مشخصات این فایل
عنوان: شرکت مخابرات
موضوع : آشنایی با آموزش سیستم های مخابراتی
فرمت فایل :word(قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 56
این گزارش کارآموزی درمورد شرکت مخابرات می باشد .
بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر از گزارش کارآموزی شرکت مخابرات
اتاق کابل :
کابل ها از سالن دستگاه تا خانه مشترکین مسیری را طی می کنند که یکی از آن مسیرها وارد شدن در اتاق کابل می باشد. این اتاق در مخابرات (ساختمان مرکز تلفن ) قرار دارد در این ساختمان کابل ها از سالن دستگاه وارد MDF شده و از آنجا وارد اتاق کابل می شود .
در اتاق کابل دستگاهی به نام گاز کنترل وجود دارد که هدف آن این است که هوای خشک را وارد کابل ها می کند .
طریقه کار این دستگاه به این صورت است که هوای آزاد توسط دستگاه کمپرسور ،گرفته می شود این هوا وارد برجکهایی که یک سری مواد خشک کننده دارد ،می شود . هوا خشک شده سپس وارد مخزنی می گردد از آنجا توسط شلنگهایی وارد کابل ها می شوند .
در کنار دستگاه کنترل ،دستگاه دیگری به نام فلومتر داریم که این دستگاه نشتی کابل ها را نشان می دهد،که ممکن است در اثر کندن زمین آسیب دیده باشد .
به راه افتادن کار دستگاه گاز کنترل به این صورت است که اگر فشار سنج ،فشار کمتر از 2 را نشان دهد دستگاه به راه افتاده و شروع به کار می کند و اگر فشار 4 را نشان دهد دستگاه متوقف می شود . .....(ادامه دارد)
فیبر نوری :
جدیدترین محیط های انتقال فیبر نوری می باشد. فیبر نوری عبارت است از یک میله استوانه ای که هسته نامیده می شود. و جنس آن سیلیکا بوده ، شعاع این استوانه 2 تا 3 میکرون برای فیبر تک مودی و تا چند ده میکرون برای فیبر چند مودی می باشد.
تعریفی از فیبر نوری
فیبر نوری یک موجبر عایق است که در فرکانس های نوری کار می کند و این موجبر معمولا به شکل استوانه است. انرژی الکترومغناطیسی بصورت نور در بین سطوح آن هدایت می شود و نور موازی با محور استوانه منتشر میگردد. خصوصیات انتقال در یک م.جبر نوری به مشخصات ساختمانی آن بستگی دارد . ساختمان فیبر نوری تعیین کننده ظرفیت اطلاعات و همچنین میزان اعوجاج و پاشندگی فیبر است به عبارت دیگر ظرفیت فیبر نوری .....(ادامه دارد)
فن آوری ساخت فیبر نوری
برای تولید فیبر نوری ، ابتدا ساختار آن در یک میله شیشه ای موسوم به پیش سازه از جنس سیلیکا ایجاد می گردد و سپس در یک فرایند جداگانه این میله کشیده شده تبدیل به فیبر می گردد . از سال 1970 روش های متعددی برای ساخت انواع پیش سازه ها به کار رفته است که اغلب آنها بر مبنای رسوب دهی لایه های شیشه ای در اخل یک لوله به عنوان پایه قرار دارند .
الف:روشهای ساخت پیش سازه
روش های فرآیند فاز بخار برای ساخت پیش سازه فیبرنوری را می توان به سه دسته تقسیم کرد :
- رسوب دهی داخلی در فاز بخار
- رسوب دهی بیرونی در فاز بخار
- رسوب دهی محوری در فاز بخار
ب:موادلازم در فرایند ساخت پیش سازه
-تتراکلرید سیلسکون :این ماده برای تا مین لایه های شیشه ای در فرایند مورد نیاز است .
- تتراکلرید ژرمانیوم : این ماده برای افزایش ضریب شکست شیشه در ناحیه مغزی پیش سازه استفاده می شود
- اکسی کلرید فسفریل: برای کاهش دمای واکنش در حین ساخت پیش سازه ، این مواد وارد واکنش می شود .
- گازفلوئور : برای کاهش ضریب شکست شیشه در ناحیه غلاف استفاده می شود .
- گاز هلیم : برای نفوذ حرارتی و حباب زدایی در حین واکنش شیمیایی در داخل لوله مورد استفاده قرار می گیرد .....(ادامه دارد)
طراحی شبکه سلولی :
مخابرات سلولی یکی از مهمترین نیازهای رو به رشد مخابرات در دنیای امروز می باشد . از چندین سلول پیش استفاده از سیستم های سلول آنالوگ در سطح اروپا متداول شده است ولی استفاده از سیستم های سلولی دیجیتال امری جدید در سطح بین المللی می باشد .
در سیستم مخابرات سیار به دلیل متحرک بودن مشترک استفاده از امواج رادیویی تنها وسیله مناسب برای ارتباط واحد سیار ( MS ) با مرکز تلفن می باشد .
با توجه به اینکه طیف امواج رادیویی محدود می باشد لذا محدوده فرکانسی کمی در اختیار سیستم قرار می گیرد از این رو به منظور سرویس دهی به مشترکین روز افزون نیاز به استفاده مجدد از فرکانس ها در سلول های متفاوت احساس می شود . آینده ارتباطات تلفنی متحرک بستگی به طراحی شبکه ها و سیستم های انتشاری دارد که هم از نظر اقتصادی مقرون به صرفه .....(ادامه دارد)
محو شدگی چند مسیره :
محو شدگی سریع بوسیله انتشار چند مسیره ایجاد می شود و این بدان معنی است که سیگنال دریافتی درگیرنده با سیگنال اصلی انتقال یافته جمع برداری می شود .
نمونه واقعی آن در مخابرات سیار بوجود می آید . این مسئله بویژه در مناطق شهری قابل توجه می باشد و در جاهاییکه اغلب ساختمان ها و ساختار های بلند وجود دارند . هر کدام مانند منعکس کننده ای عمل می کنند و در واقع ممکن است مسیر مستقیمی از فرستنده به واحد سیار وجود نداشته باشد و دریافت بطور کلی از انعکاسات برقرار شود .
بعبارت دیگر اگر سیگنال دریافتی در اثر انعکاس از موانع از مسیرهای غیرمستقیم نیز به گیرندگی برسد . در اثر اختلاف مسیر پرتوهای منعکسه با پرتو اصلی ، اختلاف فاز بین پرتوهای منعکسه با پرتو اصلی بوجود آمده و چون سیگنال دریافتی حاصل جمع برداری این پرتوها می باشد لذا تضعیف می گردد که به آن پدیده محوشدگی چند مسیره گویند و تابع توزیع سیگنال دریافتی رایلی است . .....(ادامه دارد)
بخشی از فهرست مطالب گزارش کارآموزی شرکت مخابرات
فصل اول 2
فصل دوم 4
فصل سوم5
فیبر نوری18
ارتباطات سیار41
فرم گزارش کار آموزی 52
فرم پایان دوره کار آموزی
دانلود گزارش کارآموزی شرکت مخابرات