لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه14
سقوط مداوم فرش در جدول صادراتی ایران؛ وقتی بی رنگی غالب می شود
شناخت سلایق و نیازهای بازار جهانی فرش
وی ادامه داد: «نگاه باید به بازار جهانی به شکل کششی تغییر کند یعنی با توجه به نیاز بازار برای مصرف کنندگان فرش تولید کرد. در حال حاضر ما تولیدات خود را به بازار جهانی می فرستیم تا با بازار یابی برای آن مشتری پیدا شود که این اصلا درست نیست.» میرکاظمی اضافه کرد: «از نظر طرح، رنگ و اندازه باید با توجه به خواسته های مصرف کنندگان بازار جهانی فرش تولید کرد باید براساس سفارش های خارجی فرش ها را تولید کنند.»
وی با بیان این که تبلیغات می تواند احیاگر فرش ایرانی در بازارهای بین المللی باشد، گفت: واقعیت این است که به دلیل رقابت های بسیار حضور در بازار های بین المللی نمی تواند دوام همیشگی داشته باشد لذا باید تغییر و تحول اساسی در تولید و چرخه تامین مواد اولیه و نیز جلوگیری از تولیدات و صادرات نامرغوب ایجاد شود. وزیر بازرگانی همچنین اظهار کرد: مرکز ملی فرش نباید مانند یک بنگاه اقتصادی عمل کند بلکه باید حامی سیاستگزار فرش دستباف باشد و مشکلات و چالش های آن را مورد بررسی قرار داده و راهکارهای مناسبی ارائه کند.
فرش ایران ناکام در بازارهای جهانی
اکبر برادران هریسچیان
هرچند هنوز هم فرش ایران محبوبیت خود را در جهان از دست نداده است و هنوز هم هستند کسانی که آرزوی در اختیار داشتن یک قطعه فرش ایران را در سر دارند و لیکن به دلیل عدم تبلیغات مناسب دولت در بازار جهانی فرش، تاثیرات منفی آن را در استقبال از فرش ایرانی شاهد هستیم. این در حالی است که اگر دولت با امکانات مناسبی که در اختیار دارد، در کشورهای مختلف به معرفی فرش دستباف ایرانی می پرداخت، امروزه کشورهای رقیب به سادگی نمی توانستند میدان را خالی دیده و جای فرش ایران را در بازارهای جهانی بگیرند.
عدم امکان سفارش پذیری دیگر مشکل فرش ایرانی است البته با قانونی که در مجلس ششم گذشت این امیدواری به وجود آمده بود که تولید فرش دستباف ایران به سمت سفارش پذیری برود و با تولید چندین
تحقیق در مورد شناخت سلایق و نیازهای بازار جهانی فرش