ژیکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

ژیکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق روش های یاد دهی و یادگیری

اختصاصی از ژیکو تحقیق روش های یاد دهی و یادگیری دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 10

 

روش های یاد دهی و یادگیری

مفاهیم پایه ای ریاضی

1- مقدمه

این پرسشی است که توسط بسیاری از آموزگاران و والدین مطرح می شو: «برای پیشرفت در یادگیری ریاضی چه باید کرد؟»

اما متأسفانه جواب کوتاه، خلاصه و فراگیری برای آن وجود ندارد، زیرا نه تمام دانش آموزان کاملاً مشابه یکدیگر هستند و نه مشکلات آن ها لزوماً همسان است، با این وجود اقداماتی مشابه آن چه در این مقاله می خوانیم برای پیشرفت تحصیلی دانش آموز مفید است و همچنین مفاهیم بنیادی مربوط به ریاضی در سال های اول زندگی معرفی می شود، تا اگر دانش آموزی در هر کدام از مفاهیم دچار مشکل باشد، برنامه بازآموزی تدارک دیده می شود.

2- اقدامات نادرست برای یادگیری ریاضی

تعداد زیادی از دانش آموزان مقاطع ابتدایی، راهنمای و دبیرستان در یادگیری دروس ریاضی دچار مشکل هستند و با این که به اندازه دانش آموزان همسان خود تلاش می کنند، پیشرفت مورد انتظار را ندارند. معمولاً آموزگاران برای پیشرفت بیشتر آنان این گونه فعالیت ها را انجام می دهند:

1- پند و اندرز به دانش آموزان ومتوجه کردن آن ها به اهمیت درس ریاضی و این که خوشبختی آینده آنها در گرو پیشرفت تحصیلی است.

2- سرزنش و تنبیه دانش آموزان به انواع مختلف و چند بار تکرار درس یا استخدام معلم خصوصی

3- درخواست از والدین برای کمک درسی بیشتر به دانش آموز

4- توسل به توجیهاتی از این قبیل که مشکل دانش آموز جنبه ارثی دارد.

5- تکرار این مطلب که دانش آموز از پایه ضعیف است.

6- مشورت با اقوام و همسایگان درباره دانش آموز.

7- تشویق دانش آموز با روش های متفاوت.

8- ارائه یک برنامه فشرده برای فعالیت درسی در منزل

به کارگیری اکثر موارد فوق نه تنها به پیشرفت تحصیلی دانش آموز کمک نمی کنند، بلکه در بسیاری از مواقع هم به لحاظ درسی و هم به لحاظ روانی برای او مشکلات بیشتری ایجاد می کند. بنابراین بهتر است که برای درمان اختلالات ریاضی به یک اقدام اصولی که محصول مطالعات بسیاری از محققین است، دست زد.

3- اقدامات درست برای یادگیری ریاضی

اولین قدم برای درمان این است که از طبیعی بودن کودک مطمئن شویم (دانش آموزانی که در کلاس چهارم ابتدایی درس می خواند و با معدل های نسبتاً خوبی کلاس های قبلی را گذرانده و یا حتی اگر در همه دروس به جز یک یا دو درس پیشرفت خوبی دارد، دارای هوش طبیعی است و نیاز به آزمون هوش ندارد.)

برای این کار پرسش نامه شماره یک پیوست مقاله را در مورد کودک اجرا می کنیم. پس از این که کودک را به کمک پرشس نامه تشخیصی مورد ارزیابی قرار دادیم، موارد ناتوانایی وی را شناسایی کرده و برای بازآموزی او یک برنامه آموزشی طراحی می کنیم. "ممکن است در ذهن شما این سئول پیش بیاید که در این پرسش نامه مواردی وجود دارد که به ریاضی ارتباطی ندارد؟ در برابر این پرسش باید گفت که انجام عملیات و حل مسائل ریاضی نیازمند توانمندی های متعددی است که اگر چه در حیطه ریاضی قرار نمی گیرد اما پیش نیاز آن ها هستند و در صورت ناتوانی در این پیش نیازها کودک قادر به یاد گرفتن ریاضی نخواهد بود.»

بسیاری از محققان برای بازآموزی کودک از بازی های متعددی استفاده می کنند چون بازی برای کودک یک نیاز اجتناب ناپذیراست. نظریه های مربوط به بازی را بنا به باور «میشل» و «ماسن» می تواند به چند دسته تقسیم کرد:

1- نظریه های مربوط به انرژی اضافی

2- نظریه های مربوط به تنش زدایی وایجاد آرامش

3- نظریه های مربوط به اعمال پیش تمرینی

4- نظریه های مربوط به تجدید تکامل.

شما طرفدار هر کدام از نظریات و یا تلفیقی از آن ها باشید، باید در بازآموزی کودکان از آن استفاده کنید. «ژان پیاژه» بازی ها را به 3 دسته تقسیم می کند:

بازی های تمرینی. 2- بازی های عادی. 3- بازی های دارای قواعد و مقررات.

اسباب بازی ها برای کودکان زیر 3 سال هر قدر ساده و ارزان و قابل دسترس باشند از خاصیت بازآموزی بیشتری برخوردارند.

گام بعدی برای بازآموزی استفاده از پرسش نامه شماره (2) پیوست مقاله است.

شما می توانیدکودکی را که پنج سال تمام سن دارد و می خواهد وارد ششمین سال شود، یا هر کودک دبستانی دارای اختلال یادگیری را با پرسش نامه (2) ارزیابی کرده و موارد ناتوانی او را شناسایی کنید، توجه داشته باشید که ارزیابی به وسیله این پرسش نامه و اقدام به باز آموزی زمانی مناسب است که کودک از عهده پرسش نامه(1) کاملاً برآمده باشد. که پایه و بنیاد مفاهیم ریاضی در سال های قبل از ورود به دبستان درذهن کودک شکل می گیرد. اگر کودکی در تمامی موارد مربوط به سنین که در پرسش نامه (1) و (2) مورد بحث قرار گرفتند، از رشد ذهنی کافی برخوردار باشند، دیگردر فهم مطالب ریاضی مربوط به کلاس اول مشکل نخواهد داشت. تجارب بالینی نشان داده است.که بسیاری از دانش آموزان دوره ابتدایی و حتی


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق روش های یاد دهی و یادگیری
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد