1- عنوان شغل: خبرنگاری
2- تعریف شغل: منظور از خبرنگاری یعنی تهیه ی خبر و گزارش یک رویداد به طوری که واقعی و عینی بودن خبر مشخص باشد را خبرنگاری می گویند.
3- دسته (گروه) شغل خبرنگاری: خبرنگاری (تهیه ی خبر، عکاسی)
4- شرح وظایف و مسئولیت های اصلی شغل: به طور کلی خبرنگاری یعنی تهیه ی گزارش و یا خبرهایی اعم از اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، سیاسی، ورزشی و ... و ارسال خبر و رساندن آن به مردم جامعه از طریق رسانه های تصویری (تلویزیون و ...) و صوتی (رادیو و ...) و مطبوعاتی می باشد.
5- اهمیت و ضرورت شغل: اهمیت آن شغل: رساندن اطلاعات و رویدادهای جامعه حال در هر شاخه ای به مردم جامعه. ضرورت آن شغل: لازمه آگاهی مردم از بطن جامعه و رویدادها و واقعیتها همین رسانه های تصویری و مطبوعاتی تئوری می باشد.
6- مدارک تحصیلی لازم برای احراز شغل: فوق دیپلم یا کارشناسی رشته خبرنگاری می باشد.
7- مهارتها، تجارب و دوره های آموزشی ویژه برای احراز شغل: استعداد و توانایی و مهارت داشتن در روابط عمومی می باشد یعنی توانایی گفت و مان قوی داشته باشد و نکته برداری کند.
8- شرایط محیط کار: محیطی باز و ایجاد ارتباط با تمامی قشرهای جامعه و بخش های دولتی و خصوصی و ... می باشد.
9- وسایل و ابزار لازم برای انجام شغل: ضبط صوت، دوربین عکاسی و همچنین در موردهای ضروری دوربین فیلمبرداری و پیش نویس خبر و قلم و ... می باشد.
10- خصوصیات جسمانی و تونایی های بدنی لازم برای انجام شغل: در این شغل داشتن روحیه ای شاد برای برخورد با هر صحنه های اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و ... می باشد که توانایی روبرو شدن با آن را داشته باشیم.
11- معلولیتهای بی اثر در انجام شغل: معلولیتهای سطحی که به ارائه خدمات و امور محوله خدشه ای وارد نکند بی اثر است.
12- خصوصیات روانی و توانمندیهای ذهنی لازم برای انجام شغل: یک خبرنگار باید از هوش و دقت و سرعت عمل بالا و کنجکاو بودن و نترس بودن و سایر خصوصیات بهره مند باشد.
13- رغبت های مورد نیاز برای انجام شغل: اول علاقه مخصوص به کار خبرنگاری و دوم صبور و شکیبا بودن خبرنگار زیرا یک خبرنگار باید تابع هر شرایطی باشد بنابراین علاقه به این شغل نقش بسیار مهمی را در سرنوشت این کار دارد.
شامل 6 صفحه word
دانلود تحقیق آشنایی با شغل خبرنگاری