ژیکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

ژیکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق درباره سیری در عملیات روانی در اسلام و مبارزه با آن

اختصاصی از ژیکو تحقیق درباره سیری در عملیات روانی در اسلام و مبارزه با آن دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق درباره سیری در عملیات روانی در اسلام و مبارزه با آن


تحقیق درباره سیری در عملیات روانی در اسلام و مبارزه با آن

فرمت فایل : word  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 43 صفحه

 

 

 

 

 

 

پیامبر اسلام و عملیات روانی دشمنان

عملیات روانی علیه پیامبر خدا‌(ص) در سه مقطع باید بررسی شود.

1- عملیات روانی مشرکان در مکه؛

2- عملیات روانی یهودیان و مشرکان در هنگام تشکیل حکومت در مدینه؛

3- عملیات روانی یهودیان، منافقان و مشرکان در مدینه.

عملیات روانی دشمن در مکه

فرعون اولین بهانه را برای هجوم روانی علیه موسی(ع) کشته شدن مرد قبطی توسط او قرار داد. یهود نیز در اورشلیم اولین عذر را برای هجوم علیه عیسی(ع) ابهام در تولد ایشان قرار داد.

مشرکان مکه در سابقه پیامبر اسلام(ص) دستاویزی برای عملیات روانی نداشتند. بلکه برعکس، رسول خدا(ص) از محبوبیتی فراگیر برخوردار بودند و نزد مردم با صفات و القاب نیک و خوشنام، شناخته می‌شدند. نبی‌اکرم(ص) پس از بعثت تا سه سال غیرعلنی تبلیغ ‌کرد.

اتهام به جنون

از آنجا که اطلاعات مربوط به بعثت رسول‌الله(ص) در مکه توسط اهل کتاب به مشرکان منتقل شده بود، آنان نوعی آمادگی برای مقابله روانی در برابر آن حضرت داشتند.[1] اقدام سران قریش در اتهام به جنون و دیوانگی در پی نخستین دعوت آشکار در خانه خدا، عملیات روانی آنان به شمار می‌رود. سران شرک در میان افکار عمومی از جایگاه اجتماعی بالا و مقبولیت خوبی برخوردار بودند. آنان افرادی تأثیرگذار بودند و سخنانشان مورد پذیرش عموم قرار می‌گرفت. وقتی پیامبر اسلام(ص) به صورت آشکار همه را به دین خدای واحد فرا ‌خواند، آنان یکپارچه ‌گفتند: سرانجام او هم دیوانه شد! زیرا دعوت به ترک بت‌ها و پرستش خدایی دیگر می‌کند که او را نمی‌شناسیم.

وَقَالُوا یَا أَیُّهَا الَّذِی نُزِّلَ عَلَیْهِ الذِّکْرُ إِنَّکَ لَمَجْنُونٌ؛ گفتند ای کسی که کتاب بر تو نازل شده، تو دیوانه هستی(حجر/6).[2]

بت پرستان تا پایان حضور پیامبر(ص) در مکه بر این مسئله پافشاری کردند و هرگز از اتهام مجنون بودن ایشان دست بر نداشتند. نقل است وقتی سران یک قوم شخصی را به جنون متهم و متصف کنند، اقدام او در اجتماع خنثی می‌شود و او از هر میزان محبوبیت هم که برخوردار باشد اگر به شکل درست مقابله نکند، فایده‌ای نخواهد داشت. این مسئله در طول تاریخ علیه همه پیامبران به مثابة یک خط مشی واحد جریان داشته است، گویا برای همدیگر یادداشت می‌گذاردند که انبیا را به دیوانگی متهم کنید

 

دانلود با لینک مستقیم


تحقیق درباره سیری در عملیات روانی در اسلام و مبارزه با آن
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد