ژیکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

ژیکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح های صنعتی طرح تولید آبمیوه با قطعات میوه

اختصاصی از ژیکو مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح های صنعتی طرح تولید آبمیوه با قطعات میوه دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح های صنعتی طرح تولید آبمیوه با قطعات میوه


مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح های صنعتی طرح تولید آبمیوه با قطعات میوه

آب میوه ها از نظر اجرا یا عدم اجرای فرآیند شفاف سازی به دو نوع زلال (شفاف شده)، کدر(پالپ شده) و از نظر
میزان میوه طبیعی محتوی (آب میوه و یا پالپ) به سه گروه آب میوه، نکتار میوه و شربت میوه تقسیم می گردد.
میزان میوه طبیعی محتوی در گروه آب میوه ها 100 %، در گروه نکتار بسته به نوع میوه بین 25 % تا 50 % و در گروه
شربت میوه بین 6% تا 30 % متغیر می باشد.
فاکتورهایی که برای طبقه بندی و تعریف بکارگرفته می شود؛ متفاوت بوده و این تفاوت تا به امروز به وضوح
مشخص نشده است. بدین سبب به نوشابه های شفاف، آب میوه و به نوشابه های کدر، نکتار گفته می شود.
مشخص است که بعضی از میوه ها مانند سیب، انگور و آلبالو، بسته به ویژگی طبیعی میوه و عادات مصرف به
صورت شفاف و بعضی دیگر مانند هلو، زرد آلو و پرتقال به صورت کدر مورد فرآیند قرار می گیرند. علیرغم کدر
بودن، از پرتقال آب میوه، نکتار و شربت میوه نیز تهیه می شود. به صرف کدر بودن، اطلاق کلمه نکتار در مورد تمامی
آنها صحیح نبوده و سبب اشتباه می گردد. همچنین با وجود شفاف بودن از آلبالو، علاوه بر آب میوه، نکتار و شربت
میوه نیز تهیه می شود. بنابراین اطلاق کلمه آب میوه به صرف شفاف بودن آنها در مورد تمامی شان درست نیست.
تفاوت بین آب میوه های شفاف و نوشابه های حاصل از آن با سایر نوشابه ها، اجرای عمل پرس کردن و فرآیند
شفاف سازی می باشد. پس از عمل شفاف سازی، آب میوه معمولا تًغلیظ می گردد. هنگام رقیق کردن کنسانتره با
توجه به میزان آب اضافه شده، آب میوه، نکتار و یا شربت بدست می آید. در مورد نکتار و شربت میوه اکثراً شکر و
اسید نیز اضافه می گردد.

نام محصول=تولید آبمیوه با قطعات میوه
ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی)=8600 تن در سال
8600 تن در سال
موارد کاربرد=وشیدنی روزانه
مواد اولیه مصرفی عمده=کنسانتره میوه – شکر – اسید سیتریک – سود کاستیک
اشتغال زایی=28نفر

زمین مورد نیاز= 5000 متر مربع


دانلود با لینک مستقیم


مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح های صنعتی طرح تولید آبمیوه با قطعات میوه
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد