فرمت فایل : power point (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلایدها 26 اسلاید
بخشی از اسلایدها :
}پنیر پیتزا (به انگلیسی: Pizza cheese) نوعی پنیر پرورده پاستوریزه است که در تهیه پیتزا بهکار میرود. این گونه پنیر به دو فرم صنعتی و سنتی وجود داشته و برای بهکارگیری آن، به شکلهای گوناگونی چون رشتهای، ورقهای و ... بهکار گرفته میشود. این پنیر در فرآیند تهیه پیتزا، با ذوب شدن بر روی سطح این غذا، تاثیر کشسان و چسبنده خود را نشان میدهد. این پنیر با پنیر موزارلا فرق دارد و از بافتی نرم برخوردار است.
آماده ساختن شیر
}یک درصد مایۀ ترش لاکتوباسیلوس بولگاریکوس به شیر گرم افزوده، بلافاصله حدود 7 اونس (200 گرم) خمیر مایۀ پنیر یا 80 میلی لیتر عصارۀ مایه پنیر قدرت واحد به هر 1000 پوند شیر اضافه می کنند. مایه پنیر اندازه گیری شده قبل از اضافه کردن به نسبت 40:1 با آب لوله کشی رقیق می گردد. خمیرمایه به محصول نهائی پنیر رایحه ای می دهد که تقریباً مشابه پنیر پروولونی است. شیر را به مدت 5 دقیقه بهم زده، سپس روی تانک پنیرسازی را می پوشانند.
پاورپوینت درباره آشنایی با تولید پنیر پیتزا