ژیکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

ژیکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله بیماری های ناشی از آب

اختصاصی از ژیکو دانلود مقاله بیماری های ناشی از آب دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله بیماری های ناشی از آب


دانلود مقاله بیماری های ناشی از آب

 

مشخصات این فایل
عنوان: بیماری های ناشی از آب
فرمت فایل :word(قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 4

این مقاله در مورد بیماری های ناشی از آب می باشد.

 

بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر از مقاله بیماری های ناشی از آب

مقدمه :
آب مایه حیات است ، زندگی با آب آغاز شده و با آن ادامه می یابد و بدون آب به پایان می رسد . هیچ موجود زنده ای در عالم حیات نمی توان یافت که بدون وجود آب بتواند به حیات خود ادامه دهد . قسمت اعظم اندام های گیاهی و بدن جانوران را آب تشکیل می دهد. برای مثال بین 60-40 در صد وزن تر درختان و حدود 90 در صد وزن تر گیاهان علفی ، همچنین 60 در صد وزن انسان بالغ را آب تشکیل می دهد .آب نقش اساسی در رسانیدن مواد غذائی به بافت ها ، سلول ها و دفع سموم بدن دارد . همچنین در رسانیدن مواد غذایی اخذ شده توسط ریشه گیاهان به سایر اندامها نقش بسزایی ایفا می کند . آب در کره زمین مصارف گوناگون.....(ادامه دارد)

انواع بیماری های ناشی از آب
بطور کلی می توان بیماری هایی که آب در انتقال آنها دخالت دارد به این شرح تقسیم بندی کرد:
بیماری هایی که در نتیجه کمبود آب و عدم دسترسی به آب کافی به وجود می ایند مانند تراخم و انواع بیماری های پوستی .
1- بیماری هایی که املاح آب و مواد شیمیائی در آب آشامیدنی عامل اصلی ابتلای به آن را تشکیل می دهند مانند پوسیدگی دندان در اثر کمبود فلو ئور در آب .
2- بیماری هایی که آب بطور مستقیم و از طریق میکرو ارگانیسم ها در انتقال آنها دخالت دارد مانند حصبه ، وبا و شبه حصبه ......(ادامه دارد)

مالاریا
عامل بیماری مالاریا (پلاسمودیوم) به وسیله نوعی پشه به نام آنوفل منتقل می شود .
آنوفل مراحل مختلف زندگی خود را تا بلوغ در آب های راکد می گذراند . آنوفل ماده پس از بالغ شدن از خون انسان یا حیوان و آنوفل نر پس از بلوغ از شیره گیاهان تغذیه می کنند . آنوفل ماده با تغذیه از خون ، موجب می شود که عامل مولد مالاریا را از فرد بیمار به فرد سالم انتقال بدهد . بهترین راه مبارزه با نوزادان پشه مالاریا نا مساعد ساختن آب های راکد .....(ادامه دارد)

وبا Cholera
عامل بیماری Vibrio Cholera از طریق تخلیه فاضلاب افراد مبتلا، به آب وارد می شود.
ناقلان باکتری نیز در شیوع وبا موثر هستند . خوشبختانه باکتری عامل بیماری مدت زیادی دور از میزبان در محیط قادر به ادامه حیات نیست . پس از ورود عامل بیماری به بدن و انتقال آن به اعضای گوارشی در روده ایجاد عفونت کرده و تحت عواملی چون درجه حرارت محیط می تواند تا چند هفته در آب و خا ک ادامه زندگی بدهد . باکتری عامل وبا از طریق مدفوع بیمار دفع شده و تماس فاضلاب با آّ ب باعث انتقال و شیوع آن خواهد شد. به غیر از .....(ادامه دارد)

- آرژیریا Argyria
وجود بیش از 2 میلی گرم نقره در هر لیتر آب و ورود دائمی نقره بوسیله آب آشامیدنی به بدن باعث بروز بیماری آرژریا می گردد . این مسمومیت همراه با کبودی پوست تغییر رنگ پلکهای چشم و مخاط لب و دهان شروع شده و بالاخره شخص مسموم در اثر عوارض جانبی خواهد مرد .
5 ? بیماری مت همو گلوبینمیا Blue Babies(Methemoglobinemia)
مصرف آب هایی که بیش از 50 میلی گرم در لیتر یون نیترات دارد مخصوصآ در اطفال باعث بروز بیماری مت همو گلوبینمیا می گردد که ناشی از ترکیب این یون با هموگلوبین خون و پیدایش مت همو گلوبین می شود . این ماده مانع از رسیدن اکسیژن به نسوج شده و در نتیجه خفگی های موضعی و نهایتآ مرگ پدیدار خواهد شد . از طرفی بعلت کمبود خاصیت .....(ادامه دارد)

 بیماری شیستوزومیا زیس Schistosomiasis و یا بیلارزیوس Bilarziosis
عامل بیماری نوعی کرم بنام شیستوزوما هماتوبیوم است که بیماری بیلارزیوس یا خون ادراری را سبب می شود . این کرم ریز در مثانه فرد مبتلا به این بیماری زندگی می کند . تجمع این کرم که دارای نوک تیزی است همراه با ادرار از بدن دفع و هنگام خروج از مثانه مویرگ های جدار مثانه را سوراخ می کند و در نتیجه ادرار فرد مبتلا به این بیماری با خون همراه است . در صورتی که تخم های خارج شده وارد آب شوند از هر تخم نوعی لارو بنام میراسیدیوم Miracidium خارج می شود و وارد بدن میزبان خود که یک نوع حلزون به نام بولینوس تروفکاتوس Bolinus Trofcatus است می گردد . کرم در بدن حلزون تکثیر می شود و پس از مدت تقریبی 20 روز میراسیدیوم در بدن حلزون به اسپوروسیست Sporocyst تبدیل شده .....(ادامه دارد)


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله بیماری های ناشی از آب
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد