ژیکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

ژیکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

مقاله تولید فنولوژی گیاه دارویی سرخارگل برای تولید داروهای تقویت کننده سیستم دفاعی

اختصاصی از ژیکو مقاله تولید فنولوژی گیاه دارویی سرخارگل برای تولید داروهای تقویت کننده سیستم دفاعی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

مقاله تولید فنولوژی گیاه دارویی سرخارگل برای تولید داروهای تقویت کننده سیستم دفاعی


مقاله تولید فنولوژی گیاه دارویی سرخارگل برای تولید داروهای تقویت کننده سیستم دفاعی

 

مشخصات این فایل
عنوان:بررسی تولید و مراحل فنولوژی گیاه دارویی سرخارگل به عنوان مادّه اوّلیه تولید داروهای تقویت کننده سیستم دفاعی
فرمت فایل: word(قابل ویرایش)
تعداد صفحات: 103

این مقاله در مورد تولید فنولوژی گیاه دارویی سرخارگل برای تولید داروهای تقویت کننده سیستم دفاعی می باشد.

بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر از مقاله تولید فنولوژی گیاه دارویی سرخارگل برای تولید داروهای تقویت کننده سیستم دفاعی

اثر ضددردی عصاره الکلی بذر گیاه تاتوره در موش‌های صحرایی نر دیابتی ناشی از تزریق استرپتوزوتوسین
منبع : sid.ir گیاهان دارویی

کلمات کلیدی : کلید واژه: دیابت، استرپتوزوسین، درد، تاتوره، موش صحرایی چکیده مقاله
مقدمه: دیابت و به خصوص عوارض ناشی از آن که به عنوان یکی از شایع‌ترین بیماری‌ها که در سنین متفاوت و با علل مختلف بروز می‌کند، افراد درگیر را با مشکلات فراوانی روبرو کرده است. از جمله مهمترین این عوارض افزایش حساسیت به عوامل دردزا (هیپرآلژزی) و در بعضی موارد افزایش آستانه درد (آلودینیای ناشی از نوروپاتی) را می‌توان نام برد. براین اساس...(ادامه دارد)

خواص درمانی زعفران را بیشتر بشناسیم
زعفران گیاهی است بومی استان خراسان که از قدیم در سفره غذای مردم ایران به عنوان یک چاشنی و رنگ‌دهنده پای ثابت غذاهای ایرانی بوده است.به گزارش خبرنگار «بهداشت و درمان» خبرگزاری دانشجویان ایران - منطقه خراسان - از زمانهای قدیم برای زعفران نیز همچون سایر ادویه‌جات، خواص درمانی مختلفی در نظر می گرفتند.امروزه بر مبنای تحقیقات علمی که در ادامه استفاده فراگیر از زعفران در طب سنتی و گیاهی انجام شده، خواص متعدد زعفران و اثربخشی ترکیبات مؤثره ...(ادامه دارد)

تاثیر تاریخهای مختلف کاشت بر عملکرد اسانس گیاه دارویی و میزان زنیان
زنیان گیاهی دارویی با نام علمی Carum copticum Heirn و متعلق به خانواده چتریان است. این گیاه علفی و یکساله بوده و میوه آن مصرف دارویی دارد که حاوی 5-2 درصد اسانس می باشد. از زنیان در طب سنتی به عنوان ضد نفخ، مسکن و رفع ناراحتیهای گوارشی استفاده می شود. برای تعیین اثرزمانهای مختلف کاشت بر سازگاری عملکرد و میزان اسانس گیاه دارویی زنیان ، بذورمربوطه درچهار تاریخ کاشت مختلف (آبان، آذر، بهمن و اسفند)در زمینهایی به ابعاد 20 متر مربع در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه زابل واقع در زهک کشت گردید. از میوه های گیاه پس از ...(ادامه دارد)

سویا به عنوان یک منبع بزرگ پروتئین گیاهی مورد توجه دانشمندان است
امروزه شیر سویا علاوه بر تغذیه نوزادان ، برای افرادی که به شیر گاو حساسیت دارند و یا افرادی که به بیماری دیابت مبتلا هستند نیز توصیه می شود. تولید شیر سویای خوش طعم و مغذی برای مصارف انسانی با خرد کردن سویا در آب ممکن می شود، اما برخی ویژگی ها هم باید در طول تولید آن کنترل شوند. عواملی مثل شستشو و پوست گیری بدون آسیب رساندن به سویا، تخریب آنزیم های لیپواکسیداز که باعث بدطعمی می شوند، حفظ نسبت پروتئین بالا، جداسازی بوی نامطلوب و جداسازی مواد جامد قابل رسوب....(ادامه دارد)

سویا، اکسیر جوانی
عده ای از محققان معتقدند، خوردن سویا و فرآورده های آن و همین طور خوردن دانه کتان، می تواند تولید استروژن را در دوران یائسگی افزایش دهد. دکتر مارک والکومیت، استاد پزشکی دانشگاه موناش در ویکتوریا استرالیا در تحقیق جالبی نشان داده است که فعالیت استروژنی در اثر خوردن سویا و دانه کتان افزایش می یابد. در این تحقیق 25 نفر زن در دوران یائسگی که تحت درمان با استروژن نبودند(استروژن نمی خوردند) مورد بررسی قرار گرفتند و پس از دو هفته استفاده از رژیم غذایی معمول خودشان، دو هفته از رژیم غذایی سرشار از فرآورده های آرد سویا و همچنین از جوانه های شبدر یا دانه کتان استفاده کردند. طی این تحقیق مشخص شد که هر دو مواد فوق، فعالیت تولید استروژن در زنان را افزایش...(ادامه دارد)

کشت ۲۰۶ گونه گیاهی در کلکسیون گیاهان دارویی استان یزد
با اجرای یک طرح طی 6 سال حدود 206 گونه انواع گیاهان دارویی در کلکسیون مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان یزد کشت شد
مهندس عباس زارع‌زاده رییس بخش تحقیقات منابع طبیعی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان یزد با اعلام این مطلب گفت: این کلکسیون با هدف ایجاد یک بانک ژن گیاهان دارویی و انجام تحقیق در زمینه کاشت، داشت و پرورش گونه‌های بومی و غیربومی به‌صورت مجموعه‌ای جهت بررسی‌های علمی و پژوهش به‌منظور استفاده گیاهان در زمینه آموزشی، تحقیقاتی و اجرایی احداث شد.
وی جلوگیری از انقراض ژنتیکی گونه‌های دارویی خودرو در استان یزد را از ...(ادامه دارد)

بخشی از فهرست مطالب مقاله تولید فنولوژی گیاه دارویی سرخارگل برای تولید داروهای تقویت کننده سیستم دفاعی

گیاهان دارویی
اثر ضددردی عصاره الکلی بذر گیاه تاتوره در موش‌های صحرایی نر دیابتی ناشی از تزریق استرپتوزوتوسین
مصرف قهوه به کاهش بیماری‌های کبدی کمک می‌کند
نیمی از داروهای جهانی منشا گیاهی دارد
خواص درمانی زعفران را بیشتر بشناسیم
تولید پلاستیک از گیاهان
بخش اول
تاثیر تاریخهای مختلف کاشت بر عملکرد اسانس گیاه دارویی و میزان
زنیان
8 هزار گونه گیاهی در ایران شناسایی شد
اثرات مفید چای سبز بر روی مغز انسان
اسید تانیک موجود در «سماق» فاکتور مثبتی به عنوان ضد عرق است
....(ادامه دارد)

 




دانلود با لینک مستقیم


مقاله تولید فنولوژی گیاه دارویی سرخارگل برای تولید داروهای تقویت کننده سیستم دفاعی
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد