ژیکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

ژیکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود تحقیق هواپیماهای سمپاش و ساختمان سمپاش هوائی

اختصاصی از ژیکو دانلود تحقیق هواپیماهای سمپاش و ساختمان سمپاش هوائی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 10

 

مبارزه شیمیایی

محصولات کشاورزی از زمان کاشت تا هنگام برداشت و مصرف بطور دائم در معرض هجوم انواع گوناگون آفات و امراض گیاهی هستند. همه ساله مقادیر بسیار زیادی از آذوقه بشر در اثر حمله آفات و امراض گیاهی از بین می روند. بنا به گفته یکی از دانشمندان انسان ریزه خوا سفره حشرات است. بنابراین نگهداری و مراقبت از محصولات کشاورزی و مراقبت از آنها و همچنین مبارزه با آفات و امراض گیاهی در کلیه مراحل از جمله وظائف ضروری بشر می باشد.

اثر استفاده از سموم برای مباره با آفات و امراض گیاهی سریعتر از سایر روشهای می باشد . بنابراین مبارزه شیمیایی بیشتر از سایر روشها برای مبارزه با آفات و امراض گیاهی بکار می رود. برای اینکه در این مبارزه موفق شویم و در نتیجه پول، وقت و محصول و سم را بیهوده از دست ندهیم رعایت نکات زیر ضروری می باشد:

بیماری و آفت را که محصول و گیاهان کاشته شده به آن مبتلا می شوند بطور صحیح ودقیق شناسایی کرده و تشخیص دهیم.

سم مورد مصرف را از موثرترین ولی بی خطرترین نوع برای انسان و حشرات مفید و دامهای اهلی و با دقت تمام انتخاب کرده و سعی شم که سم انتخابی حتماً مخصوص آفت و بیماری مورد نظر شما باشد.

سم خریداری شده را حتماً طبق دستورات روی جعبه آن به مصرف برسانید.

4-از سمپاشهای بی حد و بیش از اندازه خودداری کنید تا از آلوده شدن محیط زیست و اکوسیستم جلوگیری شود.

5-سم خریداری شده را بوسیله یک ماشین سمپاش مناسب و مطمئن مصرف کنید.

6-عمل سمپاشی را در زمان مناسب انجام دهید.

7-مطمئن باشید که درهنگام سمپاشی سم حتماً بر روی آفت و آن قسمتهای مورد نظر گیاه که آلوده شده است پاشیده شود. همچنین مقدار مناسب و بطور یکنواخت سم در مزرعه مصرف گردد.

فرم های مختلف مواد سمی که برای دفع آفات و امراض گیاهی بکار می روند:

بصورت محلول: یعنی سم در داخل یک حلال مایع قرار می گیرد. این حالت خود به سه شکل می باشد: اول سولوسیون یعنی حلال سم مایع یا جامد در مایع حلال. دوم امولسیون یعنی به صورت معلق در آوردن سم مایع یا جامد در مایع حلال به کمک یک ماده واسطه که به آن ماده امولسیون کننده یا ماده امولسفان گفته می شود. سوم سوسیانسیون یعنی اینکه سم مایع یا جامد بدون ماده واسطه در مایع حلال بصورت معلق درآوریم.

به صورت گرد: از اختلاط سم مایع یا جامد با مواد و پودرهای بی اثر مخلوط های سمی خشک (پودرهای سمی) به نسبتهای مختلف درست می شود.

به صورت گاز:سمهایی هستند که پس از پاشیده شدن و یا آتش زدن و یا تزریق آنها به داخل خاک ایجاد بخارات یا گازهای سمی می کنند.

هواپیماهای سمپاش

تاریخچه سمپاشی با هواپیما

برای اولین بار در سال 1300 هجری شمسی اولین آزمایش سمپاشی خوایی بمنظور از بین بردن آفات باغهای میوه انجام گرفت و پس از آن کار سمپاشی با هواپیما بسرعت پیشرفت کرد. در سال 1304 چندین شرکت سمپاشی هوایی شروع به کار کرد و تکنیک کار بتدریج تکمیل گردید.

اولین بار در سمپاشی هوایی استعامل سم به شکل گرد مورد توجه قرار گرفت. زیرا محلول پاشی به علت سنگین شدن هواپیما و تکمیل نبودن ساختمان هواپیما های سمپاش برای محلول پاشی غیر عملی بود و صرفه اقتصادی نداشت. گردپاشی هم تابع روش خاصی نبود. در سمپاشی های اولیه کیسه های سم از پنجره یا دریچه کف کابین هواپیما به وسیله کمک خلبان بر روی مزرعه پخش می گردید اجباراً پخش گرد سم به این شکل ناهمگن و غیریکنواخت انجام می شد. بعدها برای یکنواخت شدن پخش سم در کنار کمک خلبان مخزنی ایجاد شد که دریچه مخزن بوسیله


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق هواپیماهای سمپاش و ساختمان سمپاش هوائی
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد