ژیکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

ژیکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

قرآن‏شناسی از دیدگاه امام خمینی(ره)

اختصاصی از ژیکو قرآن‏شناسی از دیدگاه امام خمینی(ره) دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

قرآن‏شناسی از دیدگاه امام خمینی(ره)


قرآن‏شناسی از دیدگاه امام خمینی(ره)
قرآن‏شناسی از دیدگاه امام خمینی(ره)
17 صفحه

قرآن شناسان تاکنون قرآن را از زاویه‏های مختلف نگاه کرده‏اند. همچنین افکار و اندیشه‏های امام خمینی (ره) به عنوان یک قرآن شناس برجسته و تأثیرگذار بر مسلمانان از جهات گوناگون بررسی و تحقیق شده است. نویسنده مقاله حاضر کوشیده است تا قرآن‏شناسی امام را از نظر راه و رسم برخورداری از قرآن طرح و شرح کند. ما امیدواریم که این مقاله از یک سو فتح بابی باشد برای قرآن‏شناسی دیگران و از سوی دیگر، گامی هرچند کوچک در فراخوانی از همه آنان که مایلند در ویژه‏نامه قرآن‏شناسی امام خمینی ما را یاری رسانند.

 


دانلود با لینک مستقیم


قرآن‏شناسی از دیدگاه امام خمینی(ره)

قسم های قرآنی

اختصاصی از ژیکو قسم های قرآنی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

قسم های قرآنی


قسم های قرآنی

قسم های قرآنی

12 صفحه

بسم الله الّرحمن الّرحیم

مقدمه

قرآن مجید که کتاب هدایت بشر می‌باشد برای تربیت انسان روشهای متعددی را مورد توجه قرار داده که به کار بردن سوگند یکی از آن روشهای تربیتی می‌باشد. زیرا چنانکه می‌دانیم سوگند یادکردن در میان عامه مردم امری رایج بوده و هرکدام از آنها براساس آداب و رسوم و دینی که دارند قسم یاد می‌کنند تا با اینکار یا مطلبی را تاکید نمایند یا توجه مخاطبان را نسبت به اهمیت نکته مورد نظر که درباره‌اش سوگند می خورند جلب نمایند. چرا که وقتی کسی سوگند یاد می‌خورد که به جان خودم این مطلب درست است در حقیقت مثل اینکه می‌گوید همین قدر که جان من عزیر و محترم است این سخن نیز دارای احترام و ارزش بوده و خالی از هر گونه دروغی می‌باشد. البته با نظر به اینکه قسم در مواردی یاد می‌شود که نزد آدمی بسیار دارا احترام می‌باشد

 


دانلود با لینک مستقیم


قسم های قرآنی

دانلود پاورپوینت چای

اختصاصی از ژیکو دانلود پاورپوینت چای دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پاورپوینت چای


دانلود پاورپوینت چای

فهرست مندرجات:

پیشگفتار........................................................................6

اریخچه چای....................................................................7

افسانه چای....................................................................8

پیشینه..........................................................................8

چای در ایران....................................................................9

وطن اصلی چای...............................................................9

مشخصات گیاه شناسی درخت چای...................................9

ترکیب شیمیایی درخت چای.............................................10

اب و هوای مطلوب چای....................................................10

خاک مطلوب چای............................................................10

کود مورد استفاده............................................................11

ازدیاد درخت چای.............................................................11

مطالبی در خصوص مصرف چای سبز....................................13

خواص و انواع چای....................................................14

چای سیاه .....................................................................14

چای سبز.......................................................................14

چای اولانگ ...................................................................15

چای سفید....................................................................15

انواع دیگر چای......................................................15

چای یخ ......................................................................15

سبک انگلیسی............................................................15

بوبا.............................................................................15

چای کیسه ای..............................................................16

چگونه چای دم کنیم......................................................16

دم کردن چای سیاه ......................................................16

دم کردن چای سبز........................................................16

دم کردن چای اولانک......................................................16

ترکیبات تشکیل دهنده چای.............................................17
فواید چای برای سلامتی بدن...........................................18
خواص اعجاب اور چای سبز.............................................19
مروری بر خواص چای سبز..............................................19
نحوه استفاده..............................................................24
میزان مصرف روزانه.......................................................24
روش نگه داری............................................................24
مواد متشکله برگ چای.................................................25
ترکیبات و خواص چای سیاه............................................26
خواص چای سبز...........................................................27
چگونه چای مرغوب بخریم...............................................27
خواص دم نوشها..........................................................29
چای سبز طعمدار.........................................................30
ویزگی های انتی اکسیدانی چای....................................31
مزایای چای سبز..........................................................31
روش استخراج چای سبز................................................34

ویزگی های انتی اکسیدانی و چای....................................39

رادیکال های ازاد.............................................................40

مکانیسم های حفاظتی از انتی اکسیدان ها........................40

منابع انتی اکسیدان ها ی رزیمی......................................42

فلانوئید های چای..........................................................44

مزیت بهداشتی فلانوئید های چای....................................45

جذب سطحی فلانوئید های چای......................................47

اجزا و ترکیبات چای سبز..................................................48

اثرات سودمند ترکیبات چای سبز.......................................49

انالیز مواد شیمایی از طریق HPLC

مقدمه...........................................................................51

  1. مواد و روش ها.............................................................52

1-2 ابزارها..................................................................... 52

 2-2 مواد شیمیایی و استاندارد ها..................................... 53

3-2 نمونه های چای سولاه..............................................54

4-2 استخراج نمونه..........................................................54

  1. نتایج و مباحث.............................................................55

2-3 اثر فاز متحرک......................................................... 55

3-3 اثرحلال ها روی استخراج مواد شیمیایی چای................ 57

4-3 انتخاب طول موج....................................................... 60

5-3 اثر دمای ستون........................................................ 61

6-3 انالیز نمونه های چای................................................65

  1. نتیجه گیری................................................................66

تعیین نفوذ نمونه و HPLC در چای سبز

ترکیب شیمیایی چای سبز...............................................67

محصولات جدید چای سبز

شامپو چای سبز...............................................................68

بستنی چای سبز.............................................................70

ماتچا چیست...................................................................70

شکلات چای سبز.............................................................71

فواید استفاده از قرص چای سبز..........................................73

مزایای قرص چای سبز.......................................................74

طعم های ادامس.............................................................75

ادامس چای سبز.............................................................76

صابون چای سبز..............................................................77

فواید صابون چای سبز......................................................78

پودر چای سبز................................................................78

سنت سیرو چای سبز.......................................................79

قرص های چایسبز...........................................................82

چای سبز به صورت قرص کاهش وزن..................................84

چای سبز کیسه ای........................................................85

شامل 87 اسلاید powerpoint


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پاورپوینت چای

ترویج فرهنگ ایثار

اختصاصی از ژیکو ترویج فرهنگ ایثار دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

ترویج فرهنگ ایثار


ترویج فرهنگ ایثار

ترویج فرهنگ ایثار

17 صفحه

مفهوم ایثار یکی از مفاهیم بنیادین علوم انسانی، بویژه فلسفه اخلاق است که می توان رویکردهای متفاوتی به آن داشت. هم رویکرد معرفت شناسانه و هم رویکرد ایدئولوژیک و دینی. در نگاه معرفت شناختی می توان ایثار را یک مفهوم نظری (theoric Term) دانست که عام و جهانشمول بوده و اختصاص به فرقه یا اجتماع خاصی نداشته و در باب همه جوامع ساری و جاری است.

کتر سید عبدالحمید ضیایی دکترای فلسفه غرب از دانشگاه سوربن پاریس، دارنده مدال طلایی المپیاد ادبی ۱۳۷۴ و فارغ التحصیل حقوق قضایی و ادبیات از دانشگاه تهران و علامه طباطبایی است. ارائه مقالات متعدد پژوهشی و علمی در جلسات، کنفرانس ها وهمایش های خارجی و داخلی، تاکنون چند عنوان کتاب از دکتر ضیایی منتشر شده که از آن جمله می توان به کتاب های در غیاب تبار شناسی اندیشه های الحادی در عصر مدرنیته، جامعه شناسی تحریفات عاشورا، نگرش انتقادی به ادبیات عاشورا و ... اشاره کرد.


دانلود با لینک مستقیم


ترویج فرهنگ ایثار