطالب:

مطالعه موردی استان کردستان)

مقدمه

مروری بر ادبیات موضوع

جایگاه بانک کشاورزی: ازنظر تسهیلات پرداختی وجذب سپردها در سیستم بانکی

 تسهیلات اعطایی

وصول مطالبات

ماخذ:آمار عملکرد بانک کشاورزی،سال های مختلف

مطالبات معوق و سررسید شده

روش تحقیق

فرضیات تحقیق

جامعه آماری

الف) روش کتابخانه‌ای

ب: روش میدانی

نتایج برآورد مدل

مدل برآورد شده با استفاده از داده‌های شعبه

نتایج برآورد مدل لوجیت برای شعبه

دلایل عدم بازپرداخت تسهیلات توسط کشاورزان

پیشنهادات

فهرست منابع و ماخذ

 

منابع ومأخذ:

1- باقری،مهرداد(1380)،" بررسی عوامل موثر بر بازپرداخت تسهیلات کشاورزی دراستان فارس"، پایان نامه کارشناسی ارشد اقتصاد کشاورزی،دانشکده کشاورزی،دانشگاه شیراز.

2- بانک کشاورزی، گزارش عملکرد اعتباری بانک کشاورزی در سال های مختلف،تهران.

3- بخشی،محمد رضا (1378)،"شناسایی و تعیین نقش عوامل موثر بر عملکرد بازپرداخت اعتبارات کشاورزی:مطالعه موردی شهرستان بیرجند"، پایان نامه کارشناسی ارشد،دانشکده کشاورزی،دانشکاه تهران

4- رسول اف،جلال (1381)،"جایگاه بانک کشاورزی در رشد و توسعه بخش کشاورزی"، بانک کشاورزی،مرکز تحقیق و توسعه.

 5- شادی طلب،ژاله(1373)،"مسایل سیستم اعتبار کشاورزی در ایران(عدم باز پرداخت ها)"، مجموعه خلاصه طرح های تحقیقاتی بانک کشاورزی،مرکز تحقیق و توسعه،بانک کشاورزی.

6- عرب مازار،عباس و خدارحمی، روح الله (1378)،"ویژگی های عمده بازار مالی روستایی در ایران"،مرکز تحقیق و توسعه، بانک کشاورزی.

7- عرب مازار،عباس(1379)،" بررسی عرضه و تقاضای تسهیلات در بازار مالی روستایی"، طرح تحقیقاتی مرکز تحقیق و توسعه، بانک کشاورزی.

8- عرب مازار، عباس (1369)، اقتصاد سنجی عمومی، انتشارات کویر،تهران.

 

9-Chirwa , E.W.(1997),”An Econometric analysis of the determinants of agricultural credit repayment in Malawi” ,African Review of money finance and banking.25(1):155-164

10-Maddala,G.S(1983).”Limited Dependent And Qualitive Variables in Econometrics “ Cambridge university. Press, Cambridge.

11-Oyes,W.J.Hoffman.D.L. and low , S.A.(1989).An Econometric Analysis of Credit Scoring Problem.Journal of

Econometrics , Vol.40,PP:3-14


دانلود با لینک مستقیم


پروژه بررسی راهکارهای بهبود و وصول و کاهش مطالعات معوق بانک کشاورزی. doc
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد