ژیکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

ژیکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پاورپوینت درباره شیمی و تکنولوژی مواد غذایی

اختصاصی از ژیکو پاورپوینت درباره شیمی و تکنولوژی مواد غذایی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پاورپوینت درباره شیمی و تکنولوژی مواد غذایی


پاورپوینت درباره شیمی و تکنولوژی مواد غذایی

فرمت فایل : power point  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلاید  : 190 اسلاید

 

 

 

 

 

جایگاه درس

درس شیمی و تکنولوژی مواد غذایی یک درس دو واحدی نظری همراه با یک واحد عملی از دروس اختیاری رشته شیمی کاربردی است.

از نظر مصرف کننده، مهمترین کیفیت غذا مشخصه‌های احساسی آن (بافت، طعم، بو، شکل و رنگ) است. این خواص سبب گزینش محصولات معینی توسط خریداران می‌شود. تفاوتهای جزئی بین تولیدات تجارتی از یک ماده غذایی خاص می‌تواند اثر مهمی بر پذیرش محصول یک کارخانه معین داشته باشد.

بسیاری از غذاهای مایع، طی فراورش از محلی به محل دیگر منتقل می‌شوند .

 غذاهایی به صورت گرد نرم و یا متشکل از قطعات کوچک را نیز برای سهولت عمل به شکل سیال در می‌آورند.

سیالات معمولاً به استاتیک (ایستایی) و دینامیک (پویایی) تقسیم می‌شوند.

هنگامی که سیالی در یک دستگاه فراورش جریان یابد با اتلاف انرژی ناشی از اصطکاک و تغییرات انرژی‌های پتانسیل، جنبشی و فشاری، همراه خواهد بود.

طبق معادله‌ برنولی:

 

که P(Pa) فشار، r(kg.m-3)چگالی سیال، g(9.81ms-2) شتاب گرانشی زمین، v(m.s-1) سرعت سیال، وz(m) ارتفاع است. زیروند 1 به موضع 1 و زیروند 2 به موضع 2 در خط لوله ارتباط دارند.

×عدد رینولدز کوچکتر از 2100 مبین جریان آرام است.
×عدد رینولدز بزرگتر از 4000 نشانه‌ جریان آشفته است.
×در اعداد رینولدز بین 2100 و 4000، جریان، گذرا نامیده می‌شود.

جریان سیال با عدد رینولدز (Re) مشخص می‌شود. عدد مذکور به صورت زیر محاسبه می‌شود:

 

 

که D(m) قطر لوله ،  ( m.s-1) vسرعت متوسط ،

 .m-3)kgp( چگالی سیال و(N.sm-2) μ گرانروی سیال است.


دانلود با لینک مستقیم


پاورپوینت درباره شیمی و تکنولوژی مواد غذایی
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد