ژیکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

ژیکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله کاربرد حرارت دهی مایکروویو در مواد غذایی

اختصاصی از ژیکو دانلود مقاله کاربرد حرارت دهی مایکروویو در مواد غذایی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله کاربرد حرارت دهی مایکروویو در مواد غذایی


دانلود مقاله کاربرد حرارت دهی  مایکروویو در مواد غذایی

حرارت دهی یکی از مهمترین روشهای متداول در فرآیند مواد غذایی است . این روش نه تنها به دلیل تأثیر مطلوب برروی کیفیت فرآورده غذایی بلکه به دلیل اثر نکه دارندگی آن برروی غذا که با از بین بردن آنزیم ، غیر فعال نمودن ریززنده ها ، حشرات و انگلها همراه می باشد . مورد توجه قرار گرفته است .

از انرژی مایکروویو بر خلاف پرتوهای یونیزه برای حرارت دادن مواد غذایی استفاده می شود . در روشهای پخت متداول ، حرارت از منبع حرارتی خارجی به ماده غذایی اعمال می شود . ولی در پخت با مایکروویو حرارت داخل ماده غذایی تولید می گردد . کاهش شدید زمان پخت جاذبه اصلی کاربرد این روش را در صنایع غذایی ومنازل موجب می شود .

کاربرهای مایکروویو در صنایع غذایی عبارتند از : غیر فعال نمودن آنزیمها ( بلانچ
 کردن ) ، خشک کردن ، بالا بردن دمای مواد غذایی منجمد به زیرنقطه انجماد
 ( تمپرینگ  1 )، پاستوریزاسیون ، استریلیزاسیون و پختن مواد آردی ، که هنوز به دلیل تحقیقات ناقص ، فقدان تجهیزات مناسب و هزینه بالای آنها به حد رضایت
بخشی توسعه نیافته اند ، اما کاربردهای توسعه یافته آن عبارتند از : تمپرینگ مواد گوشتی ، استخراج پربی از پیه ( بافت چربی حیوانی ) ، پاستوریزاسیون نان ، خشک کردن نهایی ماکارونی ،پیاز،بیسکویتهاو خشک کردن در خلاء کنسانتره آب میوه ها .

علاوه بر کاربردهای صنعتی مایکروویو حدود 40 سال

شامل 19 صفحه فایل word قابل ویرایش


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله کاربرد حرارت دهی مایکروویو در مواد غذایی
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد