لینک پرداخت و دانلود "پایین مطلب:
فرمت فایل: word (قابل ویرایش)
تعداد صفحه: 53
فهرست مطالب:
چکیده
1- مقدمه
2-1- طبیعت سانحه
2-2- مقیاس سانحه
2-3- مکان واقعه
2-5- تلفات و ضایعات
2-7- منابع موجود
3- موضوعات مهم مطرح در بازسازی
4- دستورالعمل های اصولی
5- مروری بر پروژه های مهم بازسازی پس از زلزله در ایران
5-1- بوئین زهرا
5-2- دشت بیاض
5-3- قیر وکارزین
5-4- طبس
5-5- گناباد و تایباد
5-6- گیلان و زنجان
6- نتیجه گیری
7- مراجع
قسمتی از متن:
این خانه از محلی به نام کنف گوراب در نزدیکی روستای رودبنه در هفت کیلومتری لاهیجان برای این منظور خریداری و بعد از شمارهگذاری اجزای آن از هم جدا شده و مجددا به عنوان مرکز اطلاع رسانی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری در محل مورد نظر نصب و بازسازی شده است. این ساختمان با زیربنای 196 متر مربع نزدیک به 110 سال قدمت دارد و به لحاظ حفاظت اطاقها از گزند باران بالکنهای عریض بهنام تلار (غلام گردش) در اطراف اتاقهای نشیمن و خواب تعبیه شده که کاملا با وضع کاربردی جدید متناسب است.
هسته مرکزی این مجموعه را اتاقهای نشیمن و خواب تشکیل می دهد که کاملا با وضع افراد خانواده متناسب میباشد، بدین نحو که سالمندان و والدین در طبقه اول و فرزندان متاهل در طبقه دوم زندگی می کردهاند و از فضای خالی زیر ساختمان برای نگهداری وسایل دام استفاده میکند.
این نوع خانهها عموما دو اشکوبه بوده، آغل و کاهدان و لانه مرغ و اردک در زیر اشکوب اول قرار دارد. هر اشکوب خانه یک تا سه اتاق دارد که به وسیله پلکان چوبی می توان بر فراز هر یک از آنها رفت. خانههایی که دارای 6 پایه باشند، دو چشمه و در صورتیکه دارای 10 پایه باشند، چهار چشمه و نوع بزرگ آن که 12 پایه دارد، شیش چشمه خوانده میشود.
بنای موجود چهار شیبه بوده و فضای زیرخانه به ارتفاع 2.1 متر را کرسی گویند و ارتفاع اشکوب اول 2.95 و اشکوب دوم 2.45 و ارتفاع سقف شیب دار حدودا به 7.5 متر که در نهایت ارتفاع بنا به 16 متر میرسد.
بام ساختمان به شکل هرم است، خرپای بام یعنی سرچوبها با شیب 85 درصد در راس هرم که آن را گوف می گویند به یکدیگر متصل میشوند. قاعده هرم به وسیله کلاف بوم به سقف اشکوب دوم قرار دارد، وسط هرم به وسیله کلاف سرچوب مستحکم می شود، سر چوبها و کلافها بهوسیله تیرهایی بهنام سرکش سربوم به هم متصل می شود تا پوشال گالی سطح بام بر روی آن قرار گیرد.
تحقیق بازسازی