لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت
تعداد صفحات: 1
کاربرد های تقطیر :
در صنعت علاوه بر استفاده ی زیادی که در جداسازی مخلوط حلال ها و ... به وسیله ی عمل تقطیر می شود، مهم ترین آن ها استفاده از تقطیر جزء به جزء در صنعت پالایش مواد نفتی است که در این جا ضمن این فرآیند از نفت خام، انواع محصولات از بنزین تا گازوییل به دست می آید.
فرآیند تقطیر یکی از روشهای متداول در جداسازی محلولها م یباشد که کاربرد وسیعی در صنایع شیمیایی دارد. تحقیقات پرهزینه و دامن هداری برای بهبود عملکرد برج تقطیر به وسیله روشهای کنترل چند متغیره صورت گرفته است. بدلیل طبیعت پیچیده برج تقطیر، کنترل این فرآیند با مشکلات زیادی مواجه است. در این مقاله، کنترل چند متغیره غیرخطی در یک برج تقطیر صنعتی اتانل برای کنترل غلظت بالا و پایین برج بکار رفته است. هر دو کنترل کننده به ازای یک تغییر پله ای در نقطه هدف و ایجاد اغتشاش مورد آزمایش قرار گرفته اند. معیار خطایITAE برای ارزیابی عملکرد کنترلرها مورد استفاده قرارگرفته است که مقدار ITAE برای کنترلPI و GMC به ترتیب برابر ١٥٦٨ و ١٨٢٥ با نقطه هدف ٩٦ درصد برای محصول بالای برج بدست آمد. در همه موارد کنترلرGMC نسبت به PI عملکرد بهتری داشت.
یکی ازکاربردهای تقطیر تعیین نقطه جوش مواد است . در مواردیکه یک مایع سمی و مضر باشد و یا نمونهای که در اختیار داریم بسیار کم باشد از تقطیر استفاده میشود تا ماده در محیط پخش نشود.
همانطور که می دانید مهمترین کاربرد تقطیر جزء به جزء در صنعت جداسازی نفت خام است که از آن محصولات متفاوت به دست می آید. نفت خام خارج شده از چاه های نفت به عنوان سوخت و یا به منظورهای دیگرمستقیماً قابل استفاده نیست. برای استفاده از آن باید آن را در ستون های مختلف و متعدد برج تقطیر نفت خام حرارت داد. ترکیبات به دست آمده هم به عنوان سوخت و هم به عنوان ماده اولیه در صنعت استفاده می شود. این روش برای جداسازی مخلوط های مایع در مایع استفاده می شود.
دانلود تحقیق کامل درباره کاربرد های تقطیر