ژیکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

ژیکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

گزارش کاراموزی کارخانه فراورده های لبنی آستان قدس رضوی

اختصاصی از ژیکو گزارش کاراموزی کارخانه فراورده های لبنی آستان قدس رضوی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

گزارش کاراموزی  کارخانه فراورده های لبنی آستان قدس رضوی، فرمت ورد،16 صفحه

مقدمه:

کارخانه فراورده های لبنی آستان قدس رضوی ، واقع در جاده ی کیلومتر 17 جاده ی سرخس می باشد. این کارخانه در خرداد ماه سال 1374 شروع به فعالیت نموده است و تعداد پرسنلآن به طور کلی 130 نفر می باشد . 80 نفر به صورت قراردادی زیر نظر پیمانکار ( روزمزد)و به طور میانگین 70 نفر پرسنل در خط تولید مشغول به کار می با شد که بنا به نیازنیروی کار می توانند در 2 یا 3 شیفت کار کند .این کارخانه وابسته به کارخانه ی آستان قدس رضوی می با شد . ظزفیت تولید محصولات مختلف بسته به در خواست سفارش کنندگان متفاوت می باشد . ظرفیت مخازن تحویل شیر220 تن می باشد که به طور میانگین 70 تن شیر روزانه تحویل گرفته می شود .

 

تحویل شیر خام

 

شیر پس از ورود به کارخانه بر اساس نوع کیفیت دسته بندی می گردد که 90 % مربوط به دامداری آستان قدس است که یا مورد تائید است یا با شرایط ویژه ( مصرف خاص ) تولید میگردد . ابتدا شیراز داخل شلنگ از صافی می گذرد ؛ و بعد از پمپاژ به داخل بالانس ،هواگیری می شود . سپس از مسیر یکطرفه بالانس به داخل جعبه فلومتر( که این دستگاه  شدت جریان شیر را محاسبه می کند . لازم به ذکر است اگر شیربر حسب لیتر را در دانسیته ی آن ضرب کنیم شیر برحسب کیلوگرم به دست می آید) .  فرستاده می شود سپس ازلوله های ارتباطی وارد 4 تا سیلو تانک می گردد .که ظرفیت هر یک 54 تن می باشد و جنس آنها استیل و دو جداره می باشد. یعنی شیر باهر دمایی که وارد می شود تا 48 ساعت تا همان دما باقی می ماند هر یک از تانکها دارای هم زن است که شیر از پایین وارد تانک می شود زیرا اگر ازبالا وارد تانک شود با هوا وارد شده و شیر کفدار می گردد .مقدار شیر 100 تن تا 150 تن در روز می باشد که از صبح تا 6 شب در یافت می گردد توزین آن بر حسب لیتر است که توسط سیستم کامپیوتر صورت می پذیرد در این بخش ازکارخانه ضایعات احتمالی نداریم و همچنین انبار و سرد خانه برای نگهداری شیر خام نداریم .سیلو تانکها ساخت اصفهان است مسئول قسمت تحویل شیر مواردی مانند ph  ، اسیدیته ، الکل و دانسیته و چربی وآب اضافی  که آزما یشگاه اندازه گیری کرده است را یاداشت نموده دربرگه های مخصوص و ته برگ زرد آن به دست مسئولان کنترل کیفیت می رسد .قیمت شیر خام توسط مدیریت تعیین می گردد که معیار انتخاب چربی و دانسیته است . درضمن اگر آب اضافی داشته باشد جریمه می گردد

فهرست:

تحویل شیر خام

 

آزمایشگاه

 

آزمایشات شیمیایی

 

آزمایشهای شیرخام

 

آزمایشات میکروبی

 

خط تولید

 

پنیر

 

ماست

 

ماست پرچرب

 

ماست فله چکیده

 

شیرکاکائو

 

بستنی

 

کره

 


دانلود با لینک مستقیم


گزارش کاراموزی کارخانه فراورده های لبنی آستان قدس رضوی
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد